Породи кучета за защита на списък със снимки и описания

Породи кучета за защита

Като правило, кучето е лесно управляема и добре тренирана. В допълнение, на един актив за куче пазач, е възможността за независимо оценяване на ситуацията и да реши да атакува.

Кучета за целите на сигурността, започват да се готви от puppyhood. Особено внимание трябва да се обърне на родителите на кученцето, особено на трудовия си качества. Образователен процес е много свързана с условията, които ще осигурят бъдеще охрана. Ограничение на различни контакти с непознати е един от аспектите на успешното родителство. Най-добрите в бранша се считат за различни породи кучета, овце, където признат лидер говори немска овчарка.

За разглеждане е най-важният въпрос: къде ще се сервира, кучета-пазачи? Това е мястото, където се намира принципа на кученце избор за тази цел.

За защита на открити площи е за предпочитане да се използва голям и мощен куче с достатъчна степен на агресия. Те включват в Централна Азия и кавказка овчарка. Те са склонни да останат на открито. Те не зависят от собственика психологически, те са свободни да решават и надеждна работа по двойки.

За да работи като пазач перфектна порода, надарен с заплашителен кора и специфичен облик. За защита на предмети, използвани ротвайлери, Briard и Южна български овчарски кучета. През последните години все по-често започна да се предпочитат тибетски мастиф - професионална охрана време на древните китайски монаси за заплашително му вид и гигантски размери.


Избор на породи кучета за защита на човека достатъчно съвестно. Този въпрос трябва да се вземат под внимание редица фактори и предпочитания от охранявания обект. Отлично охрана човек от работните разтвори, ще добермани, немски овчарки, Riesenschnauzers, малиноа и френски Бувие.

За сигурността на помещенията, използвани от големи и средни къси коси кучета с класическите западни породи като американски булдог или стафордшир териер.

Австралийската овчарско куче доведени до Съединените щати през 1800 г. на ХХ век, в резултат на преминаване на Пиринеите овчарка с различни породи кучета Шепърд Collie (Border Collie, Collie и Smithfield Collie).

Вижте статията в Централна Азия Шепърд.

Американска Акита - клон на породата Акита Inu, и САЩ имат своя произход от древните кучета Акита Inu.

Е порода кучета пазачи, също може да се използва като лов и охрана.

В наше време, добре обучени кученце неаполитански мастиф успешно се използва за лична защита и за защита на имот. Благодарение на техните физически данни, тя може лесно да прогонят от своя "собственост" на нежелан посетител.

Немска овчарка - една от най-популярните породи в света. В допълнение, той е и един от най-дългогодишна, отдавна опитомени лицето куче. Предшественикът на породата се счита за куче на име Horand Grafrath фон.

Herding куче, куче пазач, спасителни кучета, търсене на наркотици и взривни вещества, спортно куче, порода домашни кучета.

Други породи кучета