Основни правила за работа с бетонобъркачка

• смесители работа е циклични (периодично) и се извършва в следния ред: включването в мрежата, изтегляне компоненти, смесване активиране режим, изключване, да качите готовия смес.Условия за ползване

 • Необходимо е да се придържа стриктно към принципа на pravilnyey работа. зареждане материали само след включване на машината, както и в края на цикъла освобождавайки го от бетонната маса.
 • Много важно е, след всеки цикъл на работа на миксер за получаване на отстраняването на завършен смес и пречистване на работоспособността. Преди извършването на тези стъпки, след това да активирате хора с увреждания (щепсел не трябва да бъде в разширението на изхода), тъй като при наличие на нелекувана остатъчен бетон миксер може да свали.
 • При използване на електрически миксер не може без разширение, тъй като в повечето модели, има само една малка част от щепсела с кабелна мрежа. Свързани към мрежата трябва да използвате само разширението на качеството на енергията, без обрати и допълнителни съединения.
 • Заредени "круша" компоненти ръчно с първата излива вода (до половината от необходимото количество), след това се излива цимент, добавят пясък, чакъл, трошен камък. Накрая се добавя вода до желаната консистенция. По време на зареждане, работоспособността на електрически миксер поставя във вертикално положение.

Как да работят бетонобъркачка

 • При попълване на контейнера не трябва да се претоварва. Дори ако миксера има "круша" голям обем, по-добре е да се извърши на няколко смеси с половин попълнено контейнер. Това ще получите най-доброто качество на готовата смес. Напълно зареден контейнер по време на работния цикъл, не само ще даде ниско качество бетонна смес, но също така може да доведе до повреда на устройството.
 • Разбъркването на компонентите на сместа в смесителя възниква електрическа по-добро и по-бързо, в случая, когато работи контейнера е наклонена. Чрез промяна на ъгъла на наклон може да се регулира качеството на разтвор на обучение. Оптимумът се счита да варира от 20 до 30 ° спрямо нивото на хоризонт. С по-малък ъгъл смесване е качествен, но плътността на получения разтвор ще бъде намалена. От друга страна, колкото по-близо работен режим "круша" към вертикалата, по-лошо ще бъде смесен разтвор.
 • Необходимо е да се придържат стриктно към препоръките на производителя по отношение на времето на един цикъл на работа (което може да се прочете в упътването за употреба). При вече смесване качеството на крайната смес намалява.
 • След работа забранено капак (тъкани, филм и др. Г.) Или едно цяло в корпуса на мотора преди пълното му охлаждане. Той е изпълнен с разстройства на охлаждащата система и постепенно неуспеха на миксера.


 • надежден почистване

  След по-голямата част се изхвърля от работа бетонобъркачка резервоара. почистване на "круша" от остатъци разтвор прикрепени към стените. Използвайте всякакви твърди инструменти (каменни, длета, чук, чук шейни) не може, тъй като може да доведе до увреждане на съдовата стена. За да се постигне желания резултат в "круша" трябва да се напълни с вода, чакъл запълване бит и да го разгледате.

  Външно измиване на смесителя трябва да се извършва много внимателно, за да се избегне влага имам в отворите на корпуса на мотора. По време на почистването им по-добро покритие.