Любов и котки и котки - всички се забавляват!

Ние продължаваме да раздел "Общо котка" статия Любов и котки и котки. Когато ние считаме, че най-много (т.е. 18+) при кучета и котки. Просто да се разбере какво се случва и защо.Любов и котки и котки - Това е интересно. При хората, тези понятия са несъвместими. За котка често се говори като символ на изневярата, за котки - като секс маниак. Но в действителност, спектъра на любовни взаимоотношения в среда на котката е много широк - (! Точно като хората) от насилствени прояви За романтичната любов.

Снимки за любовта котки

Експерти казват, че една любяща връзка между тези сладки домашни любимци изглеждат. По-голямата част от времето, което отнема процеса на ухажване, докато самият сексуален акт е много кратко и в повечето случаи се извършва безуспешно.

Снимки за любовта котки

Веднага след като котката влиза в "свободна" територия, той веднага започва да привлича много мъже до тяхната миризма и обажданията. След кратко-конвенционални заплахи котки съперници са разположени на разстояние от женската. което му позволява да направи избор.

Cat продължава да ги провокира, но пазете се от тези, които се осмеляват в този момент да се покаже нетърпение и да й - тя веднага пусна в хода на нокти и зъби. Други котки, това поведение не държи на място, и един по един те се опитват да се доближи до котката, което неизменно ги връща.

Снимки за любовта котки

В най-добрата позиция е най-дискретен (лукав?) Cat. Всяка нова битка с друг претендент той използва, за да тихо пълзят нагоре възможно най-близо до обекта на вниманието им. За да не се дразня котката, той замръзва в поза на безразличие, когато женската спира своето становище по него.Снимки за любовта котки

Най-накрая той получава близо и публикува разпит тихо "мяу". Ако отговора на тази котка не получава презрително съскане, страната може да се счита спечели.

Снимки за любовта котки

И ако котката чака кротко лежи на краката и отметната назад към опашката, щастлив избира разбира този знак като покана за любовния акт. Последно започва с факта, че котката липсващите зъби от тил приятелката си и се стреми да го задържи по-силно.

Снимки за любовта котки

Законът на любовта, като правило, много кратък, а понякога и свършва ... разбъркване. Cat изведнъж започва да ръмжи зло, обърна се по гръб и копае си нокти в избраната страна, които нямат друг избор, възможно най-скоро на Лам.

Снимки за любовта котки

Биолозите за дълго време не успяха да разкрият причината за това поведение. Сега тя е известна. Фактът, че пениса на котката е покрито с остри бодливи израстъци. Те са като контри от стрели лесно проникват една котка, но за да се оправят и да причинят силна болка, когато се опитва да "изход". Това предизвиква остра болка и възпаление на котката, а в същото време ... на процеса на овулация. Овулацията настъпва при всяко чифтосване, и една котка на носилка на котенца може да бъде от различни бащи.

Снимки за любовта котки

Периодът на бременността трае между 58 до 64 дни, в продължение на 20 дни, котката е изключително техните бебета, а след това отново се отдадете на любовни приключения, обявявайки този вид вик. Като правило, такъв писък достатъчно, за да го прокара всички котки в квартала. И това се приближи отново!

Снимки за любовта котки

Така че, обичам и котки и котки все още са съвместими. Особено, ако има хора, 🙂

Снимки за любовта котки