Клипове от ленти със собствените си ръце

Последната стъпка в създаването на образа на един млад модата е прическа, включително украсата на коса шнола. Въпреки това, много често ние се сблъскваме с факта, че нито един от предложените в магазина не е съчетана с уникален и неподражаем начин, по който бихме искали да представим днес. Изход от тази ситуация е проста - можете да направите фиба ръце. Разбира се, това ще отнеме известно време, но резултатът си заслужава!Как да си направим фиба на касетите?

Има много възможности за създаване на клипове с собствените си ръце - можете да направите украса от мъниста на скъпоценни камъни, плат, кожени кръпки, така че ако може да направи малко! Младите моделиери фантазия няма граници. Предлагаме ви един прост и икономичен начин - направи фибата на касетите.

За да направите фибата на касетите със собствените си ръце, ние се нуждаем от следните материали:

  • Сатен ширина лента от 5 см кафяви;
  • Сатен ширина лента от 2,5 cm кафяви точки;
  • конци с игла в светли цветове;
  • топчета, за предпочитане малко количество бял цвят;
  • фиба-автоматичен;
  • време клей;
  • ножици.
Майсторски клас щифтове

Клипове от ленти: майсторския клас

Така че, подгответе всичко, се захващаме за работа:

1. Вземете лента кафяви точки и може да намали това да се съблича дължина 7 см.

Майсторски клас щифтове

2. След това добавете нагоре по дължината на лентата под ъгъл от 90 градуса, така че разстоянието от ръба на лентата е бил равен на ъгъла.

Майсторски клас щифтове

Майсторски клас щифтове

3. Тук е сгъната форма на лентата.

Майсторски клас щифтове


4. Сега получената листенце нанизани на игла и конец.

Майсторски клас щифтове

5. По същия начин се нанизват четири листенца леко и равномерно тяхната който може да се сгъва. Резултатът е първото цвете.

Майсторски клас щифтове

6. Направете абсолютно същия цвят от лента надвишава ширината на кафяв цвят.

Майсторски клас щифтове

7. Ние отдаваме цветя върху субстрат направи по-рано. В основата е елементарно, obtyanuv кръг от картон клапа на тъкан от един и същи цвят, който е направен от едно цвете.

Майсторски клас щифтове

8. Сега направи второто листенца тип. За илюстративен пример използваме бяла лента на майсторския клас на венчелистчетата са изработени от кафяви ленти с полка точки. Нарежете парчета лента с дължина до 5 см. Едно парче получава едно листенце.

Майсторски клас щифтове

9. Използвайте поялник и управител на област запечатан, ако не можете да работите с поялник, можете да шият глоба площ шев, а след това отрежете излишната тъкан, но това трябва да става много внимателно, без да дърпате тъканта. Лентата се огъва по опаковата страна инча Нарежете ъгъл се оказа много остър. Обърнете внимание, че толкова по-остра е ъгълът, толкова по-гладка е движещ се в раздела. В майсторския клас имаме ъгъл около 30 градуса.

Майсторски клас щифтове

10. се разпространява листенца са огънати краища до центъра. Oplavim ръб на по-лека или запояване желязо.

Майсторски клас щифтове

11. Изработване шест венчелистчета на плана.

Майсторски клас щифтове

12. След това шият венчелистчетата на получените трите неща, да ги нанизват на игла и конец.

Майсторски клас щифтове

13. Сега, че всички елементи на скобите от тъканта готови, преминете към монтажа на орнаменти. Първата стъпка е поставен цветя - първия голям кафяв строго средата на клип машината, след което го е поставил цвете полка точки по-малко. Придържайки се така, че върховете на по-малките листенца на цветя, подредени между венчелистчетата по-големи в центъра на топчета от лепило. След това, от всяка страна се придържа малки остри листенца.

14. Clip готов!

Майсторски клас щифтове