Когато изчезнали мамутите

От това, което изчезнали мамути

От Уикипедия, ние можем да знаем, че мамутите - изгаснал род бозайници от семейството на слоновете. Те са два пъти по-тежък от най-големите съвременни африкански слонове. В същата енциклопедия, научаваме, че мамутите изчезнали преди около 10 хиляди години, последния ледников период. Но дали това е наистина така? Нека се опитаме да разгледа този въпрос с бунтарски перспектива.Ние всички официалната наука настоява, че всички мамути измрели преди много години, а останките им могат да бъдат намерени в вечно замръзналите райони. Все пак, говорим за тях в литературата от различни периоди.

Един от най-пресните примери са "Спортист на Скици" Тургенев, където се среща с ботуши фраза от мамут кожата. Странно, защото през 19-ти век, обикновен човек на улицата е знаел за съществуването на мамути е значително по-малък от съвременния човек, можете да използвате телевизия, интернет връзка и голяма литература.

Първите останки на мамути са открити през 1799 г. и няколко години по-късно се премества в Зоологическият музей. До началото на 20 век тя е единственото копие от който се предоставя на разположение. Така че само той трудно може да се отговори на въпроса, тя изглежда като кожата на мамут.

Споменавания на мамути са налице и други известни писатели на 19 век, Джек Лондон. Неговата история "The Shard терциера" разказва историята на среща с ловец в Аляска с невиждани зверове, която е описана като две капки вода, подобни на мамута.

Но не само писателите помнят мамути в своите произведения. Има достатъчно исторически доказателства за изпълнение на хора с тези животни. Най-голям брой споменавания на такива случаи, доведени до работата му Анатолий Kartashov. Първите описания на мамути, открити в Сибир, остави китайски изследовател Shim Цзян във втория век преди новата ера. Има много по-новите модели. По този начин, през 16 век, австрийският посланик в България, като се описва естеството и животинския свят на Сибир, показва съществуването на цял животно, което описания на коренното население (огромен размер, дълга коса, големи рога) изненадващо прилича на мамут. Намери описание на срещи с огромни космати слонове може и Казаков Ermaka.Така че, ние се скитали тези прекрасни животни в българските простори наскоро.
Друго място, където има наличие на мамути, е Аляска. Територия на Аляска за природни и климатични условията са подобни на нашия Сибир. Местните ескимосите, дори в края на 19-ти век твърдят, че за да се отговори на това екзотично животно може да бъде в най-отдалечените пустошта.

Има в Kartashov и съответната глава, посветена на правата на срещи с мамути в 20-ти век. Справките се отнасят не само до Далечния Север и Сибир, но и Поволжието, по-специално в местните най-Мари република често се срещнаха с "космати" слонове. Техните истории са открити, описващи щетите, причинени от тези огромни животни човешки конструкции. Толкова много, така, че в началото на селяните века Azakovo и по-ниско Шала бяхме принудени да се преместят в други места, поради близостта на мамутите.

През 1920 ловци наблюдаваха две физически лица на мамути в района между Об и Енисей. В 30-та година, има препратки към живота на площ syrkovoy мамута езера, сегашната територия на автономната област Ханти-Мансийск, както е видно от ловеца Спермата Egorovich Kachalov.

Ясно е, че не всеки ще вярват в тези истории, като се ръководят от принципа "вярват, ако видя." Но трябва да призная, че много данни за ловци, рибари, ловци и жители на отдалечени села, не може да бъде всичко като едно, безпочвени измислици. Ако желаете, можете дори да се направи добра карта на местата, в които лицето, отговарящи с мамути.

По въпроса за съществуването на мамути въпроси почти нямаше. Ние просто трябва да разбера защо официалните научни статии говорят за смъртта на мамутите като вид в продължение на хилядолетия преди нас? Защо се скрие тази информация?

За това, че мамутите са измрели в рамките на кратък период от време, не е необходимо да се твърди, множество гробища на тези животни показват масово смъртта на животните в даден момент. Остава да се отговори на въпроса за това, кога се е случило. Ако смятате, че теорията на ледников период, преди 13000 години. Тогава възниква друг въпрос. Както вече знаете, че не всички хора са загинали, защо не те възвърна сила през толкова дълъг период от време? В крайна сметка, в природата на Mammoth много малко врагове, както и условията на местообитанията тя е много подходяща.

По този въпрос има само един логичен отговор. Смъртта на мамути в последно време, и те просто не разполагат с време, за да се възстанови собственото си население. Мисля, че бедствието условия, което доведе до смъртта на мамути, е основната тайна на съвременния "правото" на науката, а ние обикновените граждани се опитват да се предотврати с всички възможни средства.