Какво да кажа на първа среща с момиче, на която теми можете да говорите с въпросите си за

Какво да кажа момиче
Проектиране на техните стандарти, разкази, преживявания. Може би нещо се е случило с теб сега или е моменти от миналото. Така че, вие сте освобождаващо и повече ви даде.Вие говорите бавно, поставяйки акцент. Ако кажете някои неща изразителност - това е добре.

Без филтриране думи, за да изразят своето фантазии

Вие не трябва да се страхуват да се появяват нелепо или глупави. Много хора са в капан и не казват това, което наистина искам да кажа.

Напълно се проявява без филтъра на думите. Това означава, че изрази вашите фантазии с нея, и не се колебайте да.

Говори с нея, както и за техните близки приятели.

Дайте стойността на незаинтересован: кажете ми по-самостоятелно

Разкажи ми повече себе си!

Обръщайки повече - по този начин можете да получите много повече по-късно. Даване, никога не искат да получат нещо в замяна. Да ти кажа нещо безкористно.

Не питай прекалено много въпроси момиче на първа среща. Поне в началото. Вие не трябва да се говори като ако вземете я интервюират и да поиска въпрос след въпрос. В противен случай, тя ще изглежда така, сякаш сте някакъв вид прокурор или полицай по време на разпита.

Какво да кажа момиче
Прилагане на следните вярвания и възприятия

 1. Тя се приготвя по-рано, за да видите лично позитивност, приятелски, дори и да не го знаят. Във всеки човек да знае как да се види само светлина и положителни характеристики.
  Дори един човек да е отрицателен, това е вашата добра и положителна нагласа ще го промени.
 2. Това е, което ние избираме как мислим за човека, преди да го види.
  Вашето възприемане на дадено лице, изразени с думи, се продава и се отразява на вашия разговор.

По този начин можете да създадете интересен реалността, където тя ме участва.

Вашето приключение и интерес към живота

Повечето мъже се страхуват да говорят за това, което те интересува, страхува от загуба на една жена. Те се страхуват да покажат своя свят и как те виждат света.

Ако не седят окошарен в четирите стени всеки ден, а след това винаги ще има какво да се говори с хората. Ако живеете богати пълноценен живот. тогава не трябва да имат проблеми с това, какво да говорим на първа среща с момиче.

Ако всеки ден имате приключения и интересни събития, ти си общителен човек и винаги имате история за разказване.

Кажете ни как мина денят ти
Какво да кажа момиче

На първата дата винаги можете да кажете devushkeo как мина денят ти.

 • Например, как искаш хората добър ден днес.
 • Разкажете ми за това, което варени вкусна супа на майка ми днес.
 • Кажете ни какво книги, които четете, какво и за кого го казва.
 • Ако наистина няма какво да се каже, и ще получите загубили, просто го каже: "Аз дори не знам какво да кажа. Питайте ме за всичко. "

Истории от детството си шеги и трикове

През всичките години, които сте живели, имаш пълен с интересни събития, които можете да споделяте с момиче на първа среща.

Например, можете да ни кажете за децата си шеги или зло.

Така например, ми казаха родителите, че детето ми хареса да се разхождат из апартамента с мач в устата му. Престорих че се пуши цигарата или нещо подобно. Това е смешно да си представим. Предполагам, че се имитира някого от неговата или анимационен сериал. Не си спомням. Само вместо цигара имах мача в устата му.

Не мога да говоря за себе си в продължение на часове. защото обичам живота ми. Винаги мога да намеря веднага желаната тема на разговор с момичето.

Кажи й, че това, което емоции и чувства той произвежда във вас

Какво да кажа момиче
Винаги можете да обявим, че чувството й сега. Какви са емоциите, които създава в теб. Какво ви се събужда и се събужда, когато тя е наоколо.

Тя иска нормален адекватен човек. В противен случай, ако човек е някакъв потаен, крият намеренията си, странно поведение, че нещо обратно, той отблъсква.

Не питайте с някакъв човек, че е езда на които машини.Не говори с нея за кураж, терористите и нещо негативно.

Тук се направи подход към един доста атрактивен възрастен жена, която има мъж и дете.

Какво да кажа момиче
Силна чипове съблазняване. топ 10-те принципа за умело флиртува с момиче, и тайни verbaliki neverbalika примери.

Откриване искрено преди момичето

Когато се научите да се отворят към момичето. вие ще бъдете в близост много бързо.

Какво да кажа момиче

Ако говорите искрено с вас момиче с голяма любов ще го покаже на човека, тъй като е част от теб, и това се очаква да сте.

Това е, когато се отвори, хора, които виждате като интересна личност.

Говори от сърце и със страст

Тайната на доверие и комфорт - той е отворен за момичето и говори със страст.

Не забравяйте за дълбочината - какви са вашите ценности, които вие и докосва, които обичате в този свят.

Кажи ми, грубо казано, "от сърце" - и тя веднага ще почувствате, че сте по-дълбоко ниво. В противен случай просто комуникация не може да се случи между вас.

Гласът им мечти, идеи и пристрастност

 • Можете да създадете списък с вашите хобита и интересни неща за вас. Ако не знаете какво да говоря с момичето.
  Моята реалност се основава на факта, че искам. Всеки от нас има пристрастия, което е душата.
 • Всеки човек - набор от пристрастия в живота си. Имате ли колекция от неща, които наистина се ползват в този живот, и вие ги обичате. Говорете за тях, за да момичето.
 • