работник за гости търси работа)

Вероника. Е, защо си толкова? Не е необходимо да обидя човек, особено ако човек наистина иска да работи. И какво. дори и тогава товарача. Не е необходимо да се сърди, ако не се развиват нещата, тъй като някой друг. Вие.Къде TH-схванахте идеята, че най-малко аз дори се опита да нарани някого. Хората го питаха какво наистина блести - това е конкретен отговор. И за сметка на езици и офиси - в царството на фантазията. ИТС паркиран там (дори и реална език и не знам)
И нищо от това лично в нашата Б не обвинявам. въпреки че точно това е типичен представител на тези цени за нашата работа prebivaet.

molli. Много хубаво да се чувства такъв интерес. истина ви казвам "по-лесно" pobatrachit "там, за да вземе парите за себе си, отколкото в началото нещо, за да се развива." Разбира се, аз мисля, че в своето образовани. Но ако ходя на работа в училище, мога да разчитам на максимум 150 $ за тежкия работен размер на 1,5. Преди месец той подава оставка от позицията на главата. общ отдел, методист на англичаните. методист на ИТ (информационни технологии) в района. Там получих. Няма да лъжа - 100 долара (I еквивалент) и че трябва да похарчите за всички видове професионални разходи (зареждане принтер, пътни до училищата в района и особено важното -. Всеки ден събота - ученици и учители работят по улиците, засаждане на цветя за своя сметка, отнемат.) и, по-кратко след това бях без дъх. Това е начина!

и ние трябва да се контролира тяхната работа. Той не изглежда абсурдно за вас?

Шариф. Там получих. Няма да лъжа - 100 долара (I еквивалент) и че трябва да похарчите. Той има най-различни професионални разходи (зареждане на принтера, за пътуване до училищата в областта. И най-вече това.

От интерес не е еквивалентно на долара, както и съответните помощ на живот. Ето, не всеки в наема (за комунални в апартамента му) $ 100 ще са достатъчни.

Шариф. но SOLAS, както и на стандарта на живот и цената, която трябва друг?

Това е за вас "там" изглежда е, че 20-25 е много пари. Вие сте образовани, грамотни, няма да живеят в общежитие или общински 10 души в една стая, без душ и тоалетна?

Вижте колко струва да се отстранят най-малко една стая в Москва или Московска област. В моя град (на 7 км от Москва), няма по-евтини стаи 11-12 хиляди. А две Gaster никой нека стаята освен ако вредители или алкохолици, с които е невъзможно да се живее.

И храната? Облекло, обувки, комуникация, пътувате? Мен. да пътуват до Москва на петдневна работна а трябва да бъде 3-4000 само за пътуването.

И у дома, което трябва да се спазват за работа, семейство, приятели.

Тук щете. вероятно втора класа човек.

Елена. Шариф, но SOLAS и на стандарта на живот и цената, която трябва друг? Това е за вас "там" изглежда е, че. 20-25 е много пари. Вие сте образовани, грамотни, няма да живеят в общежитието.

Можете обърка zh..pu с пръст! Грубо казано, но обективно.
Хората ще спечелят "на смени" - това е да не се забравя. Спасяване разговори.
Видях узбеките са живели в складовете, изведени от експлоатация Бусе-кастрат, тоалетна - в съседните храсти, храна - Doshirak

Aleksij. са ви объркани
Той язди на ротационен принцип, за да печелят чужди езици? Или администратор?
За метод смяна - нито дума, а за мръсната работа в края на краищата и около пътя.

Елена. Aleksij, са ви объркват Той язди на ротационен принцип, за да печелят чужди езици? Or. дори на администратора? За метод смяна - нито дума, а за мръсната работа в края на краищата и около пътя.Езици - него, докато той не се отделяше от разузнаването. и да изготви ясно дойде. или тук, за да не се прави нищо - не yavropa чай!

Да, 100 е там, за да живеят, ако добавите заплатата на жена си. Тя също така да получите работа сестрата. Просто да живее, но не и велик. Да, съгласен съм, има например в общинската градината зад две деца, ние плащаме около 25 долара на месец и аз мисля, че е много евтин. (Аз съм бил видя моите приятели и роднини, които се хранят да работят, те са по-малък дял се формира малък въпреки че те са, не, или когато не е работил в Узбекистан, а не учи), докато децата не се отглеждат, мислех, че това ще бъде след няколко години? те трябва да носят, за да се създадат условия за живот и т.н. направи пристройка си купите кола, да помогне на родителите най-сетне, и за това съм готов да изоре поне къде, дори и с някой, поне в някои случаи, дори и колко.

