Маникюр у дома usloviyah- организираха техника на създаване

 • Pro Маникюр без
 • Pro Маникюр без
 • Pro Маникюр без
 • Pro Маникюр без
 • Pro Маникюр без
 • Pro Маникюр без
 • Pro Маникюр без

Pro Маникюр без

Маникюр това- ритуал за красота, рутинна работа и да забрави, че е невъзможно, ако не искам да развалям първото впечатление за себе си. Една жена с небрежен, занемарени нокти, независимо дали това е гений, умна и красива, тя все още е в паметта на другите ще остане грозно пате. Не запазвайте всяка маркови дрехи или скъп парфюм или фризьорски салон. Напукани пирони, разменяйте по пръстите на ръцете, oblezshy lak- недопустими като неприятна миризма на пот и мръсни коси и може да доведе до фатален удар на вашия имидж. Но това не е сложно или нищо! Основното, което да избере правилните приоритети, можете да се възползвате от истински професионалист в салона за красота, но можете да научите как да направите маникюр у дома с ръцете си нежно и красиво.Красив маникюр в домашни условия не е само ограничени до лечение на ноктите и прилагането на лак. За съжаление, жените не винаги знаят как да се направи маникюр. Но, за да перифразирам известния руски поговорка: "маникюр обучение - трудна задача" - нека се опитаме да разберем как да лакирайте ноктите си и това, което оригиналния маникюр в домашни условия. На тези въпроси, в 17-ти век, французите се опитаха да отговорят. Първият маникюр, за начинаещи, за да овладеят този метод на лечение, е дълъг нокът на малкия пръст на само една ръка. В тези трудни времена и почука на вратата с кокалчетата на пръстите си, или със собствените си ръце се счита за неприлично. И до вратата на къщата се отвори, беше необходимо да се внимателно и нежно се почеше по нея нокът.

Как да направите маникюр у дома?

Pro Маникюр без

Основното, което да вдигне висококачествени инструменти. И всички тези несложни процедури: Обучение на маникюр, как да лакирайте ноктите си, как да се отстраняват кутикулата и всички други свързани с това въпроси ще бъдат разгледани в хода на играта, както и след придобиването на определени умения. Далечни дни, когато пили за нокти, както и острието избутва кожичките са metallicheskimi- нещо от миналото. И благодаря за това! Всеки вече знае какво зло те носят гвоздеите и не боли край ostrozatochennym не трая дълго. Днес спретнати ноктите у дома със собствените си ръце, за да помогне само стъкло пила за нокти и дървени пръчки, а не травматични кожички и нокти. Обработка на пирони ръбове на тези обекти във всички посоки, пазят ги строго перпендикулярна на ноктите, без да уврежда епидермиса.

Как да премахнете кутикула. Почистете или премахнете?

Вътрешен маникюр има два начина за това как да се обработи кутикула обрязването (изтриване) и да се премести встрани (премахнете) с помощта на стъклена или дървена пръчка. Първият разреза способен. По-малко време, но все пак това е по-опасно. Отстранете излишната кожа е необходимо със специални ножици, пинсети, след като абсорбира кутикула отстраняване (крем, гел или течност, за да се омекоти кожичките) в кожата на нокътя. У дома, струва си ръка трепери, и е възможно прекъсване. Изрежете кожичките като у дома си, себе си, конвенционални ножица не се препоръчва за маникюр. Дори и една малка драскотина или малко убождане ще доведе до факта, че нокътя може да се счупи. Не е изненадващо, че този травматичен начин за премахване на кожичките нещо от миналото.Pro Маникюр без

Днес, кутикулата обикновено се лекува с втори sposobom- не кант. Разбира се, нараняването не е застрахован Но никой, но да се прилага този метод е много по-безопасно и по-хигиенично. Омекотяване на кожата около ноктите със специален гел, специалистите го наричат ​​кутикула отстраняване и след това внимателно натиснете дървена пръчка с гумен накрайник. Преди лягане задължително търка в кутикула естествени масла. Те са добре омекотяват кожата и възпрепятства появата на неравности и пукнатини. След като сте усвоили отстранява главния zadachey- кутикулата, се пристъпва към естетическата страна на операцията, наречена: как да се направи красив маникюр в домашни условия.

