Наталия Степанова Конспирации на любов и здраве

Наталия Степанова заклинание

Написано лечител от Сибир конспирации и молитви са няколко десетки заглавия ( "7000 парцели сибирски лечител", "1001 конспирация Stepanovoy Натали", "Голямата книга на конспирации" и др.). текстове й са предназначени за защита на хората и да им помогне да се излекува, да намерите любовта, за да привлече богатство, и други материали, богатство и просперитет в живота си, сложи защита срещу увреждане, уроки и т.н.Подарък лечител, за да помогне на хората

Наталия Степанова заклинание
Сибирски лечител от раждането е бил надарен със специален подарък. Тя, подобно на майка си, е продължение на един вид традиционни лечители и магьосници. Въпреки това, за разлика от техните кръвни роднини, Наталия наскоро открит своите уникални способности и в същото време разбрах, че подхранва значителен интерес в тази област на дейност.

В лечител от Сибир в момента повече от 200 публикации, които са записани различни конспирации и молитви, предназначени да помогнат на най-различни хора в най-необичайни и нетипични ситуации. Нейните книги - е на разположение в полза на обикновения човек, който се стреми да магически промени хода на живота си. Най-популярната днес се считат колекции:

  • "7000 парцели сибирски лечител", което включва текстове, насочени към човешкото изцеление на всички видове заболявания и да се отървем от лошите навици;
  • "1111 конспирация ..." с текстове за строителство за излекуване заболявания за привличане на любов и установят личния си живот;
  • "1001 конспирация ...", където писаното слово конспирациите и молитвите към премахването на различни болести и лоши навици, както и някои рецепти от твърди лечими заболявания;
  • "Голямата книга на конспирациите ..." - 5 публикации, съдържащи парцели на любов, изцеление, всеки ден магия и разнообразие от други парцели, които саморъчен лечител Степанова Наталия Ивановна продължение на много години.

Някои парцели, които са включени в тези публикации, които наскоро са станали много популярни, които предлагаме на потребителите да четат онлайн безплатно в тази статия.

Магически текстове от книгата "7000 парцели сибирски лечител"

Всяка книга Наталия, наследствени магьосници на Сибир - уникална публикация, която е думата за хората в отчаяни ситуации.

Когато се използва правилно, тези конспирации и молитви да помогнат, дори когато изгубените последната надежда. И най-популярните от тези текстове може да се нарече, които позволяват на човек да се отърве от сложно заболяване, и да намерят дългоочакваното любов. Например, в книгата "7000 заговор" между много и различни магии, заклинания, за да се излекува от смъртоносни болести и за установяване на личен живот са по-търсени. Някои от тях са изброени по-долу.

За да се излекува и да предяви нелечимо заболяване в животното

Този парцел помага на пациентите, които се смятат за нелечими болести. За да изцеляват болните, конспирация намали заболяване при кучето. Важно е, какво пол на пациента:

  • когато болната, болест се прехвърля на кучката;
  • когато пациентът е мъж - мъжки изпрати болестта му.

"Това е тъмно, аз насила от легнало черен камък. Silushka че тъмно и грешен нещо, но на по-копнеж болка, Sukhothai да, да продукт на. Премахване, тъмни сили, със слугите на Бога (име пациент), болест, смърт, и да го намери на кучето. Хорн да копита Сатана, дяволът, си служител (правилното име) ползи! Вземете си куче, а не слуга на Бога (име на лицето, отново), тя ще върне всички възложени часа живот! "

След текста на изцелението на конспирацията ще се произнесе, че е необходимо да се разсеят пепелта на вятъра. Но за заговор да действа трябва да направи още едно условие, споменати от Наталия в издание му - нищо на никого да не се поддават на три дни. С други думи, не се вземат от къщата по време на посочения период. Ако направите всичко по силите си, сюжетът ще покаже първите резултати в близко бъдеще.Ритуалът за лечение на болен пациент

"О, божията майка Мария! Голям Дева, Светият Preblagaya да! Кръст, ние се преклони пред вашия имидж, с молба за помощ, спомняйки си какво чудо е дошъл при вас, да премине знаменит, явна изцеление! Знакът на тези неща днес е и вероятно върху иконата с лицето на ръката си под формата на трета кандидатура. Три ръце, да помогнат с моя личен ръка prichudnoy лекува душата и тялото на Божия слуга (име на пациент)! Лечебната надарен от помощ, Послушай ни в беда няма да лиши. В името на Отца и Сина и Светия Дух. "

Ритуалът да даде здраве

За да се постигне добро здраве, този парцел се чете в банята, след добра загрявка, измийте. Изплакването, трябва три пъти да се каже, тези магически думи:

"Банята всичко отмива мръсотията, здравето банята даде! Св. Гавриил, Михаил и Павел, благослови ме със светлина пара поздравя, с придобиването на добро здраве! Амин. "

Rite да получат силна любов

"Господи наш, на Великия баща! Молете се с обич, слугата Си (име на своя), така че е изградила висока стена, непроходима ограда, разкри дълбока яма, яма огромна, подадена му неустоим копнеж. Дълбочина на всичко това направи три разтега и височина - неизмерима. Господи, моля те, и ни държи затворите слуга на Бога (името на възлюбения), за да се разтвори ни разделя, а не да се разделят съперник. Моите думи за ключалката затворени, и то в момента отнемат, да ми помогне. Докато в замъка, за да бъде затворена, докато Божиите служители и (името си и любовника), за да бъдем заедно, да живеят в любов. Език, заключване на бутоните ".

