Онлайн майсторски класове на шевни модели Грасер

Здравейте, скъпи любители на шиене, които желаят да подобрят уменията си! В света на модата е променливо, стари мода да се връщат отново и в крак с модните тенденции невъзможно. И така, искате да запазите в крак с времето! Но това не винаги имат пари да си купи нови дрехи. Ето защо, днес всеки иска да шият дрехи изключителни според вашия вкус и удобно и евтино. Но къде да намеря модела на модерни продукти?Besplatnye майсторски класове в шиене

Какво ще научите

Нашата задача - да ви покажа технологията на обработка на части от шевовете, така че красотата и точността на обратната страна на вашите рокли, поли, шорти, панталони дадоха да се разбере, че сте постигнали умението да се гордеем с! В крайна сметка, както се казва, перфектно зашити рокля - това е рокля, която не се срамува да бъде обърнато наопаки.За да следвате един модел Grasser лесно и забавно, освен това можете да получите продукт, който напълно скрие фигура недостатъци, или, напротив, подчертават изкушения на талията, бедрата и дълги крака! Ако сте просто ще поемат по пътя на шевни майстори, а след това за вас ние имаме едно предложение: платени курсове онлайн и офлайн, където ще научите най-добрите майстори на тъканта разкрояване, лечение kroev, волани, колани и слотове, как да се шие джоб с капак Велт, правилата на мокра топлина обработка и др. С това знание, всички трикове на шиене, лесно можете да направите една мечта рокля!

Тези, които вече са запознати с основите на шиене, ние Ви каним да се безплатни онлайн семинари Grasser Бюрото! Бъдете смели - да се върнем към вашата мечта!