Породи кучета за защита на списък със снимки и описания

Породи кучета за защита

Като правило, кучето е лесно управляема и добре тренирана. В допълнение, на един актив за куче пазач, е възможността за независимо оценяване на ситуацията и да реши да атакува.Кучета за целите на сигурността, започват да се готви от puppyhood. Особено внимание трябва да се обърне на родителите на кученцето, особено на трудовия си качества. Образователен процес е много свързана с условията, които ще осигурят бъдеще охрана. Ограничение на различни контакти с непознати е един от аспектите на успешното родителство. Най-добрите в бранша се считат за различни породи кучета, овце, където признат лидер говори немска овчарка.

За разглеждане е най-важният въпрос: къде ще се сервира, кучета-пазачи? Това е мястото, където се намира принципа на кученце избор за тази цел.

За защита на открити площи е за предпочитане да се използва голям и мощен куче с достатъчна степен на агресия. Те включват в Централна Азия и кавказка овчарка. Те са склонни да останат на открито. Те не зависят от собственика психологически, те са свободни да решават и надеждна работа по двойки.

За да работи като пазач перфектна порода, надарен с заплашителен кора и специфичен облик. За защита на предмети, използвани ротвайлери, Briard и Южна български овчарски кучета. През последните години все по-често започна да се предпочитат тибетски мастиф - професионална охрана време на древните китайски монаси за заплашително му вид и гигантски размери.Избор на породи кучета за защита на човека достатъчно съвестно. Този въпрос трябва да се вземат под внимание редица фактори и предпочитания от охранявания обект. Отлично охрана човек от работните разтвори, ще добермани, немски овчарки, Riesenschnauzers, малиноа и френски Бувие.

За сигурността на помещенията, използвани от големи и средни къси коси кучета с класическите западни породи като американски булдог или стафордшир териер.

Австралийската овчарско куче доведени до Съединените щати през 1800 г. на ХХ век, в резултат на преминаване на Пиринеите овчарка с различни породи кучета Шепърд Collie (Border Collie, Collie и Smithfield Collie).

Вижте статията в Централна Азия Шепърд.

Американска Акита - клон на породата Акита Inu, и САЩ имат своя произход от древните кучета Акита Inu.

Е порода кучета пазачи, също може да се използва като лов и охрана.

В наше време, добре обучени кученце неаполитански мастиф успешно се използва за лична защита и за защита на имот. Благодарение на техните физически данни, тя може лесно да прогонят от своя "собственост" на нежелан посетител.

Немска овчарка - една от най-популярните породи в света. В допълнение, той е и един от най-дългогодишна, отдавна опитомени лицето куче. Предшественикът на породата се счита за куче на име Horand Grafrath фон.

Herding куче, куче пазач, спасителни кучета, търсене на наркотици и взривни вещества, спортно куче, порода домашни кучета.

Други породи кучета