Манхатън Информация и снимки, където Манхатън

Какво е в Манхатън
Зашеметяваща гледка към небостъргачите на Ню Йорк

Какво е в Манхатън
Empire State Building през нощта, Ню Йорк

По протежението на река Хъдсън на двадесет и един милиона километра квартал на Манхатън в Ню Йорк е в центъра на вниманието на всеки турист идва в Америка. В Манхатън, е практически невъзможно да се губят - всичките му области (Avenue) са номерирани от 1 на 16 с приемането номерирането от запад на изток, улиците са номерирани от юг на север. Ето защо, не може да има лесен за навигация дори и без GPS-навигатор.Самата Манхатън е разделена на три части: Идеален център, Широк център, и Мидълтаун. Повечето от туристите предпочитат да започнат свой начин, от юг до центъра на града. Това е произходът на Бродуей - най-известният и най-дългата улица в Манхатън. Отивате диагонално от север на юг, Бродуей създава огромен брой магазини, банки, ресторанти, търговски центрове и театри. В хаотична градска развитието на града, само на Бродуей се различава ясно избрания курс на север. Ето защо, в центъра на града всичко се фокусира върху него.

Бродуей е най-лесният начин за всеки турист. Каквото и кръстовището с улица - привличането. Това е в историческия център на Манхатън, с пронизвайки го като стрела, Wall Street. Тук е най-известният Федерална кметството и Нюйоркската фондова борса. На следващо място, след като се мине малко на север, можете да се запознаете на местната кметството - кметството. Преместването далеч на изток, преминавайки през Chayna Taun, можете да отидете до известния Бруклинския мост. Движейки се по крайбрежието на север, стигаме до 14-та улица и да се обърнат на запад. След няколко километра, отново, ние се на Бродуей, а ние се движат на север. Разхождайки се Бродуей до пресичането с Fifth Avenue, забелязваме известния небостъргач "Iron". Още на следващото кръстовище (с Шесто авеню) - и отново атракция - великолепен Herald площад.И тук ние вече сме в кипяща сърцето на Манхатън - Мидълтаун. Минавайки от площад Herald в 34-та улица, на изток, на следващото кръстовище, което виждаме на величествения Емпайър Стейт Билдинг. Отивате далеч на север по протежение на Пето авеню, да навлезем в сърцето на Манхатън - Брайън парк. За да югоизток от него е известният Обществената библиотека в Ню Йорк. Като един километър западно от 42-и Street, ще се върнем към Бродуей и Седмо авеню кръст - и сега сме изправени залят с туристи Таймс Скуеър. и една миля зад него - Columbus Circle. Преминаването от него точно на север, ние стигнем до Сентръл Парк, където много зелени площи можете да се отпуснете от суматохата на улиците, за организиране на пикник и да го "смели" многобройната незабравимо преживяване, което прави Манхатън от нас.

Какво е в Манхатън

Индивидуални екскурзии и обиколки на САЩ!

Рейтинг: 10 голям

Манхатън - трябва да видите Ню Йорк-голям град, така че всички от нейната територия е разделена на райони. Най-престижните, скъпи и се счита за напреднали Манхатън. Всички големи и високи небостъргачи, повечето от атракции, театри, модни къщи, бутици, ресторанти и барове - всичко, което и по-концентрирани в Манхатън. По какъвто и време на годината, време на деня и нощта, не бихте пристигна в Манхатън, аз винаги се окажете в шумна тълпа от хора! Тя Манхатън едно никога не спи, нощният живот кипи точно като ден.

Предишна снимка Следваща снимка