Какво се крие сватба дата сватба под знака на зодиака

Сватба хороскоп

Сватба под знака на Овен (21.03 - 20.04)
Проблем за решаване на времето за регистрация на връзката. Съюз е силна, мощна енергия, но му липсва стабилност. Много неща в живота, заедно определят началните импулси възможно взаимно изневяра. Това партньорство се появят чести конфликти, спори и несъотВетстВаща на ъгли. Силната е амбицията, способността за преодоляване на препятствията заедно.Сватба под знака на Близнаци (22.05 - 21.06)
Такъв един чифт добре интегрирани в обществото, изглежда част от контакт и мобилен телефон. Тя спокойно и доброжелателно се възприема от другите, често служи като генератор на нови идеи в тяхната група приятели. Кавги са плитки и помирение дойде бързо. Често има съвместни посещения, екскурзии до гостите. По силата на този брак има огромно въздействие близки роднини партньори.

Сватба под знака на Рак (22.06 - 23.07)
Съюз емоционално близо душ. С нежност, семейни тайни, зоологическа, тук, като правило, всичко е в ред. Партньори тънки чувстват помежду си много интуитивен. Те са обединени от идеята за семейството, уютен дом, желанието да се раждат и отглеждат деца. Тази двойка е много добра, за да се сдобият с парче земя да си построи къща върху него от нейните канони и дизайн. А слабост на връзката може да бъде ревност.

Сватба под знака на Лъв (24.07 - 23.08)
Лео време - добро време за брак, тъй като тя е под контрола на слънцето. Съюз може да получи всичко, но не и скучна. Около често ще ви възприемат като светъл, красив, творческа двойка. Двойката има вероятност подобни хобита и интереси. Раждането на деца укрепва само едно семейство. Заедно партньори, за да се постигне велики неща, особено ако те имат една обща кауза.Сватба под знака на Дева (24.08 - 23.09)
А брака, сключен под знака на Дева, е стабилна, защото е добре обмислено. Партньори като работим заедно, носят къщата в ред и да подобрят живота си. Интелигентен анализ на сложни проблеми, здравословен начин на живот, вниманието към детайла обединява съпрузи. Голяма роля в къща чистотата на, хигиенни проблеми. Такава двойка оптимално има крайградски район, правят малки животни.

Сватба под знака на Скорпион (24.10 - 22.11)
Дълбоко емоционално, страстна, и в някои отношения дори екстремни съюз. Регистрация отношения с Слънце в Скорпион носи определени рискове: астролози смятат, че този брак повишена вероятност за овдовяване или развод. Във всеки случай, се очаква борбата за лидерство, взаимни подозрения и ревност. Но бракът увеличава сексуалното удовлетворение съпруг.

Сватба под знака на Козирог (22.12 - 20.01)
Винаги донякъде охлади и се забавя, но това е най-доброто време за брак по сметка или по причини за кариера. Семеен стабилен, предсказуем партньор, стриктно следват традициите на обществото. Статус през годините, се увеличава, приходите са склонни да растат. В такъв съюз трябва да бъде дългосрочен план на живота и ясно разбиране на целите. Бракът е често сам и за цял живот.

Сватба под знака на Водолей (21.01 - 19.02)
Семейство, създадена през този период, страда от всички плюсове и минуси на противоречивия Водолея. Двойка в очите на другите изглежда необичайно, например, като неравен брак. Към този съюз се характеризира с интелектуално сътрудничество, предоставяне на взаимна свобода, оригиналност и новаторство в дизайна на интериора и възпитанието на децата. Често срещан недостатък е невъзможността да се създаде уют в дома.

Сватба под знака на Риби (20.02 - 20.03)
Тези дни обикновено са благоприятни за брак и началото на връзката, а само да се определят приоритети и да се изгради стратегия за бъдещето няма да е лесно. Голямо разнообразие от модели на брак: от апатия и безразличие към близо алианс и духовно разпускане на партньор. Съпругът и съпругата се чувстват състоянието на един друг, понякога дори да чете мисли. В такъв брак характеризира с преувеличение и радостите и трудностите.

Кой се чувстват собствената си привлекателност и че тя да стане привлекателна

Обичам черни дрехи, мразя правила за блясък! и съм безпомощен понякога ... (петнадесет минути след маникюр)