За да се предотврати изневяра

"Господ на Силите на земята, водата и хлябът ни е дал. И след това на среброто земята, но златото се появи. Що се отнася до злато сребро всичко поглед, zaryatsya, аз искам да взема и мила моя съпруг (името му), позволете ми също иска да гледа - но не можеше да види достатъчно, за да се възхищаваме - но не можеше да спре да търси. Подобно на всичко, за да Zlata и сребро участък, и скъпа (име отново) да ми се простира за законното си съпруга. Това, че той прегърна толкова целувки и никоя друга жена не познаваше. Исус Христос не се е променила вярата си и слуга на Бога (отново, име на съпруга или съпругата), за да ми верен остава до смъртта си. Амин "

Парцели на колектор 5 издания

Наталия Степанова заклинание
"Голямата книга на конспирации", в който се вписват Наталия парцели на различни теми (за да се излекува, да намерите любовта, да се отърве от зависимостта и така нататък.), Се състои от пет издания. Всеки един от тях - колекция за тези, които търсят помощ от магията, но не я е срещал. Например, "Голямата книга на конспирации 1" Степанова, наследствена сибирски лечител, ще представи основните понятия, които може да съдържат конспирации и молитви. В същото време, "Голямата книга на конспирациите 2" - на обезщетение за всеки ден за начинаещи да практикуват магия.

В тези и другите три издания, има конспирации от любов, лечебни и магически дома. Това може да се обясни с факта, че всеки човек, който живее на земята, се стреми да живее отделено с течение на времето и да се срещнат по време на този период, любовта му. Ето защо, това са конспирации и молитви са най-много в търсенето. По-долу можете да прочетете онлайн безплатно някои парцели на любов и изцеление магия, която може да се нарече по-популярни.

Spell да върнем чувството за мъжа

"Голямата книга на конспирациите 2", което поставя конспирация срещу рака, алкохолна зависимост, както и древни рецепти, също съдържа ли текста обратно любовта на съпруга си.

Прочетете такава конспирация, ако съпругата започнах да забелязвам студеното безразличие на съпруг. За да се предотврати скъсване на отношенията и да се възстанови предишната си страст, съпругата трябва да извършите ритуала на лунна нощ.

Церемония по силна любов, без да изневерява на съпруга с ризата си

Всяка книга, включена в колекцията на петте книги, съдържа заклинания обичат магията на силна и страстна любов. Въпреки това, текстът на тази молитва, която пише Наталия, фиксирани ритуал, за който ще ви е необходим сладък риза.

"Има входа на основание, че човек може да намери в омагьосан вода влиза. Аз съм слуга на Бога (вашето име), да вземе един Божий служител (име на съпруга) за дясната ръка. Аз ще докарам го обичам силен, голям, страстна и вечен копнеж го обзе, тъга, скука. Как да не се отмие меланхолията, че той и аз никога не престава да обича. Тъгата и мъката му, така че да не Elos, нито е бил пиян, нито спеше, не prodyhu знам. За мен, слуга на Бога (името му), той беше като hlebushek вода не става, тъй като небесното тяло, по-скъпо свободата и собствената си майка. Вземи сърцето ми и ме ви дам и вие сте, Vodytsya Майка и сестра на Земята, за да вземем тези думи! Помогнете ми да (поклонение на тези думи) почистване Божий служител (име съпруг) за мен (отново се покланяме). Топ четири звезди и много вода в долната част (поклони), сега и винаги, и во веки веков. В името на Отца и Сина и Светия Дух. "

Дочета молитвата трябва да бъде изказването на думата "Амин". След това се промива ризата във водата. Сега тя може да се извършва у дома, за да изсъхне и да даде на съпруга си. Необходимо е да се погрижи за това, че той започна да говори за любовта на ризата се носи през седмицата. В този случай, изтриете цялата седмица чудотворната Наталия не препоръчва риза. В противен случай ефектът изчезва от парцела.

Както бе споменато по-рано, всяко издание на всяка книга, която пусна наследствена магьосница на Сибир, Наталия, е колекция. Пасва на сексапил и молитви за всички поводи, тези работи са безценни, защото те помагат на човек да се преодолеят проблемите и да се справят с проучвания ugotovlennoy съдбата си. Поради това, доколкото, като всички текстове Степанова магии са много популярни.