Син маникюр снимка стъпка майсторски клас по стъпка

В древния Изток, той е изобретен от начин на otraschivaniya ноктите вече с определен цвят. За тази цел, на базата на растителни багрила нокътната плочка, въведени от vkalyvaniem болезнена процедура. Съвременните жени не е необходимо, за да получите на цвета на ноктите, така болезнен начин. В своите стотици обезвреждане на различни цветове и нюанси на лак за нокти.Лак Blue

Мода за синия лак за нокти

Разнообразие от цветове и нюанси създава възможност на тенденциите. Така че, тази година решихме, че най-модерния и най-добрия цвят за нокти стане синьо. Владетел син лак съдържа различни негови нюанси и преходни цветове: тюркоаз, светло синьо, тъмно син, светло синьо.

Съществуват ли сини ограниченията за маникюр?

Не, това е също толкова красиви гледа на къси и дълги нокти, зимата и лятото. Тя може да бъде и двете млади момичета и възрастни, бизнес дами. Nail квадратна форма е за предпочитане.

Видове син лак за нокти

При избора на цвят за синята маникюр трябва да се знае, че повечето от момичетата, с подходите със студени тонове на кожата. Син маникюр се извършва в огромен брой възможности за избор на цветове и модели. Как може да изглежда невероятно червени макове и бели маргаритки на бледо - син фон! А бели полка точки и френски маникюр. И колко опции една комбинация от синьо с другите! Ще има достатъчно време, за да се опита най-различни дизайни на модната марка!

Лак Blue

Лак Blue

Лак Blue

Лак Blue

Лак Blue

Комбинацията от дрехи

При избора на дрехи със синьо маникюр е важно да се помни, че най-малко един елемент или дреха, аксесоари трябва да се повтаря цвета на лака. Син маникюр върви добре дори и с рокля в черно.Син маникюр през лятото и зимата

Лято - периода на смели и невероятен дизайн на нокти! Ноктите причиняващи светло тюркоазено, синьо, небе - син цвят в перфектна хармония с ярки модни дрехи, с червено-горещото лятно слънце, с цвета на нежни вълни на празника на морето. Зима - това е студено, студено е и преспи. Затова зимата синьо маникюр може да бъде наситена и студени дълбоки нюанси. И това, което може да покаже въображение в синята зимен маникюр! На основния цвят на фона на небето може да организира снимки заснежените клони, коледни елхи, разнообразие от снежинки, лъскави изпъкналости, Дядо Коледа шапки и др., Украсени с пайети и кристали, син лак за нокти ще създаде празнична атмосфера уникален Новогодишни празници! Но това не е всички опции. Те могат да мислят за себе си всяка жена с помощта на съвременни методи на моделиране. Давайте!

Син маникюр: стъпка по стъпка снимка

Като пример, помислете за синия лак за нокти с искри "в сребриста мрежи." Той е с опростена конструкция и е лесно да се повтаря. Вие ще трябва:
  • Lac-база Смарт емайл;
  • Blue лак за нокти;
  • Сребърен лак с блясък;
  • Прозрачен лак с ефекта на ултра-гланц;
  • Прозрачни кристали - 10 броя;
  • Orange пръчка;
  • Тънка четка;

Лак Blue

1. Работещи синьо маникюр в няколко прости стъпки. Първият от тях - провеждане хигиена грижа за ръцете и нокътната плочка. Необходимо е да се направи ръка баня. за да омекоти кожата и закалени епидермиса, а след това те трябва да бъдат отстранени с пирон резачки. След това трябва да се даде ноктите ви форма пила за нокти и лак-основа.

Лак Blue

2. Следващата стъпка - прилагане на основния цвят лак. Внимателно нанесете тюркоаз или синьо лак за нокти на повърхността.

Лак Blue

3. След това конструкцията се извършва с фина четка и сребро лак. От свободния край на нокътя в диагонална посока се възползва от три вълнообразни линии.

Лак Blue

4. След това добавете кръстосани линии, наподобяващи паяжина.

Лак Blue

5. Използвайте лак лепило пръчки и оранжеви кристали един от всеки нокът.

Лак Blue

6. Последната стъпка в осъществяването на синьо маникюр покритие е прозрачен лак с ултра-гланц ефект.

Лак Blue

7. Сега синята маникюр готов. Ще остане напълно сух лак изчакаме и да се насладите на чисти нокти.

Лак Blue