Работата по миксера трябва да се проведе строго инструкциите на видео

Как да работят бетонобъркачка

Работата по миксера улеснява процеса, тъй като ръчно месене на циментовата смес - това е много трудно и дълго, и малко хора днес се използва този метод. Важно е да се разбере основните принципи на подготовката и изливането на разтвора с помощта на модерни технологии, като неговото използване ще ви помогне да се подобри ефективността на работата, за икономия на ресурси и икономия на енергия.Важни аспекти при закупуване на смесители ↑

На строителните обекти по целия свят тя отдавна заема ниша машина като бетонобъркачка (бетонобъркачка). Външно, тя напомня за барел като отворена отгоре и поставена под наклон, по време на "погреб" се върти около оста си. Основните механизми са гравитационно бетонобъркачка: разтворът се разбърква поради наличието на остриета, монтирани върху стените.

Миксери са разделени в няколко основни типа:

  • неподвижен
  • мобилен;
  • непрекъсната работа:
  • периоди на работа;
  • миксери;
  • варов разтвор.

Как да работят бетонобъркачка

Как да работят бетонобъркачка

Как да работят бетонобъркачка

Как да работят бетонобъркачка


Как да се справим с бетонобъркачка - бързо и лесно ↑

В магазина, ще видите разнообразие от "представители" на такива устройства, които се използват в строителството на вили и къщи. Те са много лесни за употреба. Мобилни миксери са леки и лесно могат да носят две от работниците. Има смесители и по-тежки, те се използват за големи обекти. Трансфер до барабана в големи смесители минава през предавките, както и на белите дробове чрез ремъците.

Правилна работа - които ви позволяват да се прилага в почти всички модели, без да причинява никакви проблеми. Например, когато средната барабана, което е около 160 литра, можете да получите около една квинтал решение.

Въпреки това, както при всеки бизнес, който се занимава с изграждане на работа, просто трябва да знаете как да използвате бетонобъркачка правилно. Първо, трябва да изпълни всички препоръки в инструкциите, и не забравяйте - на ъгъла на наклона на машината е най-добре да не се променя. Искате ли да се увеличи броят на бъдещата смес, можете да играете в качеството си на най-отрицателно въздействие върху състава на държавата, както и да увеличи времето на производство, а двигателят ще бъде осигурен допълнителен товар, който може да доведе дори до ремонт. Също така, за да се избегнат евентуални повреди, както и да наблюдава работата на механизма. Освен това, ако миксера да вкара решение на излишък, това е лошо му promeshaet.

Изработване разтвор независимо ↑

Ако искате устройството да продължи дълго време, трябва да се грижите правилно за миксера.

За да удължите живота на бетонобъркачка, е необходимо всеки път след употреба, за да го измие - налейте вода (можете да добавите и малко чакъл) и включват добро превъртане и след това се слее с въртящия се барабан.

Важно Работна ↑

За да разберете как да използвате бетонобъркачката, е необходимо на първо място да се разгледат нашите препоръки. В резултат на това и се оказва, че поради незнание загубили пари за ремонти.

Корпус на мотора покритие не може да бъде, защото по този начин нарушите процеса на охлаждане. Ако двигателят прегрява, той автоматично "изключи" от работа. След като устройството се охлади, можете да го включите отново. Но това е по-добре да се избегне.

Грижа отношение - това ще послужи като "гаранция" на нормалната работа на всяко оборудване. В никакъв случай не оставяйте след работен разтвор в барабана, за да се отстрани замразени цимента, без да причинява вреда на устройството, което е малко вероятно да бъдат освободени. Причината е, че най-добрият начин да се запази миксер цимент в нормалното си състояние - подкрепа за чистотата на период на ползване.