Преглед Canon EOS 6D пълен кадър във всеки дом

SD карта отделение

За по-голяма компактност на камерата освободен от конектора за обемисти карти Compact Flash. Това не е сериозна загуба, тъй като модерен флаш-карта тип SDHC и SDXC карти с памет имат записи с висока скорост и четене на файлове. Все пак, това не пречи на привържениците на Nikon точно навреме, за да ви напомня, че в D600 два слота за карти с памет.CPE, че е

Камерата е снабдена със стандартен набор от конектори и интерфейси за свързване на периферни устройства - микрофони, дистанционно управление ( "въже"), с плосък панел и други. Въпреки това, в сравнение с модела на 5D Mark III липсва жак за слушалки. Повече за тази "ужасна" загуба обсъждаме по-късно.

# 8673; # Показва менюто и интерфейс

CPE, че е

CPE, че е

Canon EOS 6D - всички настройки на менюто (вляво) и менюто за бързи настройки Q (вдясно)

Интерфейсът на камерата е проектиран в традициите на Canon система. В него няма почти никаква промяна в сравнение с предходната менюто на модели фотоапарати. Постепенното развитие и привеждане доста лесен за употреба интерфейс, за да още по-съвършена форма - това е всичко.

CPE, че е

Canon EOS 6D - LiveView режим с тези настройки и опции, акселерометър

Навигация през менюто бързо, защото на два диска превъртане - джойстика на задния панел и колелото на върха, под показалеца на дясната си ръка. Използвайте менюто за бързи настройки, можете да промените настройките за снимане, почти без да гледа в екрана, а на липсата на специален бутон за баланса на бялото, за да свикнете, за да бъдем честни, това е лесно. Свръх около него - чисто подувам от мухата слон.

CPE, че е

CPE, че е

Canon EOS 6D - данните на изображението

Камерата е оборудвана със стандартен набор от потребителски настройки за начинаещи фотографи и всякакви творчески режими, както и повечето полу-професионални и любителски фотоапарати Canon.# 8673; # геолокация

Отличителна черта на Canon EOS 6D - вграден GPS модул, който все още се счита SLR рядкост, въпреки че все по-голяма популярност. С него, устройството може да записва информация за местоположение в момента на снимане и запис на пътя. За да направите това, камерата прави заявка за място с определен интервал от време. Разбира се, тази функция ще бъде удобно за фотографи туристи. Получените изображения могат да бъдат картографирани като се използва за "местните" приложения EOS Utility Карта или някои други. Сериозни и може би предотвратяване на продължаване на използването на тази функция, недостатък е увеличена консумация на енергия на модула. С включен капацитет GPS батерия едва ли е достатъчно за 300-400 изстрела.

# 8673; # Wi-Fi

CPE, че е

CPE, че е

EOS Remote - дистанционно снимане

При закупуване на Canon EOS 6D трябва да се обърне внимание на маркировка. РГ префикс в името означава, че камерата е с вграден Wi-Fi и GPS, и етикетирането N - без тях.

# 8673; # Общи характеристики

Камера Canon EOS 6D разполага с нов CMOS сензор с резолюция от 5472x3648 пиксела, общо около 20,2 мегапиксела. Обработка на изображения е относително скорошен процесор DIGIC 5+, монтирани в по-стари модели на Canon 5D Mark III и 1DX. Поради това, собственикът на огледално-рефлексни фотоапарати ще включва подобрени снимки за обработка, предприети в RAW формат директно в менютата на апарата, както и актуализиран набор от плъгини за корекция на винетиране и хроматичната аберация на лещата. С оглед на процесора за обработка на висока производителност в камерата Широка гама от чувствителност - 100-25600 единици в ISO еквивалент с ръчно разширение от 50 до 102 400 единици.

За съжаление, системата за автоматично фокусиране има само сензор 11, от които само един централен кръст. Оказва се, че системата за автоматично фокусиране не е претърпял много промени и остана на 5D Mark II, и не се получи по-широко поле за активния фокус. В общи линии, а фотоапаратът бързо ще увеличи мащаба на фокуса и в повечето случаи го прави точно. Един коз EOS 6D е безопасна експлоатация на устройството за автоматично фокусиране при ниска осветеност. Централна сензор може да бъде подтикнат да острота, когато -3 EV осветление, т.е. с една стъпка по-ниска, отколкото всеки друг пълноформатен фотоапарат. В 6D също обслужва сферата на функция mikropodstroyki вече съществува, например, в 5D Mark III. Същността на тази опция е проста: на фотоапарата си спомня текущата настройка за ръчна настройка на AF и ги използва в следващ стрелба.

Въпреки високата скорост на реакция на фотоапарата по време на работа, максималната постоянна скорост на снимане на 4.5 кадъра в секунда, което е по-малко от повечето конкуренти. Той също така не трябва да се забравя, че тази стойност може да се променя в посока надолу, в зависимост от формата на запис (RAW JPEG или с различна резолюция и ниво на компресиране) и текущата камера буферен капацитет. Много лесен за използване безшумен режим, ви позволява да снимате тихо в мълчание, също до известна степен намалява скоростта на камерата.

# 8673; # Спецификации твърдят от производителя

Преглед на детски часовници HIPER BabyGuard: майка и спокойни, и баща ми е доста умен иновации от HIPER компания помага на родителите в две неща: премахване на страха им за безопасността на вашето дете, когато той остава сам с външния свят, а също така ви позволява да запазите вашето дете под наблюдение от мониторинг посети училището им или други образователни институции. По пътя, да гледате HIPER BabyGuard решен и други малки задачи, които мама или татко ще трябва да прекарват повече време

Съгласие за обработването на лични данни