B] Aleksij [/ B], и тук аз мисля, че все още трябва да работят в черно. Аз и тя е готова.

Шариф. Да, 100 е там, за да живеят, ако добавите заплатата на жена си. Тя също така да получите работа сестрата. Просто да живее, но не и велик.

И тук 100+ заплата съпругата може да плаща консумативни разходи за апартамента. Не повече!

Шариф. Аз съм готов да оре най-малко, когато, дори и с някой, поне в някои случаи, дори и колко.

На това, което казах. Кои езици тук - кой се нуждае от тях (с изключение на руско-клетва разбира се).

Шариф. когато пристигнете, ще бъдете готови за всичко, но не забравяйте, че вие ​​ще бъде на посещение, и отношение към вас няма да ви хареса у дома. И късмет да се намери точно 20.

Шариф. B] Aleksij, тук и мисля, че все още трябва да работят в черно. Аз и тя е готова.

От май, сезонът започва, търсят приятели, които знаят нюансите gastarbayterskoy живот (или изследвани в детайли и с тях kuchkuysa), в противен случай може да пострада голям (да работят "за толкова." - по-малкият от проблема)

Представител. Шариф, когато пристигнете, да бъдат подготвени за всичко, но не забравяйте, че вие ​​ще бъде на посещение, и отношение към вас няма да ви хареса у дома.

Да, всичко е боклук. Novogireevo цели квартали-те са се превърнали в "родината" - обикновено вече тук се чувстват. И пазарите всякакви продукти и подправки установено, че не е трудно за пилаф.
Основното, което не е пари, за да продължи очите (IU) Понта не ни хванат.

Aleksij. Аз няма да пиша това. Написах, че може би работи с 2 узбеки.

Представител. Благодаря на всички за проявения интерес и отвореност

Aleksij. Основното, което не е пари, за да продължи очите (IU) Понта не ни хванат.

И ченгетата не им пука, защото българското гражданство те бързо да получи и да станат граждани на България. Така ченгетата ходят!

Представител. Aleksij, и аз няма да пиша това. Написах, че може би работи с 2 узбеки.

Или не може да бъде. Три жилище узбеки в складове като портиери, наблюдавана майстори идентичност. Изминалата лятото (почти всичко) те posoblyali моя офис сграда на следните складове. С течение на чай и говорихме пилаф - малко информация говори.

Представител. И ченгетата не им пука, защото българското гражданство те бързо да получи и да станат граждани на България. Така ченгетата ходят!

И това, което за тях гражданство Е, когато все още ще спре. няма опции. допълнителни сто рубли и sloznaya история реши проблема с по-евтин гражданство вар

Aleksij. концепцията може да бъде, че не е = е това. Това е теорията на вероятностите. Общувам с тях правилно и да помогне, ако, както те са с мен. Но от пияни млади хора не са осигурени, дори и аз, ти, и особено посетители от неславянски вид.

Aleksij. И това, което за тях гражданство Е, когато все още ще спре. няма опции. допълнително сто. повече рубли и sloznaya история реши проблема с по-евтин гражданство вар

Защо фалшив? Може би все още имаше малко контакт с народа на Узбекистан.

Представител. Aleksij, концепцията може да бъде, че не е = е това. Това е теорията на вероятностите. Аз говоря с тях. по-нормално и помощ, ако, както те са с мен. Но от пияни млади хора не са осигурени, дори и аз, и вие също.

Aleksij. Аз няма да пиша как да го направя, защото не може да се привлекат правилните хора. Аз съм за това, което ще дойде на страната на хората са образовани и интелигентни, и те ще се разбере как и за какво.

Представител. Шариф, когато пристигнете, да бъдат подготвени за всичко, но не забравяйте, че вие ​​ще бъдете по време на парти и свързани с. Все още няма да се хареса у дома. И късмет да се намери точно 20.

По думите ви, дори какво да добавя: всички окото на бика за 100 # 37;.

Представител. Аз съм за това, което ще дойде на страната на хората са образовани и интелигентни, и те ще се разбере как и за какво.

И техните chtoli образовани и достатъчно умен? Смеем се. Разбирам - да се премести някой гений - те са малко в целия свят.

Само регистрирани потребители могат да отговорят в темите на форума.