Какво е за смяна на пола българските мъже (19 снимки)

В България стотици хиляди хора смятат, че те не са в тялото си. Но щастието е да се направи операция за смяна на пола много малко усмивки. Американската фотограф Лисе Сарфати обратно в 90-те улавят като българските мъже станат жени.


В усилията си да променят своя пол няма нищо обикновено - около 0,3% от населението (не в зависимост от държавата и времето) се раждат с чувство за принадлежност към другия пол. В епохата на научно-техническия прогрес римейк мъж в жена и една жена в един мъж е станала обичайно. Първата операция за смяна на пола се проведе през 1953 г. в Дания, в СССР (в Рига) - през 1970. Оттогава стотици хиляди са били извършени тези операции по целия свят.
Преди няколко години, британският вестник Урология BJU International проведе проучване на повече от 200 лица, които промениха своята секс от мъжки пол да се жени. Всички те са били подложени хирургическо отстраняване на пениса, пикочния канал, както и формирането на движението на срамните устни. Освен това, 93% от стоманени носителите на клитора, създадени от една част на главата на пениса и вагината се образува с 91% операции. пациенти изследваните възраст е средно 43 години (от 19 до 76 години), повечето от тях редуващи се условия за 3 години преди изследването. В 91% се получава чрез изкуствено клитора, 89% - влагалището. Проучването установи, че: 23% от транссексуалните лица са редовни сексуален живот, 61% са доволни от дълбочината на влагалището; 98% от клитора чувствителни, 48% са в състояние да имат оргазъм, 14% от чувствителността на клитора е прекомерна, но никой не иска да се отстранят органа.

Какво е за смяна на пола


Най-леви латиноамерикански държави - Венецуела, Бразилия, Куба - операция за смяна на пола е напълно безплатна. И примера на тези страни може да види колко хора са готови да отидат за тази процедура. Така например, в Бразилия на опашката за операция струва около 300 хиляди души (220 хил. Мъже и 80000 жени). Това е 0,2-0,3% от населението.
Въз основа на тази част, в България също трябва да има 300-400 хиляди души, да се чувствате извън тялото ми. Но всяка година ние сме извършва само такива операции 1300-1600. Формално процедура за смяна на пола е безплатна, но на практика, тя струва около 10 хиляди долара, а след операцията трябва да се подложи на курс с хормон, и това може да струва до 30 хиляди долара в рамките на 5-6 години (въпреки че, на Запад, тези операции са по-скъпи - до 100 хиляди долара).
Bolgariyane Тези, достатъчно късмет да се регенерират, обикновено предпочитат да не публикува тяхната промяна - в патриархално общество не е добър. Но някои от тях се опитват да се обяви в пълен глас, напомняйки Bolgariyanam, че е невъзможно да се игнорира такива хора.
Така че, преди няколко месеца аз се опитах да се регистрира като кандидат за президент жител на Пермски край Александър Selyaninov. Преди това е бил Александър Selyaninov Aleksandrom Selyaninovym, който е служил в армията, завършил професионално училище диплома мина комбайн оператор шеста категория, работил в мината, а след това се включи в Отдела за разследване на Наказателния, където той е работил в продължение на 16 години. Selyaninov бил женен два пъти, но винаги се чувствам, че те принадлежат към другия пол. В крайна сметка, след като е научила от вестникарска статия, че Москва прави операция за смяна на пола, той заменя на пода и има нов акт за раждане.

Какво е за смяна на пола

(Едно лице на българската политика транссексуален - Александър Selyaninova)

Какво е за смяна на пола

Какво е за смяна на пола