Поставка за обувки с ръцете си

Защо се дават пари за такава проста мебел, ако те могат да направят сами по себе си? Стъпка по стъпка майсторски клас ще научим по-долу бърникането престои обувки с ръцете си.Как да се направи проста щанд за обувки?

 1. В магазина, да зададете да се намали на тръбата на парчета дълги 25-30 см. Когато се прибрах у дома, измийте ги и изглаждане на ръбовете.
  Поставка за обувки като
 2. Цвят тръба боя, хартия или тапет паста над една дума, украсяват колкото искате.
  Поставка за обувки като
 3. готова тръба лепило между "момент" на 3-4 парчета и се оставя да изсъхне.
  Поставка за обувки като
 4. Сухи като редове лепило заедно по всеки удобен начин, като реда 3-4-3, като на снимката. Поставка за обувки, направени със собствените си ръце готов!
  Поставка за обувки като

Поставка за обувки, направени от дърво

А малко по-трудно да се прилагат от щанд дърво. От своя дизайн, ще ви трябва: 4 броя ламинирано дърво 48h63h29 см, 1 парче шперплат + 60x120 см лист от шперплат за рафтове, 5 крака / колела, винтове, болтове, гайки, шайби, лепило за дърво, боя. 1. Винтове свързват ламинирано ПДЧ.
  Поставка за обувки като
 2. Зад прикован фурнир.
  Поставка за обувки като
 3. Вземете втората фурнир лист и нарязани на ивици, те стават бъдещи рафтове. Броят на тези групи (рафтове) ще зависи от това какъв вид обувки и колко ще продължи този срок. Преди да започнете работа с шперплат, то може да се боядиса всеки цвят. Saw бизнес в бъдещите съкращения рафтовете.
  Поставка за обувки като
 4. Чифтосване ги един с друг, след причиняване на лепилото на секциите.
  Поставка за обувки като
 5. Ние даваме на лепилото да изсъхне напълно, след което лепилото се нанася на горните и долните части на шперплат, а също и от другата страна, което ни проект ще бъде фиксиран към задната стена на кутията подготвени. Поставете рафта в полето от ламинирано преси и, сложи нещо тежък отгоре и изчакайте, докато лепилото изсъхне.
  Поставка за обувки като
 6. Затегнете болтовете до долната част на обувката поддържа колелата, ако искате да го или краката транспорт, но можете да сложите един рафт на пода.
  Поставка за обувки като
 7. За да бъде структурата по-просторна, можете да залепите две, или дори четири от рафта между тях, и ги поставете в коридора и гардеробната. Поставка за обувки с ръцете си от дървото изглежда много стилен и със сигурност ще зарадва много.
  Поставка за обувки като