Скейтборд с ръцете си

Какво скейт
Скейтборд, е роден през 1950 г. в Южна Калифорния, когато тийнейджъри играем в гаража заковани колела от ролкови кънки на борда от едно дърво. Универсално невероятна концепция бързо prezh в световен мащаб. До 1970 г., в задната част на палубата е променен, за да улесните можете да скочи върху бордюрите. През 1980 г. производителите са добавили обрати скейтбордове за допълнителна здравина и по-добра маневреност. Днес, скейтборд палубата се състои от седем слоя от ламинирани твърд кленов фурнир, който създава борда със сложни извивки и криви. Въпреки това, можете да направите себе си добър скейтборд, дори и с ограниченото пространство и инструментите в работилницата. Скейтборд с ръцете си в дома е идеална за начинаещи ездачи.Избор на модел за скейтборд със собствените си ръце.

Какво скейт
Общата форма на палубата, не може да бъде точно копие на формуляра бордовете на схема. Избор на твърди формовани ленти започва монтаж на правоъгълни и квадратни пръти дебелината 5/8 ", ги намерите в техния вкус. Опитайте се да промените посоката на линиите на дървото между детайлите. Преди залепване извърши подготовка стъпка и репетират процедура затягане, включително инсталирането на релси изравняване на палубата не се деформира под скобите компресивни налягане.

Какво скейт

Какво скейт
Какво скейт


Как да направите скейтборд със собствените си ръце, първо се пълен размер хартия шаблон (снимка горе), и да го използвате за прехвърляне на скейтборда профил на детайла. Нанесете линеен модел, а след това на втора линия остави празнина в диапазона от 1/16 "от основната линия. Това клирънс се отстранява чрез смилане на краищата гладка.

Използвайте електрическа мания или лентови за намаляване на палубата по външната профил линия, не полукръг и в крайния участък, а след това върху неподвижна шлайф ръбчетата на горната и долната част на дъската.

Стационарен колан Сандер оборудван с груба шкурка, за да се направи бърз типове стратегии. Фина шкурка и премахване на грапавостта nerovnosti.Ssylayas за рисуване шаблон с пълен размер, да направите избор в долната част на дъската с помощта на стържене и опесъчаване машина.

Използвайте нож, бръснач, нивото на повърхността и криви, които ги правят такъв и такъв начин, че колелата не са в контакт с палубата, когато огъване при завиване. След това направи средната линия в долната част на дъската. Внимателно поставете колоосите на ПХБ и в идеалния случай да ги приведе в съответствие с един от друг и да направите етикети за болтовете и да се отвори за монтаж, зенкери дупки за болтовете в горната част на палубата.

Какво скейт

Какво скейт

Какво скейт

Какво скейт

За да приключите с външния финишен лак се използва с UV защита и подходяща водна основа лак. Coat лак слой 3 от долната страна и ръбовете на дъската, плитки мелене лак шкурка между слоевете. Що се отнася до горната част, се комбинират една супена лъжица прозрачен прахообразен силициев диоксид с 3 супени лъжици дебелина лак и се разбърква гъстата суспензия. Четка, нанесете го на повърхността на дървения материал, уверете се, че утайката се разпределя равномерно по палубата.

Такава смес от фин пясък и създаване на фин защитен лак и против хлъзгане слой и че не крие декоративната лента. Инсталиране на колелото отнема само няколко минути, основното предизвикателство е правилният избор на колесни двойки множествено число на разположение марки и стилове. Започнете с две колела с еднаква ширина скейтборд палуба. Идеален диаметър на колелото, ще бъде от 58 мм до 60 мм. отколкото са по-меки и се върти на лагери по-добре.

Можете също така това може да бъде интересно:

Ако сте доволни от този продукт, регистрирайте се за нашия бюлетин и да получите известие за нов член на сайта. Аз ще бъда много благодарен!