Лейди Гага - снимки, биография, кариера и личен живот

Биография на Лейди Гага

Страстта към музиката започва в Стефани от ранна детска възраст. и музикален талант дори и тогава не е причина някой някакви съмнения.

В 11 години, момичето отиде на училище метох на Светото сърце. където учи със сестрите Хилтън и Kerolayn Kennedi. Въпреки факта, че Стефани не е имал много приятели и тя често става обект на подигравки. Лейди Гага с щастието си спомня ученическите си години.Кариера момиче в този период също не стои на едно място. На 14-годишна възраст, тя се появява на сцената в Bitter End клуб в Ню Йорк и на сцената Regins гимназия репертоар. Тя също е била в ансамбъла Regis Jazz Band и се появява в клубове в отбора Mackin Пулсифер и SGBand.

След като завършва училище. Стефани влезе в училището по изкуствата в университета в Ню Йорк. успешно да го завърши. да завладее музикалния свят на шоубизнеса.

Стар Трек

Бъдете като Лейди Гага

Бъдете като Лейди Гага

Една година след излизането на първия втория албум на певицата неспокоен чудовище славата. Албумът не само по никакъв начин не се поддаде на неговия предшественик. но също така и за консолидиране на популярността на изгряваща звезда. На сингъл от албума Bad Romance се изкачи до върха на разговори по целия свят. включително български.

Личен живот Лейди Гага

В началото на кариерата си, Гага се срещна с Mettyu Uilyamsom. който тогава й творчески директор. Скоро след това. като певец стана известен. връзката им започва да се намесва в по-нататъшното изкачване на музикалния Олимп Стефани. Те се разделиха. Постоянно се появи най-невероятните слухове за любовните си отношения. Тя е дори заяви, че. че Лейди Гага обича с Мерилин Менсън.13 интересни и малко известни факти за Лейди Гага

Бъдете като Лейди Гага

Лейди Гага е една от най-разпознаваемите и успешни певци на нашето време. Той има култов статус и е известен с визия и изключително необичайно поведение. Въпреки, че се дължи на популярността на живота й се изследва под микроскоп, все още има някои неща, които са известни на малцина. Ето списък на 13-факти:

1. Много хора знаят, че известната месо рокля Лейди Гага се съхранява в Залата на славата на рок енд рол ", но те се чудеха как е възможно да се съхранява? Оказва се, че роклята е преминал и процеса на сушене, вече не е същият, както е било преди.

2. Тя се появи по телевизията, преди да стане известен. Това е шоу на MTV The Hills и температура на кипене.

3. В танц песен в тъмно Lady Gaga споменава седем известни хора, които загинаха трагично смъртта. Тя Мерилин Монро, Dzhudi Garlend, Силвия Плат, Dzhonbenet Remsi, Пианистът, Исусе, Stenli Kubrik и принцеса Даяна.

4. Lady Gaga има важна връзка с баща си. Той купил първия си пиано, когато е била само на 13 години. След смъртта на дядо му лейди състои песен Edge на Славата и сподели с баща си бутилка текила.

5. Един ден, Lady Gaga изпълнение на песента Bad Romance на Бил Клинтън. Тогава тя пееше Бил Романтика вместо оригиналния текст.

6. В духа му FEME тя искаше да се използва оригиналния съставки - кръвта и спермата. Това може да наруши някои правила, така че това беше решено да се използва само беладона.

7. Лейди Гага е поставил няколко световни рекорда. Сред тях са това, което е малко вероятно някой ще бъде в състояние да победи: най-голям брой близнаци Лейди Гага. В допълнение към този запис, тя е установила 11 повече.

8. След операция на тазобедрената става Гага използва, за да се движи златото превоз. колички цена е $ 2600, тя ватирани кожени седалки и тапицерия.

9. Alter-его Джо Kalderone Lady Gaga първоначално е създадена като на шега. Това се случи в фотосесия, когато един от фотографите го свали под формата на Джо.

11. Тя има много различни прякори, които звучат наистина забавно. Например, "Gagalu", "зъб заек" и дори "Сестра прасе."

12. Един от най-популярния сериал Лейди Гага е най-шоу "Сексът и градът", любимо характер има - Кери Bredshou.