Rey Bredberi

В повечето от своите интервюта Rey Bredberi казва, че иска да лети до Марс. Може би защото най-често задаваните въпроси: "Вашите планове за себе си, което искате да отидете на Марс Какво ще стане с човечеството в бъдеще?" Великият мечтател и голям мързеливец чиито пътувания извън Илинойс може да се брои от една страна, ентусиазирано заяви пред репортери, че мечтата му да бъде погребан на Червената планета в банката от зеле супа, и упорито твърди, че мисията до Марс - не сън, а необходимост ", необходимо за изпращане на човек на Марс, просто смешно, ако го сравним с бюджета на Пентагона сума.". Днес Бредбъри празнува 85 години.Най-добър Бредбъри даде интервюто си през 1967. Изненадващо, той признава дори и тогава не измислица говори за Марс и за неща, много по-nezaezzhennoy. Например, ролята на художествена литература в историята. Или, че той, Бредбъри - предимно моралист. Всички негови творби - не е празна след големите визионери на миналото, а е опит да се разбере по-добре човешката природа.

Как да се направи човек да не се използва цялата енергия и силата, с която той е надарен? Това е така защото водачът не използва маниакална енергия, съдържаща се в спортен автомобил. Фантастика той се разглежда като средство за обсъждане на глобалните, сериозни проблеми на човечеството.

Бредбъри е написал биографията му, или по-скоро, каза по-късно. Само с няколко реда - с изчерпателна информация "Zhyul Върн беше баща ми Уелс - мъдър чичо Едгар Алън По - дойде при братовчед ми, той е като прилеп - винаги е живял с нас на тъмно тавански Flash Gordon и Бък Роджърс - братята ми и ... другари. Ето ти и всичките ми роднини. повече ще добави, че майка ми, по всяка вероятност, е Мери Uollstonkraft Шели, създател на "Франкенщайн". е, това, което може да стане по-скоро като писател на научна фантастика в това малко семейство? ".Какво ще кажете за вашата дестинация: Бредбъри не спомена още един факт. Когато Рей завършва гимназия, той не може да си купи нова яке. Аз трябваше да отида на бала в костюм на покойния чичо Лестър, който почина в ръцете на разбойници. Дупка от куршум в корема и гърба на якето проби чително.

Така че момчето в куршум яке започна живота на възрастните си история. Въпреки че Бредбъри казва самият той си спомня, тъй като predmladencheskogo възраст ". Спомням си, рязане на пъпната връв, Спомням си първия път, суче на гърдата на майката", - пише той в своята биография.

Тук майстор не завърши. Той има смисъл да не се извършва Мур не само за това, че той е изобретил pereinachil име Бредбъри. Бредбъри - American до мозъка на костите. Той не успя да бъде аполитичен. Той обича страната си и напълно подкрепя някои от инициативата на Буш. Например, споделя убеждението си, че САЩ - страна с мисия - да донесе само добро. "Ирак - голяма победа, че Саддам Хюсеин свален, Иран и други страни от Близкия изток народи започват да флиртуват с ядрени оръжия сега те отказват да ядрена енергия - .. Защото това е страхотно Надявам се, че Северна Корея също ще престане да се създаде атомна бомба и ако това !. се случва, то е само поради факта, че ние да ги направи го направя. мисля, че ние създаваме един отличен пример за следване. ние не се опитваме да доминират в света, но силата, която трябва да доминира, Организацията на обединените нации, не прави нищо. "

И все пак, заглавието на един политик Бредбъри не излиза. Веднъж го попитах как той би искал да се говори за много, много години. И той каза, че би искал да види момчето, което от сто години напред към гроба му, би написал с молив върху табела: ". Тук се крие човек, който разказва историята"

Все още няма коментари.