Какво означава да се охлади - значението на думите

Търсене ценности / думи на тълкуване

Раздел е много лесен за използване. Кутията за предложение е достатъчно, за да въведете думата, която искате, и ние ще ви издаде списък на нейните ценности. Искам да отбележа, че нашият сайт предоставя данни от различни източници - енциклопедични, разумно, словообразуване речници. Тук можете да се запознаете с примери за използването на въведените от вас думи.Обяснителна речник на българския език. DN Ушаков

Обяснителна речник на българския език. SI Ozhegov, N.Yu.Shvedova.

-Ynu, -ynesh и хладно, ами, -nesh; хладно, хладно; сови.

на някого нещо. Същото като се охладите. А. да танцува.

Успокой се, спрете ядосан, притеснен. Възразих, но бързо се охлажда.

Nesov. хладно, -ayu, -aesh.

Новият речник и словообразуване речник на българския език, TF Ефремова.

Примери за използване на думата, за да се охладят в литературата.

Тя направи кафе, кана за кафе, обхваната старата капачка, за да се топлят. и когато тя свали кепето си, Алберт имаше чувството, че пресни билки пот - единственият свежест в тази стая, където дори и цветята, заведени от гости, удавен в тютюневия дим, и на масата пред все още лежеше увит в хартия букети.

Това ми напомня на поредицата детектив - каза Лари, глътка от анасон, който е благоразумно донесе със себе си, и който по това време е имал време да се охлади.

И на черния лодката на охладена лава го носеше по пламнал река, огън и смях смях Арда, освободени от оковите, и най-младият, щастлив смях отекна й Melkor отметна лицето си към небето, наслаждавайки се на свободата си и осъзнах, най-накрая. сила.И когато призори персите нахлуха армията през Азоп, и дойдоха при планината, те видяха, че Kiferona склонове се охлаждат само черни кръгове от пожарите.

От детството lepivshiesya до бащите в трактора и съчетават местата в училище, дори години, които са се научили да лесно бизнес машина, свикнали да ремонтира и да вдъхновява преумора APB колективно селскостопанска техника, момчета вдъхна живот в охладените желязо гърдите машини и освен тях, никой не вярваше, че нещо може да се създаде, че побеляла от прах и сняг може да потъмни машината, за да се затопли и да започне да работи.

Тъй като не се очаква близо до цъфтеж люляк, вместо да има време да се охлади podsosutsya заваряване аерозол и въглероден оксид, просто - въглероден окис.

Отиди готино. - умолително я наричаше Оля, вече зашеметени от всички тези въпроси Babulin.

Poddubny е на път да даде екипировка палци от своя страна две, и заедно с полка на дежурния да накаже, но бързо се охлажда.

Ние мълчахме за няколко секунди, след това въздъхна и каза: - Вие барбун готино.

Liparit принц предложи да се вдигне чашата за наследниците на Давид - Барата, за не по-рано имаше той все още да се охлади напълно в семейната гробница, как да се повиши, те се борят и изглежда да се разклати добре до един-единствен разполага, за радост на завижда разхлабване оранжево си банер с образа на златния меч и навита около той змии.

Въпреки това, само някои от Батолит - най-малката, най-старият и за дълго време, лишени от комуникация с центъра на фокус Магма - биха могли да имат време да се охлади напълно.

Е, хайде да отидем на вечеря, най-вероятно всичко се охлажда, - бащата потупа по рамото и Бърк отиде в кухнята.

Какво е умереност, благотворителна организация, може да се очаква от, да речем, Бърлей, един от основните лидери, все още не охлади. Очевидно, от това, което току-що бе ангажиран с тях на насилие, Бърлей, угризения на съвестта, която е толкова силна, че те дори не могат да заглуши огнената му фанатизъм?

Три часа в морето да се охладят, от всички страсти, тествани в кланицата, а сега мислят за собствения си Chegem и как хората ще бъдат изненадани и биволи, за да разберете къде се върна.

трамвай, автобус, втренчени читателите, които дойдоха на пазара с месо Регионална библиотека, Уст-Орда Бурятия, германците от Pivovarihi охлаждат с мляко и евреи Man смачкани кутии, с капаци, покрита с марля.

Източник: Библиотека Максима Moshkova