Навсякъде у дома - на службата, от MTS как да се свържете и прекъсване на връзката, тарифата и комбинацията от

основен › услуги › Навсякъде у дома - на службата, от MTS за мобилни хора

Всички домашни услуги на MTS

Ако отидете на почивка или бизнес пътуване, имате нужда от услуга като MTS Навсякъде у дома - което е много лесно да се свърже. Компанията се е убедил, че да се чувствате комфортно да говорите с приятели или роднини в други градове. Понякога, в моята страна, трябва да се "чувстват пулса", да знаете, ситуацията в своя бизнес, вътрешните работи или в офиса. За да направите това, и там е услуга, "Навсякъде у дома". С нея ще можете винаги ще се свържем с вас, като входящи повиквания безплатно, в каквато и град на страната, в която се намирате. Тази услуга е достъпна за всички абонати на MTS, но цената на билета е особено привлекателна за тези, които имат много да говори.Как да активирате "Навсякъде у дома" MTS

Не забравяйте да отидете на опцията "Навсякъде у дома си" MTS, докато все още са в рамките на града. Ако използвате SMS вече е далеч от техния регион, а след това стойността му ще ви струва повече, защото вече ще е в роуминг.

Всички домашни услуги на MTS

Как да деактивирате дадена услуга, "Навсякъде у дома" MTS

След завръщането си у дома от бизнес пътуване или ваканция ще трябва да деактивирате тази опция. Това може да стане лесно, ако използвате един от следните начини:
 1. За себе си, за да прекъснете връзката с услугата, можете да използвате личните кабинета на сайта.
 2. Това ще бъде достатъчно, за да наберете * 111 * 3333 # и бутона за повикване. Чуйте препоръките на оператора, да ги последват и изключване ще се извършва автоматично.
 3. Изпрати SMS с код 33330 на номер 111 и да изключите услугата.


Как да се свържете тарифата "Навсякъде у дома" MTS

За да се свържете цената на билета, което трябва да направите прости манипулации, които са описани по-горе.

Но колко струва? цената на билета в различни градове може да се различава в двете нагоре и надолу. Това може лесно да се намери, като се обадите помощ директория, безплатен номер, или да потърсите на интернет страницата на MTS.

Бихте могли също да примера на Московска област.
 1. След като въведете определена комбинация, за да се свърже "Навсякъде у дома" тарифа, и следвайте всички препоръки на оператора, сметката ви ще бъде таксувана в размер на 30 рубли;
 2. От този момент входящите обаждания ще бъдат безплатни за вас.
 3. Всеки ден, от стаята си ще се начислява месечна такса в размер на 7 рубли на ден;
 4. Ако се обадите в района на Москва, Москва или всяка друга област от Москва, всяка минута на разговор, ще ви струва 3 рубли;
 5. Деактивиране на "Навсякъде у дома" идва безплатно. Това е достатъчно, за да набере поредица от числа и символи, описани по-горе.

Свържете този процент е много полезно ако сте на път. В сравнение с конвенционалните тарифа, в която минутен разговор, докато роуминг ще струва около 9 рубли, ще спестите минимум 6 рубли. Това е съществена разлика, особено ако иска да си говори много.

Комбинацията да активирате услугата

Най-лесният начин да се свърже тази опция не е правилно наберете желаната комбинация от определени символи и цифри. Най-добре е да използвате намек, които могат да бъдат намерени на интернет страницата на дружеството или в личния кабинет MTS.

Където и да се намирате в момента на присъединяване към тарифата, процедурата е една и съща за цялата територия на страната ни.
 1. Просто наберете * 111 * 3333 #
 2. Натиснете бутона за повикване и изчакайте реакцията на оператора.
 3. Следвайте стъпките.

Ако решите да изпратите SMS да активирате услугата от друг регион, а след това тези разходи ще бъдат приспаднати базирани роуминг.

Чрез лична сметка, също може да бъде трудно, защото трябва достъп до Интернет.