Риби роден в годината на куче, хороскопа

Куче на хороскоп риби

И риба и кучета е сигурно, недоумявайки във всички хора. И в двойна концентрация е загрижени и недоверчиви хора. Кучето символизира ловкост и разузнаване, както и Риби са бавни и често недоволни от себе си. Комбинацията от кучета и Риби създава един човек с ниско самочувствие. Въпреки това, естеството на тези хора дава интуиция и инстинкт, така че те често са добро ръководство и да води другите към успеха в живота.


Китайските астролози на стари кучета се считат за съвместими и внимателен към животните. Затова Fish Кучета - любопитни, творчески и приятелски настроени хора. И мъжете и жените на тези два знака са много любители на природата и произтичат от това нейната жизненост. Въпреки че се съмнявам, доскоро, но може да се организира перфектно другите и получаване на финансова печалба. Около често се обръщат към него за съвет и да зачита възможността за прогнозиране на изхода от делото.Слабост на тези хора е придирчив, те фиксират вниманието си върху малките неща и не може да отиде по-нататък. Рибни Кучетата често дават цялата грижа на околната среда и вниманието, забравяйки за себе си.
И мъжете и жените, които съчетават знаците кучетата и рибата са дълбоки, внимателен човек, които ценят всеки човек в живота си. Те лесно да управлявате противоречиви чувства на хората и да ги насочи в правилната посока.
Риби-Dog винаги безкористно се притекат на помощ на никого. Този отличен дипломати и преговарящите.

Жените Риба Кучета тревожни и внимателни към обещанията си, никога не ги смущава. Те са честни и справедливи, това е въпрос на уважение и любов към приятели, роднини и колеги.
Мъжки Рибни Кучета избегнат спорове и конфликти, те предпочитат мирните преговори. Рибни Кучета ценени партньор, те са чудесни любовници, но се отдадат на страстта, но чувстват пълни с увереност за бъдещето на отношенията. Тези хора имат голям потенциал в леглото, но те са най-необходими комфорт и усещане за подкрепа.