Обърнете психиатрично отделение в bolnitser пари

за организиране на хоспитализация повикване +7 (495) 532-64-58

В някои общински психиатрични болници са платили (или самоносеща) отдел. Тези служби са психично болни, най-вече с тяхното съгласие. Би било логично да се предположи, че възрастните хора, които не се служи, трябва да се контролира от лекарите в болницата безплатно. Особено, защото на регламентите, че дейността на психичното здраве е уредено, от това следва, че ако човек страда от психическо заболяване, в момента е  • не представлява непосредствена опасност за себе си или другите (не са очевидни за всеки, с ножове или пистолети, няма планове блестят собствения си живот, не хвърлят през прозореца, а не се опитват да отрова или цепка китките ми, не отказват да се яде и пие), но
  • Остава без надзор и грижа от роднини (роднини отсъстват или болен, или живеят в друг град, друга държава)
  • върху психичното състояние не може да купува или се готви храна, за да се съобразят с хигиенните изисквания,
  • не се поддържа в хола, се опитва да намери "пътя към дома" (много пациенти с деменция не се идентифицират една къща, в която живеят, както себе си, и се опитват да отида там, където те са живели по време на детството или юношеството - като резултат може да prodelyvat дълги разстояния пеша, въпреки време, здраве, националните граници, опасността да бъдат нападнати, и т.н.)


Общинските болници отказват да приемат

Друга обща причина за повреда е наличието на патология на вътрешните органи (соматични). Различни соматични заболявания при пациенти в напреднала възраст, като правило, много да се открият в чакалнята на каквито и да било признаци за тях не представлява затруднения лекар. Пациентът се изпраща към терапевт, хирург, ендокринолог, гинеколог, за да се изключи остри соматични заболявания, където лекарят - специалист просто нека в дома на пациента. Тъй като те не разполагат с правото да се определи посоката на психиатрична болница (това може да стане само психиатър).

Какво казва законът

Така че откаже да приеме "се дължи на липсата на остри психотични симптоми и наличието на съмнения за повишен соматична патология."

Разтворът се намери в създаването на платени (самоносещи) офис в психиатрични болници.

Институтът платена отдел решава проблеми

Тези служби са психично болни без остри психотични симптоми (хронични), в зависимост от наличието на информирано съгласие за това приемане от страна на пациента или негов законен представител (настойник, попечител, както и за деца до 15 години - двама родители). Офиси работят срещу заплащане. Пациентите получават скрининг, грижи и лечение на хронични заболявания. В края на срока на договора от пациентите или законните представители написа изявление по въпроса за продължаването на курса на лечение, или необходимостта да се освободи дома.

Хоспитализацията на платена служба в психиатрична клиника

от 9 до 21 часа дневно