Смяна на паролата в iphone, IPAD и Ipod докосване

Как да се хвърлят лаптоп лампа

Приятели, понякога има такова неудобство, когато потребителят, iPhone или iPad, таблетът забравите паролата си. Е, кой не се случи, комплекса, с всичко, което не е свързано с парола може да забрави и двете новак и по-напредналите. Ако просто искал Забравил съм си пас кода от iPhone (или друго устройство), нека се разбере какво да прави и как да се реши този проблем и смените паролата.За да започнете, нека да видим кой пароли могат да бъдат забравени в нашата iPhone. Ако не сте iPhone и IPads или Ipod, тогава всичко изглежда прекалено. Така че в тези устройства, ние можем да забравим следните пароли:

  • Парола на ограниченията за iPhone
  • Парола на екрана за заключване на iPhone
  • Или парола на Apple ID акаунт

С ограниченията за пароли, сме измислили наскоро, за определяне границите на парола може да се нулират, без да губи всякаква информация, с ограничения парола отстраняване на детайлите можете да намерите в материала - "Ако сте забравили вашите ограничения парола в iPhone или IPAD».

Помислете Двата основни начина, които ви позволяват да възстановите забравена парола за iPhone. И двете от тези методи са почти идентични, като единствената разлика във вашата интернет скорост. Ако скоростта на достъп до добра мрежа, да използвате първия метод, той ще се изтегли на фърмуера се качи и да се възстанови вашия iPhone, отпадане с ключалката на парола. Ако интернет е бавна, а след това използвайте втория начин, по който ние използваме предварително фърмуер IPSW. И най-важното, след нулирането с iPhone от цялата информация, преди да направите резервно копие. и след нулирането, можете да възстановите информацията.

Възстановяване на заключването на парола в iPhone - високоскоростен интернет

Преди да започнете да смените паролата си Iphones, уверете се, че компютърът ви е свързан към нормален интернет с добра скорост. Тъй като по време на нулиране на обем зареждане на фърмуера не е малка, например, ние се претеглят фърмуер 1.4 GB.

1. Изключете iPhone
2. Включете кабела в USB-порта и въвеждане на iPhone в режим възстановяване (режима за възстановяване).
3. Веднага след като дисплеят показва качи икона и кабелна означава стартира режим за възстановяване. Стартирайте компютъра в качи. стартиране на програмата показва съобщението:

Как да се хвърлят лаптоп лампа

«ITunes е разпознал един iPhone в режим на възстановяване. Трябва да възстановите този iPhone, преди да използвате с качи. »

Как да се хвърлят лаптоп лампа


4. Натиснете OK и Aytyuns изберете бутон - Възстановяване на iPhone, ние видите съобщение, че не се появи изобщо:

Как да се хвърлят лаптоп лампа

"Автоматична проверка за актуализации качи и iPhone е забранено. Бихте ли искали качи на iPhone проверява за актуализации на софтуера?
За да се даде възможност на автоматична проверка за актуализации, отидете на раздела "Общи" панел на предпочитания качи и изберете "Проверка за актуализации на софтуера автоматично". "

5. Щракнете върху бутона - Проверете като Бутон за отказ за нищо олово.

Как да се хвърлят лаптоп лампа

Наистина ли искате да възстановите фабричните настройки на iPhone на? Всички ваши медии и други данни ще бъдат изтрити и ще инсталират новата версия на iPhone.
качи да го провери за възстановяване на Apple. След приключване на процеса ще бъде дадена възможност да се възстанови вашите контакти, календари, SMS съобщения и други настройки.

6. Hit - Възстановяване и обновяване. След това идва информация за версията на IOS, който ще бъде инсталиран. Ние избираме - Next и се договарят да бутон с лицензионното споразумение - Accept.


В горната част на качи, виждаме, че един е зареден обект, очевидно той разтърсва фърмуера. Firmware зарежда в качи в продължение на два часа. През това време на iPhone трябва да се събуди всички действия, извършени на първо място.

Повторете всичко от самото начало, изключете iPhone, аз го да влезе в режим на възстановяване. качи извлича софтуера, и изведнъж има грешка 3004:


"Не може да се възстанови iPhone. Възникна непозната грешка (3004). "

Четох в интернет лек за тази грешка - да се направи Internet Explorer браузър по подразбиране, или да опитате възстановяване в ръка (с предварително заредени IPSW). И аз се затвори всички браузъри и е направила Internet Explorer по подразбиране. Отново, повторете стъпки за възстановяване на фабричните грешката вече не се появява.

Как да се хвърлят лаптоп лампа

С екран iPhone изчезна дантела с качи лого и имаше една ябълка с процеса на възстановяване на фърмуера. В резултат на това iPhone успешно възстановен, зареден и поиска да активирате. по време на който сме избрали - Настройте като нов iPhone. По време на процеса на активиране отново поиска да зададете парола, но ние отказа, като кликнете по-долу - Не добавяйте парола.

Как да смените паролата на iPhone - бавен интернет

Ако пълзи в интернет, първият iPhone начин да смените паролата, че няма да направя. Ако в Интернет на вашия компютър е работи бавно, а след това свалите файла навсякъде с този фърмуер във формат - * .ipsw. Изтегляне на фърмуера за вашия iPhone, IPAD и лаптоп лампа, можете да от маса AppStudio фърмуера на всеки високоскоростна връзка към мрежата (или помолете приятел в интернет кафе).

Спряхме му iPhone6,2_7.0.5_11B601_Restore.ipsw фърмуер от качи. Тази програма на фърмуера са били натоварени в първия процеса за промяна на фърмуера е описано по-горе. файла на фърмуера се намира в следната директория:

  • C: \ Documents и Settings \ потребителско име \ Application Data \ Apple Computer \ качи \ iPhone Software Updates

Така че, ние имаме актуализация на фърмуера. Сега изберете фърмуера и с помощта на друг компютър с бавно, но работеща интернет връзка се опитвате да смените паролата на iPhone отново. По-рано този компютър също е поверено iPhone.

Как да се хвърлят лаптоп лампа

За да направите това, ние извършваме всички същите стъпки, както в първия метод, но когато стигнем до четвърта алинея, е необходимо, докато държите клавиша Shift от клавиатурата, натиснете бутона Restore в качи iPhone. Ако направите това правилно, ще видите прозорец, в който да изберете фърмуера ръчно, щракнете върху OK и ще продължи да промените паролата си.

Разполага с възстановяване на паролата на iPhone и възстановяване на информация