Подутини по краката да се отърве, народни средства, лечение на фолк - популярните върху здравето

Външният вид на конусите в близост до големия пръст на крака, е резултат от неговата деформация. Поради това, с пръст се деформира вътре в подножието, ще се появи на костите, често е доста болезнено.Понякога такава деформация на палеца причинява силна пулсираща болка, особено при триене, което ограничава движението, намаляване на капацитета на човек. Има трудности при избора на обувки, тъй като не всички обувки се вписват в подножието на прекалено изпъкнали кости (конуси).

Един човек стои пред проблема, и започва да мисли за това как да се отстранят неравностите на краката близо до палеца. Нека поговорим за това в статията "конуси на краката си. Как да се отървете от народната медицина, лечение на народа"

За много хора, това е един много сериозен проблем за чисто козметични. Изпъкнала кост деформира крака, които не позволяват открито носене, леки обувки. Но освен това, че има проблем ортопед.

Заради неравности се появи на крака му, в района на палеца, поставете патологични промени на сухожилия, връзки и други кости на крака, долната част на крака. Също така, има деформиране артроза на ставите, има бурсит, ошипяване развива напречно или плоски крака комбинират. И тези заболявания се нуждаят от сериозно, продължително лечение.


Защо форма подутини по краката близо до палеца?

Високите нива на тази киселина е пряко свързан с недохранване, поглъщане на някои лекарства и диуретици аспирин. Лошо продукция на пикочна киселина се отделя в присъствието на нараняване, прекомерен физически стрес, с чести умора, умора и други.

Тя допринася за развитието на палец на крака деформационни неудобни, тесни обувки, маратонки и тесен палеца с широк крак, който компресира пръстите на ръцете. Болезнени еднократна също може да се появи на работа, свързана с постоянно изправено положение или ходене.
Как да се отървем от натъртвания по краката?

При първите признаци на деформация на костите, не отлагайте, консултирайте се с вашия лекар - ортопед.
Лекарят ще разгледа крака си, ще диагностицира, точна диагноза. Разкриват евентуалното наличие на артрит, артроза, кисти, остеопороза, възпаление на периоста и предпише правилното лечение.

Ако деформация на костите още не е ясно, заболяването започва едва сега, лекарят ще ви предпише носят специални ортопедични стелки, вложки, подметки. Те също могат да помогнат между пръстите силиконови ролки, пръстите Коректори връзки.

Специални процедури също се назначават: физиотерапия, BRT, масаж, балнеотерапия и т.н.
Въпреки това, ако деформацията е ясно изразена, придружен от оток, възпаление, тези терапии могат да бъдат неефективни. В този случай, правилното кост, отстраняване на конуса е възможно само с помощта на операция.


Народни средства за лечение на

* Много ефективен метод за лечение на народното - жлъчна на животно или птица. Това означава, че можете да си купите в аптека. Смажете жлъчен болезнено кост на крака. Постепенно депозиран сол се разтваря.

* За да се ускори процеса на премахване на излишните соли от ставата на палеца, алтернативна процедура за прилагане на жлъчна с тинктура от йод и оцет. За тази добавят 5 капки на йод в продължение на 1 час. L. 9% оцет.

* Традиционната медицина предлага такива ефективно средство за: прикачите към възпалено място парче от прясно, прясно уловена риба река, прикрепете памучен тампон на върха и закрепете с бинт. Компресиране държи цяла нощ. Процедурата се извършва веднъж седмично. Следващата седмица, през нощта, втрийте в ела масло болно кост.

* Един добър лек за болезнени бучки се считат солни бани. Dial шепа сол, тя се разтваря в гореща вода басейн. Потопете се в разтвор болки в стъпалото, която държи 10-15 минути. Национално третиране с помощта на сол бани, държат най-малко две седмици.

* Ако неравностите на краката са много болки, пречат на нормалното ходене, смила до фин прах 30 Аналгин таблетки, флакон прах запълване 10% алкохол тинктура от йод. Тази смес смазване на костите, опитвайки се да го направя възможно най-често.

Сега всички знаем как да премахнете конусите в близост до палеца. Надявам се, че изброени тук са съвети и рецепти, за да ви помогнат да се отървете от това заболяване. Останете здрави!