процедура шеллак у дома

Искате да се насладите ярка, блестяща финала шеллак. държейки се за ноктите на най-малко две седмици, без помощта на професионалисти в салоните и без да харчите много пари за процедурата? Това е възможно! Ние ще ви кажа как да се облича и да свали шеллак гел лак за нокти в къщи по професионален начин, като замяна на много скъпи средства по-евтини аналози, които могат да бъдат закупени във всеки магазин специалност или дори аптека.

Така че ние знаем как да се възстанови ноктите. Нека да преминем към описание на процедурите, които обхващат шеллак.

Процедура шеллак дома: как да се палто

В салоните на кожички Remover кожички Eraser често се използва от CND, или негов еквивалент, издаден от друга компания. За да спестите замени обичайните маникюр. Ако кутикулата е много тънка, ненатрапчив и едва успя да се възстанови, може просто да натиснете я портокал пръчка, преди да го причинява масло кожички маслени Color Couture юридическото лице на One.

Shellac лак у дома
 • За да се подготви за процедурата, нокътната плочка zapilivajut специална мелница. Но вие можете да спестявате със закупуването на конвенционален мек пила за нокти за полиране: резултатът ще бъде по-различно.

  Shellac лак у дома
 • За да се подобри адхезията на покритието с нокът, трябва да се лекува дезинфектант (повърхностно чисти), като се фокусира върху крайните страни, и вътре в свободния край. Ако, да речем, Scrub Fresh CND обем от 236 мл е 900 рубли, лакочистител с ацетон или алкохол ще струва няколко пъти по-евтино. Тя ще изсъхнат ноктите добре. Ако страх да навреди на нокътната плочка, като се прилага лак гел у дома, с помощта на доказан инструмент Natural Nail Prep Entity Един от обема на съда 946 мл. Приемливи проценти присъединителни - 1700 рубли, тя разполага с гъвкавост: лесно премахва различни замърсявания, прах, кератинизирани частици, подобрява адхезията на покритието и на нокътната плочка, премахва адхезивния слой след втвърдяване лака за гел.

  Shellac лак у дома
 • Shellac лак у дома

  Прилагането на гел лак за нокти в къщи, не забравяйте да старателно запечата краищата с база покритие. Този слой фотополимеризирайте за минута или ултравиолетова лампа за 10 секунди в ледена лампа. Препоръчително е да си купите мощност лампа от 36 вата, за да не се налага да чакат с часове, докато покритието е суха. В допълнение, по-ниските енергийни лампите са често правят тъжни proprietresses ефект Мат петна по повърхността на покритие. Процедурата на шеллак у дома, трябва да си купите лампа на компанията, чийто гел за нокти вие получавате - това също може да бъде спасен. Имайте предвид, че крушките трябва да се актуализира на всеки три до шест месеца (в зависимост от честотата на прилагане на шеллак), или покритие могат да се разграждат по-бързо от определения час.

  Shellac лак у дома
 • Shellac лак у дома

  Cover цвят на ноктите с шеллак, не запечатване страните и краищата (това е допустимо само за основата и отгоре, ако случайно оцветени ненужни част - премахване на боята със салфетка).

  Cure в лампата една-две минути. Имайте предвид, че слой трябва да бъде възможно най-тънки (почти прозрачен), до гел лак не мехури след сушене.

  Shellac лак у дома

  След това нанесете втори слой (може да е малко по-дебел, но това не е необходимо фанатизиран) отново и сухо под ултравиолетова светлина за едно и също време.

  Shellac лак у дома

  Shilak в дома ви, без значение какво другият не замества, нито не трябва да отказва, а вторият слой - той дава дълбок и плътен цвят, който е известен с това покритие. Но ако блед оттенък ли достатъчно, нанесете един слой. Между другото, шеллак сгъсти да се съхранява в помещение при стайна температура след всяка употреба плътно затваряне на флакона.

  Прилагане на ноктите дебел слой горното покритие (например, Top Coat на CND) и полимеризира в лампата за две минути. Тя не може да бъде заменена с редовен ноктите втвърдител - в този случай лак гел у дома не обеща последните две седмици.

  Shellac лак у дома

  Ако предишните стъпки сте използвали продукти от Color Couture Entity Онзи, логично е да се прилагат най-горния слой Top Coat от една и съща фирма. Благодарение на нанотехнологиите, прилагани по време на производството на продукта, горна плоча, прикрепена към силата на ноктите (поради повишена устойчивост на повреда) и еластичност, блясък пленява очарователен. Той се полимеризира в ултравиолетова светлина (3 минути) или LED лампа (30 секунди).

