Shellac у дома стъпка по стъпка със снимки и видео

Далеч не всяко момиче има способността да се харчат пари за пътуване до козметичния салон за маникюр. Шеллак вкъщи е конвенционален капацитет тандем лак и гел.

Shellac лак у домаМного хора знаят какво да правят и да shilak собствени.

За тази цел, е необходимо само да закупят специален апарат за сушене на ноктите - UV лампа.

Начин на нанасяне шеллак

Прилагането на шеллак дома разбира под определено действие, което може да бъде разделена на стъпки:

  1. Подготовка на нокътната плочка. За да направите шеллак в дома, за да започне едно момиче трябва да направите стандартна процедура маникюр. С цел да се даде необходимата форма на ноктите, трябва да се запасите на една ножица и файл за нокти. Предварително ноктите може да се пара, за да се даде ноктите подходящ процес форми протичат по-бързо. Не забравяйте да се обърне внимание на епидермиса. Той ще трябва да бъдат премахнати. За да направите това, използвайте нокторезачка. След жената ще даде форма на нокътната плочка, неговата повърхност трябва да бъде грапава с помощта на пила за нокти. Използва пила за нокти трябва да е мека.
  2. Лечение на нокътната плочка посредством антибактериално средство.
  3. Обезмасляване нокътната плочка. За да се обезмасли ноктите, те трябва да бъдат третирани с алкохол. Това се прави, за да се гарантира, че нокътната плочка е суха. В противен случай, покритието ще се проведе на мястото на 3 седмици, само една седмица.
  4. Прилагане на базовия слой. След прилагане на основния слой, плаката да бъде заместен за няколко минути под ултравиолетова. Ако в края на краищата е суха, все още остава лепкав слой, то не трябва да бъде премахната.
  5. Прилагане на основен цвят. На слоя лепило трябва да се нанася основния цвят лак. Естествено, за фиксиране на прилагането на цвят трябва да е не една, а поне няколко. лаково покритие трябва да се редуват с сушене под ултравиолетова светлина.
  6. Прилагането на осигуряване на слой гел. След определяне слой се нанася върху гела, е необходимо да се провежда сушене отново в продължение на 2 минути под ултравиолетова светлина. Трябва да се внимава, че гелът когато се прилага върху плочата, не попада в същото време районът около. Ако гелът се качва на областта около ноктите, а не на факта, че покритието е добре обезпечен.
  7. Да се ​​отървем от слоя лепило. За да премахнете слой, е необходимо да се изтрие кърпа, напоена с алкохол (без влакна).


Обратно към съдържанието

Вижте също: Shellac маникюр Идеи

Как да се отървем от лак за нокти?

Изтриването на шеллак маникюр в домашни условия се провежда много по-бързо, отколкото оригиналното покритие. За правилното и ефективно премахване на shilak маникюр у дома, момичето може да изисква най-малко 10 гъби, оранжеви или дървена пръчка и течни за отстраняване на капака. Тя може да бъде всеки. Най-често се използва за отстраняване на течността е шеллак, или лакочистител на базата на ацетон.

Всяка гъба като трябва да се навлажни със специална течност. После обви с гъба за нокти. С цел улесняване на процедурата, за да се отстранят шеллак трябва да се включи всяка ръка.

Дръжте гъби се нуждаят най-малко 10 минути. През това време той ще трябва време, за да се разтвори шеллак, и момичето стои точно както трябва да избършете плочата. В допълнение, инструкции как да премахнете шеллак дома себе си означава също е такава позиция като баня. Те трябва да се направи, след като бе отстранен шеллак. За банята, можете да използвате най-различни билкови чайове или морска сол. Водата трябва да е строго стайна температура, но в никакъв случай не гореща, тъй като това се отразява негативно на плочата.

След това кожата на ръцете да се обработват с помощта на подхранващ крем, така че да не се получи прекалено суха.

Shellac лак у дома
Shellac лак у дома