Сигурен съм, че като мен човек, но той не прави първата стъпка

Ако ми хареса човек, дори и не много уверени в това, че той ми харесваше, щях да направя нещо, за да го интересува, привлече вниманието към себе си.Само не се говори директно.

В крайна сметка, ако тя не работи, а след това ще се чувствате неудобно.

Можете да опитате посредничество измислена. Например, за да се регистрирате под фалшиво име в социалната мрежа, къде се намира. В общуването косвено се отрази, така да се каже, казвайки му, че знаете малко това момиче предполагам за чувствата към него.

Мисля, че ако той има и съчувствие, това ще му даде увереност.

И ако не, тогава не се притеснявайте.

система избра този отговор най-добре

И как тази първа стъпка трябва да изглежда така? Е, не, сериозно? Това от гледна точка на съвременната жена трябва да направи един млад човек да му акт се разглежда като първа стъпка?

"Зелена светлина" е достатъчно само да се включи в дните на младостта си. Това означава, че даде на човек да разбере, че сърцето ти е безплатна и отворена за нови взаимоотношения.

Е, разбира се, е също пристъпи напред.

И след това - просто гледам как се развиват събитията.

Много мъже не правят "първата стъпка" за една проста причина - нищо от това не се преподава. В свободното си време от конвенциите, че не е необходимо на мъжете, за да завладее една жена. Особено, ако тя не е против да попаднат в ръцете му.

Опциите могат да бъдат две:

1) Човекът е толкова нерешителен, че докато тя няма да се разшири до "първата стъпка", той ще си останат вкъщи и да въздиша по мобилния телефон, на който скрийнсейвърът трябва вашата снимка. И той също е в очакване - първата стъпка. В този случай това е достатъчно, за да остане само заедно, е възможно дори в многолюдно място, и го оставете да се вземе за ръка. Тогава той леко се отклонява от радостен шок и повече никога няма да се отклони от ценното си момиче.

2) Човекът не прие възможната връзка с момичето сериозно. Той флиртува с нея, и чака, докато тя виси около врата му. За след това, след известно време, хвалят следващата победа, демонстрират поглезете его, и под предлог, че "Ти го искаше", за да преминете към друга.Има и трети вариант. Когато човекът изобщо, много момичета правят ви харесва, и това е абсолютно лесно го показва. Но за да започне някакво отношение дори не планира. Следователно остава в кулоарите. Според принципа - Обичам всички маратонки, но ще си купя един чифт Толо.

Съветвам ви да забравите за нея. Причините за поведението му може да са няколко. Например, той все още изглежда тясно, всичко щастливи и какво е необходимо.

Има някои хора, които наистина ценят своето его, страх от провал. Поради това, те искат момичето се е уредил всичко, и те не трябва да щам и риск. Ако бъдат водени на момичето, той ще трябва да плъзнете самата ценни товари постоянно.

Тя може да бъде привлечен, приятни емоции, но не направи нищо, защото той не се нуждае от връзка с това момиче. Той не иска да бъде с нея.

И той може да се съмнява. Например едно момиче, като на външен вид, но характера не е един. Или човек като цифра не. Или съчувствие там, но той има предвид е момиче по-интересно.

Ако човек мисли повече и оценява, момичето на своя инициатива може да стресне.

Във всеки случай, такова начало обещава насилие срещу жени и Башинг мозъци нерви. Затова е по-добре да се направи от интересна

Тя може да бъде нещо, като нищо повече от вашата илюзия.

Младите хора не са непременно опитват да създадат около себе си още по-голямо вълнение, може би той току-що е размишлявал, както и дали то се нуждае от тях. Или, ако дори сигурен какво имате нужда, не ми е ясно какво да се прави скучен, защото може да се появи съчувствие и леко докосване, на базата на взаимно разбирателство - не е задължително. Т.е. Можете, например, тя може да изглежда, че общувате с лекота, и младият мъж може да бъде, не мисля така.

В крайна сметка, младият мъж може да е твърде запалени по и е зает с нещо друго - работа, домакинска работа, семейни проблеми, така че просто не сега искате да се впускат в водовъртежа на лични взаимоотношения. Или в паметта му все още е твърде пресен опит от предишните си връзки, от които той би искал да се движат нагоре и изстине.

Бъдещето (и съдбата) трябва да постави всичко на мястото си.

Гледането на какви стъпки очаквате от един човек.

За да накарате събития, най-вероятно не трябва. Мъжете не обичат, когато те се карат или нещо загатнато, а освен това оказва натиск върху тях.

Може би обекта по-отблизо и решава какво да предприеме следващата стъпка. Отпуснете се и се чака. Можете да предложите да отидат някъде заедно, но не изцяло, открадна инициативата. Направете го ясно в отговор, че неговата компания да се радвате, че трябва да се грижи за. И правя да погледнете го внимателно.