М отново Boeing Малайзийски "Боинг" мъртва самолет или самолет мъртъв

Направете го може само украинската страна - милицията на никой авиация Донецк народна република.
"В пилотската кабина на снимка фрагменти (пилотската кабина) видими входове и изходи от 30 мм калибър снаряди" - цитиран Haysenko издание на "Нашата планета".Експертът отбелязва, че снимките ясно се вижда входа, така и изходните отвори: първата вдлъбната вътре в кабината, а вторият - навън. Дупки от черупки могат да се видят от двете страни на кабината, което означава, че кораб уволнен от двете страни.

Haysenko припомня, че въз основа на показанията на испанските мениджър и радарни данни на Министерството на отбраната на Руската федерация, преди катастрофата в близост до "Боинг" са, вероятно, една или две украински Су-25. Тези щурмоваци въоръжени, по-специално 30-mm оръдия тип GSch-302 / SA-17A, отбелязва Haysenko.
От своя страна, германският военен експерт Бернд Бидерман смята, че Малайзия лайнера не може да бъде ударен от ракета "земя-въздух", "Бук" система за противоракетна зенитен.

Според Бидерман, Сам ракетни фрагменти проникващи фюзелажа, "генерират голяма точка на триене." В резултат на това на мястото на взрива би неизбежно предизвика пожар, едва на горещата част на фюзелажа щеше да падне от резервоарите счупените горивата.

Той също така каза, че длъжностните лица на ОССЕ не са забелязали останките фрагменти от ракети.

Версия, че "Боинг" украински изстрел атака - само видимата част на айсберга. Какво всъщност стои зад катастрофата с малайзийски "Боинг", каза той пред "Free Press" анонимен бивш служител на Службата на главния прокурор, който е част от група от следователи, участващи в разкриването на резонансните атентатите в Москва.

- Катастрофа "Боинг" е сложна информация фон, и отделно фактите от измислицата е трудно, - казва бивш следовател на главния прокурор. - Обръща се внимание на динамиката на промените в позицията на украинско ръководство.

Първоначално, само на един час преди катастрофата, Съвета за национална сигурност и отбрана (NSDC) на Украйна заяви, че милицията се появи оръжие, което позволява да се свалят на висока надморска височина самолети. Веднага след падането на лайнера главният прокурор на Украйна Виталий Ярема каза, че милицията не се включват в украинската армия работеща "буки".

Няколко дни по-късно Киев призна, че украински военни може да провежда учения с използване на "Буков". Това беше направено в отговор на твърдението, че българската Украйна има най-малко три комплекси "Бук" в зоната на пожар, който може да получи "Боинг".

Ние сега се изброят интересни факти, които могат да се считат за по-голяма или по-малко надеждни. В "Live Journal» Summer56, който е заместник и приятел Игор Стрелков Фьодор Berezin, съобщава милиция, които са намерили останките на "Боинг" в първия ден след катастрофата, съобщи малки оръжия, някои трупове остаряла - безкръвна, с характерен мирис.

Ако otsmotret снимки от сцената (в интернет има стотици), можем да видим, че кръвта всъщност има само няколко трупове, останалата част от кръвта не е така.

Освен това, много от тялото са повредени, е много подобен на петна трупа. Кадрите, в частност, има отрязани крайници при липса на кръв.

Намерени някои фрагменти от самолета, които са ясно видими следи от муниции.

Например, пилоти и пилотската кабина фрагмент фрагмент крило. Ако поставите тези фрагменти в космоса, тъй като те са били в самолета, ще покаже траекторията на стрелба. За мен това е очевидна: стрелбата се извършва пред в дясно, към равнината, и муниции зашити кабина и ляво крило.

- Какво друго прави отблизо обстоятелствата на падането на "Боинг"?
- Огромен брой странности информативни. Например, имаше съобщения, че "Боинг" е група от вирусолози до 100 души, които летяха към научна конференция в Австралия.

Това беше уж на борда и медицинско оборудване за хемодиализа, плюс 91.6 кг на някои медикаменти, които са били съхранявани в хладилник форма - при температура от 5 до 20 градуса по Целзий.


Знаем от официалните доклади на различни лица, които самолетни MH-17 украински мениджъри променили ниво (предписани от надморска височина), в резултат на което на екипажа на самолет "Боинг" намалява с около 500 метра - до 10 хиляди метра.

Известно е също, че записите на преговори Днепропетровск диспечер са отстранени, а те не са публикувани никъде. В същото време, мениджърът поддържа запис на всичко, което се случва с въздухоплавателното средство, включително разговори в пилотската кабина.

Фактура всъщност е, че не мога да кажа нищо със сигурност. По-голямата част от събитията - основна информация. И това на фона разкрива странност по отношение на пътници.

