Лечение язовец мазнини - рецепти, свойства, приложения

Един от най-дивите животински мазнини, хибернация, язовец мазнини. Терапии язовец мазнини, известен още от древността. В крайна сметка, само на диви животни, не се натрупват в домашни тлъстината им на голям брой различни вещества.Язовец мазнини традиционно се използва и все още се използва като помощно средство към основното лечение. И наистина той съдържа голямо разнообразие от полезни елементи (минерали, хранителни добавки и т.н.), както и натрупаната тялото на животното, в менгеме, тя е източник на енергия за всички месеци от зимен сън и пролетта, когато няма храна в достатъчно количество. Лечение язовец мазнини, въз основа на неговите полезни свойства, какво е уникален?

Badger мазнини състав и лечебни свойства

В началото трябва да се отбележи, че мазнините на язовец не е лек, но просто подсилване агент, и използването му за лечение на сериозни заболявания, трябва да се комбинира с лекарства, предписани от Вашия лекар. Ако не спазвате това правило, вместо ползите ние може да навреди на тялото си.

Съставът на язовец мазнини:

От това, което лекува язовец мазнини
. Полиненаситени мастни киселини (ПНМК): линолова, линоленова, те не могат да бъдат синтезирани в тялото, и идва само с храна, така че те се считат за необходимо. Ако тези две мастни киселини, ние не разполагат, в кръвта се увеличава нивото на "лошия холестерол". и се отлагат по стените на кръвоносните съдове във формата на плаки. Обратно на "полезно" холестерол се получава, само заради PUFAs, тъй като намаляване на възпалението, което е особено важно за пациенти, страдащи от заболявания на ставите. Полиненаситени мастни киселини подобряват власт и тъкан фофизьм.

. Наситена мастна киселина е олеинова, че е отговорен за растеж суспензия и по-нататъшно развитие на злокачествени тумори, подобрява обмяната на веществата.. Витамин А подобрява структурата на косата, кожата и ноктите, забавя процеса на стареене, предпазва клетките от увреждане и е добро средство за профилактика на рака. Б витамини са източник на енергия, а без тях не е възможно, няма процес за живота и обмяната на веществата.

Минерални вещества, фолиева киселина, каротин и др.

Чрез лечебните свойства на мазнини язовец включва: противовъзпалително, възстановително имунната повишаване и възстановяване. Освен това, мазнини язовец предотвратява образуването на плаки на холестерола и предотвратяване на отлагането им върху съдовите стени.

. в периода на възстановяване след тежки заболявания и периода след операцията, когато организмът се нуждае от допълнително захранване;

. крайно изтощение (дистрофия или кахексия), а също и нервно изтощение;

. възпалителни заболявания на dyhaniya- пневмония, бронхит. включително хронична белодробна туберкулоза;

. възпалително заболяване на бъбреците, пикочния мехур, уретера;

. възпалителни заболявания на храносмилателния тракт - гастрит, пептична язва;

. заболявания на сърдечно-съдовата система: атеросклероза, хипертензия, коронарна болест на сърцето, инсулт (мозъчно-съдов инцидент);

. кожни лезии екзема. псориазис, и т.н., за да се подобри тъкан трофизъм .;

. и най-накрая, в козметиката под формата на външни маски. язовец мазнини перфектно изглажда бръчки и предпазва от преждевременно стареене на кожата;

Но, без значение колко изтъквани язовец мазнини, тя има противопоказания за употреба: заболявания на панкреаса, черния дроб и жлъчните пътища, както и наличието на камъни в жлъчния мехур. И тъй като алергична реакция към лекарството. Деца до 6-годишна възраст не се препоръчва прием на мазнини язовец, в отделни случаи, може да се използва внимателно, само след консултация с педиатър лекар.

Странични ефекти от приема на мазнини язовец включват гадене, повръщане, диария. Алергичните реакции могат да бъдат изразени под формата на кожни обриви и сърбеж, и по-тежки случаи, оток и ангиоедем с уртикария.

Какво щеше да избяга занаят язовец мазнини трябва да купи само в аптеките, и се съхранява на хладно и сухо, както и тъмно място. форма на излизане във флакони в течна форма или в капсули.

Вземете една супена лъжица на час преди хранене, три пъти на ден за възрастни. Деца на възраст над 6 години, една чаена лъжичка, същите три пъти на ден. За да се измива може да бъде горещо, чай или мляко.

За по изключение, да се възползват от възможността да получава язовец мазнини с помощта на своите лечебни свойства, преди прилагането му определено трябва да се консултирайте с лекар. И ние трябва да помним, че язовец мазнини е на превантивни и лечебни средства, време е тестван, но това е в никакъв случай не замества лекарството.

Най-интересната новина