Кардиологичен преглед в Москва - лечение на сърцето

Защо е необходимо да посетите Heart Center?

Днешната ускорено темпо на живот, небалансирана диета, стрес и много други вредни фактори доведе до висока честота на сърдечно-съдови заболявания. Дори доста здравословен начин на живот не дава абсолютна гаранция, за да ги избегне. Въпреки това, навременна диагноза ще позволи, ако не и предотвратяване на болестта, най-малко във времето, за да започне лечението, тъй като по-рано се детектира проблема, толкова по-лесно е да се справят с него. За да запазите контрол върху сърдечно-съдовата система, се препоръчва 1-2 пъти в годината за посещение на сърдечния център за пълен преглед. Посещението на лекар, за да се забави най-малко опасен, в присъствието на всички подозрителни симптоми.Модерна кардиология център разполага с всички необходими за диагностика и медицинско оборудване. В проучването ще намерите подробна информация за състоянието на техните сърдечносъдови рискови фактори и начините за предотвратяване на заболявания.

Heart Center предлага следните методи на изследване:

  • медицински консултации;
  • ЕКГ;
  • измерване на налягане;
  • анализ на кръв;
  • ехокардиография (ултразвук);
  • други, както е необходимо.

В зависимост от симптомите на пациента лекарят ще ви предпише план за инспекция.

Сърдечни центрове в Москва

кардиология център в Москва е достигнал европейско ниво на качество на услугата. Въпреки високия професионализъм на местните лекари, преди хората да са по-привлечени чуждестранни кардиологични центрове, най-вече, защото на най-съвременна техника, но сега ситуацията се променя. Сега, в най-големите градове по кардиология центрове са оборудвани с немски, американски технологии, както и най-новите разработки на вътрешния пазар.

Един от тези центрове е модерна кардиология клиника "Evromedprestizh". Сред другите области, в клиниката включва нова кардиология център в Москва. Можете сами да диагностицирате, да получите съвети и препоръки за подобряване на здравето на сърдечно-съдовата система, както и на компетентния лечение на страдащи от болестта.

Клиника по кардиология център "Evromedprestizh" работи седем дни в седмицата.

център по кардиология

преглед кардиолог

В структурата на УД "Капитал" включва кардиология център, в който лекарите са добре дошли с богат опит на успешна работа в най-добрите български и чуждестранни клиники. Той е добре оборудван кардиология център в Москва, където ще се предлага пълен набор от диагностични и лечение на сърдечно-съдови заболявания (сърдечно-съдовата система), ще помогне за предотвратяване на тяхното развитие

Възможности кардиология център "Stolitsa" в Москва

В нашия център, Вие ще получите подробна консултация кардиолог кардиология и ще премине всички необходими изследвания за изясняване на диагнозата. Лекарят ще даде подробно обяснение на резултатите от нея, обясни същността на заболяването, ще покаже рискове. Говорете за необходимите промени в начина на живот, хранене, прави упражнения, физиотерапия, които допринасят за опазването на здравето и приличен качество на живот.Изпишете оптимално медицинската терапия. Ще проследяване на ефективността му се коригира, ако е необходимо, да се следи състоянието на пациента с течение на времето, времето за препоръчване на необходимите изследвания.

преглед кардиолог

Директен лечение екстракорпорална методи за корекция кръв.

Привличане на диагностика и лечение на процеса, необходими специалисти.

Ако е необходимо, своевременно да препоръча операция пациент. Помогнете със своя организация.

Провеждане на медицински преглед - Периодична проверка на мъжете и жените да се направи оценка на риска от сърдечно-съдови заболявания.

Данните от скорошно изследване "Кардиология профил № 4"

Когато изследване на сърцето да отида. Ако се интересувате от този проблем, моля, обърнете се към нашите медицински център администратори. Те ще ви помогнат да изберете по време на посещението ви кажа за условията и реда за подготовка.

Цялостна проверка на сърдечно-съдовата система, трябва да започнете с обиколка на кардиолог. Лекарят ще събира историята, поясни оплаквания изключват противопоказания за научни изследвания. След това, пациентът трябва да се подложи на няколко теста.

В първия етап на цялостен преглед на сърцето включват:

  • циркадианния следене на налягането в кръвта,
  • Холтер мониториране на сърдечната честота,
  • ЕКГ без товар.

Подобни изследвания са напълно безопасни и безболезнени. Според тази схема, изследване на сърцето може да отиде дори пациенти с установени сърдечни пейсмейкъри. Тези тестове се провеждат с комплексна експертиза на сърдечно-съдовата система при бременни жени и малки деца.

поведение

ЕКГ се извършва на амбулаторно основа в клиниката. Процедурата отнема около 0,5-2 часа, не изисква специална подготовка. MMAD - циркадианния проследяване на кръвното налягане. За да преминат през тест, пациентът трябва да посети клиниката няколко пъти. По време на първото посещение на лекар ще определи сензорите върху тялото, обясни правилата и процедурите за изпълнение. В следващите 24 часа пациентът трябва да носят, без да сваляте датчиците, дори и в съня си, както и да водят дневник дейност. След това той се връща в клиниката, където е отстранен устройството. След това лекарят лекува съхранените данни. Холтер мониторинг се извършва според същия принцип като BPM. По време на теста на сензорите непрекъснато записване на сърдечния ритъм.

сърдечен преглед отнема около 2-3 дни, след няколко дни ще бъдат готови и становища по СБФП Холтер. данни ЕКГ са дадени на пациента на ръцете в деня на посещението.

ЕКГ мониторинг позволява да се оцени работата на сърцето с течение на времето. За да изключите вродени състояния, оценява се препоръчва структурата на сърдечния мускул, за да премине допълнително ECHO CT.

Оценка на резултатите от

За да се интерпретират резултатите трябва да посети отново кардиолог. Лекарят ще преразглеждане, оценка на съответствието на степента на данни на възрастта и пола, ако е необходимо - да предпишат лечение.

Според резултатите от диагностиката на пациента може да се отнесе за допълнителни изследвания - анализ на кръвна захар, холестерол, проверка на съсирване, податливост на кръвни съсиреци. Хората с жалби за нарушаване на сърдечния ритъм, в който проверката не са установени нарушения, трябва да посетите ендокринолог. Неправилното операция може да бъде причинена от аномалии на щитовидната жлеза на сърдечно-съдовата система. Причината за болка в сърцето и са заболявания на стомашно-чревния тракт. В този случай е необходимо да се отиде по-далеч гастроскопия и да посетите гастроентеролог.

Свързани пунктове:

преглед кардиолог

Най-добър кардиология в Москва