В интернет и в пресата почти веднага имаше списъци на мъртвите със списък на име, фамилия, снимки, житейски истории. Но ключовият странност - на практика няма истории и снимки на роднините на жертвите.

Намерих една снимка на всичките четири членове на семейството, а броят на загиналите - 298 души. Идеята е, че в този случай трябва да има тълпа от роднини, но това не е така. Холандия официално обявен траур, но огромната тълпа от роднини не вижда в Малайзия или Холандия.
Има редица странности, които предизвикват особен интерес.

Тази снимка анализирани подробно. "Боинг" Полет MH-17, който се разби близо до Донецк, имаше 9M-MRD заседателна зала

Снимка на борда, който е публикувал твърдения за пътник, убит по време на катастрофата, фрагмента се вижда от предния капак на шасито, на която е написано «RC».

Това са последните букви от идентификационния номер на самолета. 9M-MRC борда, тъй като има в "Малайзия Еърлайнс", но това е друга страна. Сред отломките на "Боинг" шаси капак, между другото, е намерен. На нея, тъй като тя трябва да бъде написана «9M-MRD».

Друг пътник в Facebook снимката от Азорските острови.

Оказва се, че странното пътникът е публикуван на своите Facebook страници снимки на друго лице под собственото си име. Изглежда, че този човек е виртуална, и нейното списание - фалшификация.

С други думи, броят на изчезналите "Боинг" и се разби близо до Донецк се различават само с един - последния - писмото, двете последни букви - За D и - както във форма.
Има два други странни съвпадения външни, във връзка с инцидента, природата.
Първите 15 минути преди падането на "Боинг" Израел подновяват удари по Ивицата Газа. Така че, с инцидент "Боинг" е действал като информация, обхващаща войната в Израел.

А "черни кутии", които са били доброволно предадени на малайзийски милиции (този факт доказва, че те не се интересуват от прикриване на информация), по някакъв начин в крайна сметка във Великобритания, която няма нищо общо с самолет се разби.

- В някои версии на тези странности са добавени и фактите?
- Да се ​​изгради версия, трябва да внимавате, който катастрофа "Боинг" и ползите. Очевидно е, че това не е печеливша България или милиции, и в същото време полезни за Украйна и Америка за руската прокуратура.

Аз лично мисля, че "Боинг" украински борец свален ракета "въздух-въздух" или ракета плюс оръдия. Действителната тавана на Су-25, между другото, на 10 000 метра - това е посочено на официалния сайт на Министерството на отбраната на Украйна, така че той може да получи "Боинг", при условие че на лайнера от малко по-нисък ешелон.

Ако "Боинг" свален "Бък", щетите щеше да е много по-голям, от самолета в този случай ще бъде малко по-наляво.

Освен това, по мое мнение, кабината свален "Боинг" наистина не са реални хора и трупове. Аз лично се доверите и след Стрелкова и източник, който предава това съобщение. И снимките потвърждават, че телата с отрязани крайници безкръвна. Това, ако катастрофата загинаха хора, не може да бъде, кръвта ще бъде много.

Като част от провокациите това е просто логично да се използват труповете.

"Капка" на самолета с триста души живеят - средства, за да доведе до много по-обществено внимание и да получите тълпата от роднини, обсадили украинското посолство. От гледна точка на правителствата са замесени в заговора, органите на - най-малко проблематично опция.

Също така запълни труповете зад борда - ако ви постави задачата пред силите за сигурност - е проста: да избере точното количество достатъчно тела в моргите на броя на неидентифицирани или специално подбрани, мъртвите, например, по време на последните три дни.

Част от провокациите в този случай, е на конференция и вирусолози (аз съм сигурен, между другото, тя вар) и телевизионния сериал "щам".

Че ако трупове информация все още се изтекла предварително, за да маргинализират тази версия, като каза, че тя е там, за да обсъдят - журналистите бяха виждали телевизионни сериали, а сега ги носят в действителност. Маргинализацията в този случай е проектиран да обърка следите на конспирацията и води разследването в грешна посока.


Тази версия обяснява забавянето във времето на разследването. Откриването на органите на борда доказва съществуването на намерението на провокацията на клиента. Нейната цел, според тази версия, - да хвърли вината за унищожаването на "Боинг" на България, за да използвате тази обвинение срещу Кремъл на международната сцена.


Както можем да видим, САЩ успешно са приложили заговор за сваляне на правителството в Киев. Катастрофа "Боинг" - конспирация по-малки и много по-прости технически.

Ето защо, по мое мнение, една версия на международен заговор с участието на висши служители от различни държави е в случая в "Боинг" е съвсем законно.

Сайт VeteransToday, координирана от ветерани на разузнаването и армията на САЩ, намерено несъответствия в историята на падането на "Боинг" на Донецк.

Публикуването казва, че пътниците наистина да са изтощени, но самолетът е бил управляван от технологията на безпилотни дрони