Етапи на процедурата

 • Красиви нокти у дома не може да бъде направено без основателна Lacanian рамка. Освен това, този продукт има забележителен терапевтични ефекти, които допринасят за укрепването на ноктите, ноктите подравняването плочи и защита срещу оцветен лак. Нанесете го равномерно.
 • След изсушаване, основната лак, оцветен лак се нанася тънко, кутикулата опасва гранична линия и странично нокти плочи. Важно е да се все още има стабилна ръка, за да компенсирате ноктите, не дойде с пръсти върху кожата. Ако това се случи, и лак върху кожата ви попадне, това не е нормална корекция otchaivaytes- молив или придържаме козметични падна в решение за лакочистител, за да се коригира това недоразумение.
 • След като боята изсъхне, за да се постигне максимален ефект и по-дълго носене, то е препоръчително да се използва gelem- фиксатор.

Pro Маникюр без

Ето един прост ръководство за това как се прави това с ръцете си маникюр, надявам се да го разбирам напълно.

Опции маникюр дизайн

Pro Маникюр без

 1. Две или три хармонично цветен лак за нокти цвят
 2. Парче от мека пяна
 3. Лак за основите
 4. фиксиране на ноктите
 5. Няколко памучни тампони
 6. Течни премахване

Техника създадат градиент покритие

 • Gradient маникюр у дома вече приложение върху ноктите прясно съединените. Нокътната плочка се покрива от основата. Това ги прави по-гладка и предпазва от жълт плака.
 • Изберете желаните нюанси. Ако избраните цветове са светло, а след това те могат предварително да компенсирате всички ноктите. От тази маникюр ще изглежда още по-силно.
 • Сега е необходимо гъба, една малка част от дължината на 5 6 сантиметра и ширина от 1 сантиметър. Тя се нанася с четка, за lacquers- един по един, по реда на това, което ви харесва. Но в началото на тъмен тон, а след това ще бъде средно в zaklyuchenii- лекият. Шаблон печат е готова. След това идва най-важната и значимият момент-да важи и за гъбата на нокътната плочка.
 • Натискат шаблон с лак за нокти. Ако гъбата се прилага лак не е прекалено дебела, можете да отпечатате снимка не е ясно. Тревожи за това не си струва. Все още имате цялата тази красота сянка, което е няколко пъти pripechatat или гъба, за да се прилагат към нокътната плочка.
 • Процесът на засенчване изисква сръчност и прецизност, за да боя не попадне върху кожата. В този случай, може лесно да се отстранява с памучен тампон или алкохол, съдържащ течност.
 • Оригиналният маникюр у дома е готова. Прилагане на слой от прозрачен лак - fortifier. Можете с пайети или с ефекта на блясък.

Pro Маникюр без

Също така, тази технология ви позволява да направите и двете цветови комбинации: оранжево - жълто - червено, синьо и лилаво, се повишиха и чери.

Няколко съвета

Маникюр за начинаещи, нуждаещи се от няколко прости препоръки. Те ще позволят да се отстранят неприятните моменти.

Pro Маникюр без

 1. Хигиена. Необходимо е да се дезинфекцират всички инструменти за маникюр. Стерилизирайте не е задължително, но избършете с алкохол преди процедурата не е излишно.
 2. Ако плочи за нокти имат нередности, вдлъбнатини или бучки, те трябва да бъдат третирани дърво или стъкло пила за нокти. След това леко полиране велур. Преди смилане на ноктите трябва да се изсуши добре. В противен случай, плочи за нокти може да ексфолира.
 3. Когато твърде чупливи нокти, не забравяйте за лечение. Известно време откаже оцветен емайл. Вместо това, опитайте безцветен лак с витамин Б 5, или калций.
 4. Периодично организира нокти почивка за възстановяване. Този период от време може да направи хидратираща баня, уелнес маска или специален крем за размазване.
 5. Не забравяйте за ръцете. Това, че те погледна красив и естетичен ежедневна употреба предпазни средства, както и да носят гумени ръкавици за миене на съдове.

Нека маникюр у дома е угодно не само себе си, но и за всички приятели и сътрудници.