Какво е добро за бъбреците - 5 съвета

Какво е добре за бъбреците
Какво е добре за бъбреците, така че те да работят правилно, те не боли, и изпълняват функциите си правилно - темата на тази статия.

Бъбреците в нашето тяло, които работят неуморно. Ако има прекъсване в работата си, това се отразява на цялото тяло. За да се избегнат здравословни проблеми, е важно да се знае какво е добро за бъбреците, а това е вредно за бъбреците. Прецизно грижи за състоянието на бъбреците, ще помогне за предотвратяване на много проблеми под формата на болести, подпомага нормалната дейност на бъбреците, и да удължи младостта на тялото ни.Често причината за бъбречни заболявания, включително хронична, това е провал на имунитет. Това се случва поради стрес, инфекциозни болести, погрешно отношение към тялото си. Вероятността за заболявания на бъбреците значително намалява здравословен начин на живот. Мнозина не знаят къде бъбреците са в човек. Необходимо е да се знае. Точно както трябва да знаете за правилното опазване на бъбреците.

Ако започнете с бъбречни проблеми, опитайте се да следвате тези съвети.

Кое е по-полезно за бъбреците

1. движение

Бъбреците са много любители на упражнение. Ако водят заседнал начин на живот, се натрупват мазнини, включително и в областта на лумбалните прешлени губи своята гъвкавост, кръвта е в застой.

Въпреки това, ако започнете да правите физически упражнения - накланя напред и назад, наляво-надясно, упражняването от въртенето на таза, бедрата движения в танците - кръвта в движение, подобрява притока на кръв до всички органи, включително бъбреците.

Аз не съм тук, за тежък физически труд, тъй като, по мое мнение, не е полезно за хората.

2.Pravilnoe и здравословна храна

Здравословен живот храната е добра за бъбреците. За такива храни включва зеленчуци, плодове, зеленчуци.

Шипка е добре за бъбреците, бъбреците, като краставици, ягоди, тикви, чушки, зеле, ябълки, дини и пъпеши.

Имам една публикация за това как да диня диета помогна на жената да се отърве от камъни в бъбреците калциев оксалат. Благодарение на диуретичен ефект на дините има заслужена репутация.Бъбреци положително отношение към витамин А и витамин Б. Ако бъбреците не са много здрави, е необходимо да спазвате диета за бъбреците. Ако има симптоми на камъни в бъбреците. е необходимо да се изясни диагнозата от лекар, а след това да предприеме стъпки за спазване на диетата.

Диета за камъни в бъбреците трябва да се използва в зависимост от химичния състав на камъните. Оксалат диета за камъни в бъбреците има свои собствени характеристики и е различен от диетата, когато с диета и уратни камъни в скалите фосфатните.

3.Obilnoe напитки - бъбреци радост

Писах многократно (12 диета тайни за камъни в бъбреците), че всяко лице, дори и здрави, трябва да се пият на ден много вода.

Един възрастен при липса на противопоказания трябва да се пият поне 10-12 чаши вода.

Ако има противопоказания, например, проблеми с кръвното налягане, сърце, трябва да се пие вода, колкото е възможно без риск за здравето.

Водата буквално почиства тялото от бактерии, шлака, пясък, и други лоши неща. Те са просто изгонен. Водата освежава кръвта и цялото човешко тяло.

Можете да пиете, не всички. Аз пия вода и черен чай, кафе, какао и колкото по изоставен. защото тези напитки не са полезни за организма. Полезни натурални сокове, зелен слаб чай, плодове и просто чиста вода.

пречистване на водата се превърна в истински проблем, тъй като в много региони е твърде богата на вредни вещества. Единствената надежда за филтри, но също така и в качеството си на съмнение. Към днешна дата, няма алтернатива не може да види филтри.

Никога не се въвеждат жажда. Това означава, че тялото е така се чувства необходимостта от течност, че е непоносимо.

Пийте често, но бавно. Аз пия 3-4 глътки приблизително на всеки половин час. И ако трябва да се изпразни пикочния мехур, че не е необходимо с това забавяне.

Ако имате торбички под очите ви. оток, може да бъде сигнал за факта, че организма липсва течност, което води до тялото започва да се натрупват и спасяване. Погрижете се, че урината е светло на цвят.

Бъбреците обичат топлината. Когато тялото ни е в топлина, нашите кръвоносни съдове се разширяват, от тази на бъбреците е добре снабдени с кръв.

Ако здравето ви позволява, посещение на банята, особено сауна. Голяма част от вредни вещества излиза с пот, което значително намалява тежестта на бъбреците.

5.Profilaktika

Най-добрият начин да се отървете от бъдещи проблеми с бъбреците - това е тяхното предупреждение. За предотвратяване на бъбреците и почиства периодично посредством естествени лекарства.

Може ли малко време да се пие чай бъбрек. червена боровинка листа, Palu трева настилка. Това ще бъде една отлична профилактика на много заболявания, които не са свързани само с бъбреците.

Какво е добре за бъбреците, тя е полезна за целия организъм. Ето защо, за спазването на тези съвети ще ви спаси от големи здравословни проблеми.

Основното нещо е, че тя е полезна за нашите бъбреците - това е вода.