  Премахване на адхезивен слой, невлакнеста кърпа, която е импрегнирана с течен специалисти за отстраняване на адхезивния слой. Памучен тампон няма да работи - въси може да се придържаме към повърхността. Алтернативно, адхезивен слой може да се изтрива с алкохол или ацетон, съдържащ обичайните агент. В някои случаи заместители ще опетнят обшивка, защото трябва да се опита няколко варианта на средства преди боядисване ноктите на двете си ръце.

  Shellac лак у дома
 • <

  ?PHP включва ($ _SERVER [ "DOCUMENT_ROOT"] "/ vstavki / blokvtext2.html".); ?>

  Това, което спаси?

  За да обобщим, нека да видим какво и как можем да се промени, което води до лака за нокти гел у дома:

  • маникюр вместо средство за омекотяване и отстраняване на вътрешната облицовка;
  • вместо обичайните пилата професионална мелница;
  • лакочистител с ацетон или алкохол вместо дезинфектант и средства за отстраняване на адхезивния слой;
  • конвенционалните UV лампа вместо имуществена ултравиолетова лампа.
  • грунд;
  • оцветен шеллак;
  • горно покритие;
  • мъх без кърпички.
  Shellac лак у дома

  Премахване на Shellac у дома

  1. Измийте ръцете си с топла сапунена вода.
  2. Вместо това, специални гъби с фолио изберете памучни тампони, ексфолира всеки един от тях на две части и се нарязва на половина, образувайки полукръг. Нарежете фолио на малки парченца, които са лесни за увиване на пръстите си здраво.
  3. Овлажнява памучен полукръгове лакочистител с ацетон или в крайни случаи, изопропилов алкохол, вместо на специални средства за отстраняване на шеллак.
  4. Половинките дискове прилагат за ноктите, така че разтворителя е в контакт с кожата около ноктите, защото може да предизвика алергии или раздразнение. Увийте пръстите с памучен тампон във фолио, за да се избегне изпаряване на течността и да определи полукръгове. Prodelyvat удобна процедура отстраняване на гел лак за нокти в къщи последователно с всяка ръка на един от тях винаги може да извърши необходимите процедури без никакво затруднение.
   Shellac лак у дома
  5. Изчакайте петнадесет минути. Не да седят наоколо, можете лесно, без да се движат вълна, опаковани във фолио масажни палци за по-дълбоко проникване на средствата за отстраняване на капака.
  6. Премахване на фолио с полу-дискове, спазвайки същия ред, според който obvorachivali нокти. На някои шеллак ноктите може да бъде отстранен целият филм. От друга - да се отстрани пластмасовата му се придържаме вместо често използвани портокал. Ако някъде гел лак не е отстранена, процедурата се повтаря с памук и фолио. Ако това не работи (което означава, че лаковото покритие са твърде дебели), Spil шеллак пила за нокти.
   Shellac лак у дома
  7. Мазнините нокът и кутикула масло кутикулата на нокътната плочка и кожата около нея не се изсушава.
   Shellac лак у дома

  Това, което спаси?

  • лакочистител с ацетон или изопропилов алкохол вместо течност за отстраняване на шеллак;
  • памучни тампони и фолио вместо sponzhikom с фолио;
  • пластмасова пръчка вместо оранжево.
  • Кутикула масло.
  Shellac лак у дома

  Как да закупя?

  Икономика задайте "Shellac у дома"

  Джулия, със сигурност забелязах, всеки различен nogotochkami структура, всеки по различни начини, за да държат на покритието. Така че можете да се опитате да използвате други средства за отстраняване на слоя лепило, ако изобщо, нито една от които няма да се промени, е възможно да се направи това гел лак не е "вашата".

  Северина компания агент. Но друг гел лак е изключително премахва лепкав слой. В действителност аз прочетох много мнения по runail на гел лакове и Bluesky фирми е убеден, така и недоволни от техните продукти. Тя може да бъде такава, че продуктите на една компания не е подходящ за мен?

  гел лакове еднофазни по принцип нямат такова силен гланц като трифазен. За подобряване на гланца може да се приложи допълнително горен пласт. Много от клиентите купуват монофазни гел ruNail лакове и подобни оплаквания са били докладвани. Какво означава това за премахване на лепкавостта сте купили?

  Купих си специален инструмент за отстраняване на слоя лепило, един и същ резултат. Не само това, лепкавост остава, така също и блясък се отстранява. И вече се опитах на два гел лакове runail един. Като опция може да се използва с основата и върха. Но тогава възниква въпросът, защо производителят казва лак гел като монофазни, ако тя не отговаря на качествата на лак гел еднофазен. Също така, придобити монофазен гел за нокти JN Катрин, ето го напълно живее до местоназначението си. След отстраняване на адхезивния слой остава гланц и не лепкавост.