Конуси лечение на народната медицина у дома

Пъпки по лечението на крака народни средства

Лечение на конусите на техните крака народни средства всъщност само външният вид в близост до големия пръст на конкретна застроена. Поради тези подутини може значително деформирана палеца, а с него и целия крак.







Конуси за третиране на народни средства

конуси лечение с народни средства - явление, често срещано явление, тъй като този проблем съществува от доста време, и начините за борба с изобретил безброй.

Традиционните рецепти за мехлеми за лечение на конуси

А много ефективен начин да се бори с конуси счита жлъчката на животни и птици. Това лекарство може да бъде закупена в аптека. Използвайте този инструмент, трябва да се разпространява получената конус. С течение на времето, солта депозирани там започват да се разминават.

Ако е необходимо за ускоряване на отклонението на процеса соли, рецепция rastirok на жлъчката могат да се редуват с прием rastirok йод и оцет. Подготовка такъв триене с пет капки йод на чаена лъжичка devyatiprotsentnogo оцет.

За да се излекува бучка си яйце крак с бяла черупка трябва да се изсипва в чаша с 50-унция и я запълнете с 70% оцетна киселина, се оставя на тъмно хладно място за четиринадесет дни. След отстраняване на яйце черупката и остатъкът се разклаща добре и се смесват преди добавяне към супена лъжица разтопено свинска мас, 10 г терпентин. След един ден, вие имате готов домашно приготвени за мазила конуси.

Конуси лечение у дома

Пъпки по лечението на крака народни средства






Пакети на популярните рецепти за лечение на конуси

Друг в списъка на популярните рецепти има възможност за лечение, е кредитирана с почти невероятни свойства. Необходимо е да се засегнатата област да направи парче от прясно уловена риба река в началото на това лежеше памучен тампон, след което фиксирайте превръзката. Този компрес трябва да се държи на крака цяла нощ. Самата процедура на лечението трябва да продължи в продължение на седмица. Следващата седмица трябва да се извършва от друга процедура конуси - ежедневно се втрива в засегнатата област масло от ела.

Като традиционни лечители предлагат за смазване неравности с помощта на зехтин може да се използва, и масло. Картофено нишесте може перфектно да се справи с почти всяка неравност или натъртване. Какво трябва да направя? това се разрежда с вода образува суспензия, и след това просто да се прилага на увредената зона.

На следващия ден, след като удари фино котлет зеле листата или да ги пропуснете през месомелачка, малко вари в мляко, увийте го в кърпа и приложете още топъл компрес на подутината. Този народен лек функционира гладко. Терапевтична компрес запази най-малко един час, след което се удрят Изплакнете с вода. Топъл компрес ефективно насърчава бързи резорбция подутини. Загрейте сол, яйце, или устройство, специално за отопление (нещо като лампа) и слезе.

От конуси препоръчваме да използвате обикновен дафинов лист. За да използвате рецептата ще трябва да използвате четирите - пет дафинови листа, а след това в продължение на няколко минути и се вари ги във вода и не трябва ostyvshimi прилага по отношение на получения конус.

Не забравяйте и за лечебните свойства на алое. Той е идеален за лечение на конуси. За да направите това, нарязани алое листа на тънки плочи и се прилага за възпалено място за през нощта. Bump ще отнеме няколко дни.

Пъпки по лечението на крака народни средства

За много хора, проблемът с подутини по краката се превръща в проблем чисто на външен вид, защото тя носи известен дискомфорт, но това прави невъзможно да се носят светли и отворени обувки. Но заедно с това има по-сериозен проблем - ортопед. Заради неравности, които се появяват на крака има значителни промени в структурата на крака - Промяна сухожилия, кости и сухожилия. Налице е висока степен на вероятност от възникване на артрит и ekstozov.

Полезни материали по темата: