Кръстословици, кръстословици онлайн кръстословици онлайн, изтегляне на кръстословици, отговорите на кръстословици, кръстословици

Събиране на он-лайн skanvordov №1

За всички любители на skanvordov - отидете на събиране страница skanvordov. просто задръжте курсора на мишката върху желаната клетка skanvordov (няма нужда да кликнете върху клетката) и въведете желаната буква. Преместете курсора до съответното клетката, попълнете цялата дума.

Кръстословица (от кръстословица скандинавски) - един вид кръстословица.От класически кръстословица се различава значително голям брой кръстовища на думи вертикално и хоризонтално, и в това, че вместо skanvordov разгърнати въпроси в отделна колона за отделяне на клетките са написани кратки дефиниции, посредством връзка с които е възможно да се отгатне желаната дума.

"Български кръстословица" - това поле skanvordov, от които са били отстранени (и са дадени отделно, в един хаотичен начин) клетки с дефинициите и стрелките се започне от тях. Читателят не е необходимо само да се отгатне думата, но също така и да се намери къде се намират. По този начин, вместо "дъвка за мозъка" се оказва доста сложен пъзел."American кръстословица" също изисква да се определи местоположението на отговора на терена, но определено свързани със специфични хоризонтали и вертикали, както и отговорите, дадени дума дължина (по този начин, смесени правила skanvordov и японски кръстословици).

"Digital кръстословица" се различава от обикновения с това, че някои клетки Комплект писмата в определен брой маса шифър, който искате да се реши. Тази кръстословица е по-лесно да се реши, но правилата могат да бъдат сложни (отстранен стрелката, има някои дефиниции).

Имена вариации по-скоро ориентировъчни и могат да варират в различни издания.

Недостатъци skanvordov (в сравнение с кръстословица), вграден в своите собствени правила.

По-голям брой кръстовища, със сигурност помага за отгатване skanvordov, но е много трудно да го създадете. Честотата на използване на буквите в българския език е много неравномерно, справедлива част от българските думи е трудно да се премине към края (като "-stvo", "-tsiya", "-nie", "-skeleton"). Това създава ефект на "думи-паразити" Има намерени във всяка стая на всяко издание (и добре, ако не и на всяка страница).