Почитател на убиеца на игра - и вероизповедание направи "скок на вярата" в Москва, новини, новини

Тялото на 19-годишен геймър с травми, характерни за падане от голяма височина, минувачи, намиращи се в жилищна сграда в южната част на Москва. Оказа се, че тийнейджърът, който е бил фен на Creed видео игра Assassin и реши да повтори героите на любимия си "скок на вярата" и скочи от 23-ия етаж. Персоналът на Комитета за разследващи са проверка за смъртта на младия мъж.Преди да скочи Константин W. оставил предсмъртно писмо, в което той каза, че това е съзнателно решение, на което е било много отдавна, съобщава Life.ru.

Според членове на семейството на починалия, млад човек, почти bezvylazno играят компютърна игра, и се зае да се опитва да повтори "скок на вярата", объркващи играта с реалния живот.

Трябва да се отбележи, че функцията на играта е, че героят е възможност да се направи такъв скок, скок от голяма височина, и земя в същото време сейф, Dni.ru. запис Gamer е избран за тази балкон на 23-ия етаж на къщата си.Младите хора, от страх, че родителите могат да го спрат, излязоха от апартамента до общ балкон и скочи от там.

В починалия московчанин страница в социалната мрежа, множество снимки с героите от любимите си игри.

Минувачите, които са намерили Константин на вратата, наречени службите за спешна помощ. Лекарите го обявен за мъртъв момчета.

Получавайте последните новини по електронната поща

Скок на вярата, че той

Броят на карти операции "Мир" се е увеличил шест пъти

Увеличаване на броя на сделките, свързани с нарастващата популярност на нефинансови услуги и увеличаване на мрежова карта получаване NBTS

Скок на вярата, че той

Roshal: "Всичко финансова лоби нахвърлиха върху здравето"

Доктор - как да се направи ефективна българска медицина

Частичен Приложено е възможно само ако хипервръзки към iz.ru.

Новини, анализи, прогнози и други материали, показващи се в този сайт не са предложение или препоръка за покупка или продажба на активи.