Преводач на свободна практика - кой е той и какво е работа на свободна практика

На свободна практика, това, което е

Freelancer - преводач на свободна практика, самостоятелно заети лица, които предлага на своите услуги на фирми, множество клиенти едновременно. В Америка, 35% от всички работещи хора - на свободна практика. Свободна практика набира популярност в страните от бившия ОНД. Възможност за работа от всяко място и дори чуждестранна компания привлича повече Bolgariyan. Но работа на свободна практика има недостатъци.На свободна практика - плюсове и минуси

Преди да вземе решение дали да бъде свободна практика, което трябва да знаете не само за предимствата на този режим на работа, но и клопки:

 1. Това ще отнеме време, за да печелят стабилна клиентска база за прилична заплата.
 2. Работата може да бъде нередовно. Много свободна практика изпитват моменти на "прилив" в работата си. Ясен планиране на бюджета и желанието да работят извънредно, когато много работа.
 3. Работа с многобройни клиенти и проекти - предизвикателство. Някой смята, че е много трудно да се съобрази с всички условия, за извършване на качествена работа. Freelancer - отличен мениджър време.
 4. Ниските доходи в ранните етапи. В съвременната епоха на цифровата икономика и висока конкуренция, малко хора са готови да платят прилична нова свободна практика.
 1. Работете, когато искате. Бихте ли искали да спя до обяд - лесно, имат почивен ден в средата на седмицата - няма проблем. Режимът може да се даде на свободна практика за работа в часовете, когато в разгара на изпълнението.
 2. Работа с човек, когото харесвате. Груби и неподходящи хора могат да бъдат изключени от работа. Ако смятате, че характерът не се сближат, или не сте доволни от реда на плащане, може просто да пожелая всичко най-доброто и не работят по проекта.
 3. Работете, където и удобно. Един от най-убедителни причини, които правят, за да се откажете за свободна практика. Можете да направите работата седи в местен магазин за кафе или пътуване за Европа, или се люлее в хамак под палмово дърво. В парка, на библиотеката, които са в леглото по пижама - навсякъде!
 4. Работете върху себе си. Кой е този на свободна практика - който сам шеф. Никой не е надвиснала над него и не контролира. Всички важни решения за него.
 5. Всичките ви пари. Свободна практика ви позволява да получавате всички печалби от проекта, без шеф - няма разпределение на средствата между компанията и служителите.

типа на свободна практика

Специалност голямо разнообразие от преводачи на свободна практика, от хуманитарни науки към инженерство. Форбс е направила най-добрите 10 професионални направления, в които можете да направите голяма кариера на свободна практика: • пускане на пазара;
 • Управление на бизнес проект;
 • уеб програмиране;
 • работи с текстове;
 • счетоводството;
 • осигуряване;
 • преподаване;
 • в социалната работа. мрежи;
 • графичен дизайн;
 • административна помощ.

Което на свободна практика в момента са в търсенето?

За да се превърне в успешен свободна практика, трябва да имат опит в областта, която е добре платена и в търсенето:

Как да се превърне в свободна практика от нулата?

Започнете да работите за себе си, е много проста. Така че просто като зареждането на страницата в интернет. Така например, на страницата за свободна обмяна на валута, където можете да намерите първата си клиент. Прости стъпки, които ще ви покажат как да се превърне в свободна практика:

Как се работи както на свободна практика?

На свободна практика за работа в Интернет изисква цялостен подход. За да бъде успешна професионална, трябва да опитате. На свободна практика - е работа. Натрупващи портфейли, събират препоръки, установяват професионални връзки, за клиенти, изглежда, продава себе си. Каква е работата на свободна практика: в дейност, качество на изпълнение, от гледна точка на съответствието.

Препоръчителни борса за начинаещи

Обмен на свободна практика - е чудесен начин да намерите първите си клиенти. Можете също така да създадете свой собствен профил, да се натрупват портфейл, както и клиенти с времето сами ще отидат за художника. Има общи и специализирани борси, на които "висят" конкретни експерти, копирайтъри. уеб разработчици, дизайнери и др.

Известен пазарен свободна практика за тези, които искат да работят за чуждестранна компания:

Големите борси RuNet:

Борса за копирайтъри:

Борса за илюстратори и графични дизайнери:

Борса за програмисти и специалисти 1C:

Как са на свободна практика?

Преводач на свободна практика - хора, чиито доходи зависят само от него. Колкото повече работиш, толкова по-голям опит, по-голям шанс да работят по големи проекти и да направи повече пари. Мисълта за напускане на работа в офиса инхибира много съмнения за това как да се плаща за работа на свободна практика. Съвет един - работа въз основа на договор, да ни дума за клиента - благородна кауза, но винаги си струваше.

Смятате свободна практика плащат данъци?

Като свободна практика плащат данъци - емоционален проблем. От една страна, атрактивните перспективите на тях да не избяга, а другият - на риска от глоба. Преводач на свободна практика получава един и същ доход, като човек, който работи за компанията. Същото - в смисъл, че тя е обект на данъчно облагане. На първо място, винаги трябва да се работи с клиенти на граждански договор, които ще бъдат подробно описани всички, и второ, за удобство на nalogootchisleniya да отворите IE, или редовно и своевременно да представи декларацията.

На свободна практика, това, което е

Съвети на свободна практика

Начинаещите свободна практика мислят, как да се превърне в успешен свободна практика, как да не бъдат хванати да имаш надеждна финансова подкрепа. Тези съвети ще ви помогнат:

Най-богатите свободни професии

Както показва практиката, старата поговорка не лъже. Ако това звучи прекалено хубаво за да е истина, това е вярно. Познати на свободна практика се оказа:

 1. Джеймс Nayt (Джеймс Найт), програмист, който печели 1000 $ на час.
  На свободна практика, това, което е
 2. Formichelli Линда (Linda FormichellI), копирайтър, което прави неговите текстове от $ 250-400 на час.
  На свободна практика, това, което е