Реал прясна храна - прегледи на персонала

отрицателни аспекти

Цялата компания larek.I skazano.Delat всичко това няма нищо за нормални хора. Бизнес процеси, които не са установени такива правила voobsche.Segodnya утре други. Оборотът zhutkaya.V принцип разбираеми pochemu.Normalny хората, които работят там Не budet.Shtrafy за vse.Dazhe на прах. Ако искате да се плаща за техния тежък труд след това да не плащате всички недостиг syuda.Za kollektiv.I какво е бил откраднат и какво spisali.Posle уволнение също не давам pokoya.Mne 2 месеца nazvanivayut. През всяка компания от тази каша там.положителни аспекти

Те не бяха изобщо

подобни мнения

Отрицателните страни.
Работил съм в тази компания в продължение на около шест месеца. След това той подаде оставка по свое искане. Започнах да търся друга работа. като всичко беше наред с шефа. остави непълно работно време. заменя мениджър стоки. че е необходимо да се изложи изложил. ме маркира. като аз работя. всичко е добро. Той започна да се пенсионира директора каза, могат да останат. Аз не каза и се откажат от по свои собствени причини. след преминаване на нова работа. и винаги са помолени да напуснат последното място на органите за заетост. и данни за контакт. Той се отдръпна от темата. и че започва да работи, и за мен, че не са допустими. Е, аз не мога да ponyatkah. Хайде. Аз се намери нова работа, но е същото. и след това да разбера, че моят бивш работодател. около Бо аз не ласкаво. Аз не ходя на работа на непълно работно време. не се изисква, и т.н. по-кратък е по-добре да не се оставя на данни за тази работа. вече поради тази трета загуба на работата си. Повече >>ReTWORK - бързо търсене на ревюта за фирма, продукт, служителя, работодателят онлайн. Сайтът не носи отговорност за информацията, получена от източници от трети страни.

Неимуществени вреди

През последните години, за съжаление, случаите на причиняване на гражданите на неимуществени вреди. Това може да е публична обида или унижение и клевета, както и други действия, които причиняват на хората да бъдат нервни, се притесняват и тревожат.

Искате ли да научите за нови коментари в интернет за вас и вашата компания?

Да | Не (не ми пука, представител)