Най-добрите породи куче пазач

Охрана кучета - най-добрите в бранша къщата и основанията. Наречен кучета пазачи, които имат грижи, изявили желание за контрол и защита на нейна територия, както и необходимото ниво на агресивност. Кои от съвременните породи кучета най-подходящи за защита на домовете си и околните райони?порода кучета пазачи

Аржентина dogArgentinsky куче има добра баланса на тялото, средна височина (55-70 см) и мускулатура. Подобно на всички кучета пазачи, аржентински мастифи - доминиращата кучето. Те безкористно защита на територията и не се разбира с други животни, не признава техните лидери.

порода кучета пазачи

BulmastifBulmastify са идеални за защита на територии. Те са здрави, силни, плътно сгънати. Ръст среден -. 60-67 см Тази порода мобилни, притежават силно развити инстинкти. Булмастиф атака на всеки, който се осмели да посегне на своя територия, било то друго куче или човек. Имам връзка с тези кучета е много важно да се установи лидерство, постигане на признание като лидер на хост.

порода кучета пазачи

OvcharkaKavkazskaya кавказка овчарка е често срещана порода най-вече в страните от бившия СССР. Тази порода е добре адаптиран към условията на околната среда, са с големи размери (височина - 80 см, тегло - 80 кг). Кавказки Шепърд достатъчно здрав, за охрана на "работа". В допълнение, те трябва да бъдат внимателни, тъй като те са отмъстителни животни.

порода кучета пазачи

Москва storozhevayaMoskovskaya охрана - един от най-добрите породи кучета пазачи. Те са посветени, агресивно достатъчно и успя. По време на "задължението" на семейството на куче и ревностно защитават територията. Останалата част от наблюдатели в Москва са готови да играят с домакините, включително деца, да ляга в краката му. С една дума, те базирана на животните са добре приспособени към пазител "работата" на.

порода кучета пазачиOvcharkaNemetskie немски овчарки се считат за най-добрите кучета охрана / охрана, поради високите умствени способности, внимание, добро обоняние, както и покорство. Въпреки това, с цел постигане на последния, се нуждаят от редовно, дългосрочно обучение. Но си струва. Обучени немска овчарка - надеждна охрана, можете да разчитате на във всяка ситуация. Тя е в състояние да се определи нивото на опасност и да се държат по подходящ начин.

порода кучета пазачи

DobermanDobermany, може би дори повече, отколкото всички други кучета искат да контролират вашия сайт. Защита на имуществото си и семейството си, те могат да бъдат много жесток и свиреп. Кучетата от тази порода са винаги нащрек, чувствително и редовно спят "направи заобикаляне." В допълнение, добермани са умни, здрави и силни. Това може да се вярва куче с къщата си.

порода кучета пазачи

RotveylerRotveylery в древни времена са били предимно говеда кучета. Те охранява стадото и задвижващи добитък. Днес тази порода куче се използва успешно като пазач. Мощен, с широк гръден кош и силни челюсти, уверени ротвайлери с подходящо обучение са отговорни и надеждни пазачи.

порода кучета пазачи

Южноафриканският burbulBurbul - здрав куче доминиращ вид. Кучета притежават всички необходими качества за дейността по сигурността: смелост, висок интелект, силни инстинкти, разработени чувство за собственост. Представители на тази порода, както и всички доминиращи кучета трябва да се социализират по-рано и професионално обучен. Boerboel е по-добре да не се създаде семейство с деца.

порода кучета пазачи

По-голяма швейцарска пастирско куче Swiss zennenkhundBolshie (бруто) са подходящи кучета пазачи за семейства с деца. Тази порода е една от малкото, може да бъде до смърт, за да защити собствениците на семейни и тяхното имущество. Това е "тяхната". По-големите швейцарски не zennenhaundov силно чувство за собственост, но те са лоялни кучета, така че са готови да направят всичко възможно, за безопасността на любимите си домакини. Кучетата от тази порода може да се вярва за защита на децата.

порода кучета пазачи

Родезийски риджбек ridzhbekRodeziysky - порода малко куче се движи. Кучетата от тази порода не е различно агресивност, но без колебание го показват, когато семейството на собствениците в опасност. Те са балансирани, смел и издръжлив куче. С всички тези качества, на родезийски риджбек е един от най-добрите кучета пазачи, се препоръчва за семейства с малки detmi.Ne всяко куче може да бъде нащрек. За добре защита на територията поверено на кучетата, те трябва да бъдат доста агресивни. Въпреки това, нивото на агресия е необходимо строго да контролира собствениците на кучета, както и произвежда от домашни послушание. За да направите това, вие трябва да обучава кучето си, то е препоръчително да се шофира на специални курсове, където компетентните работещи кучета, за да учат животни необходимите умения.

Споделете с приятелите си!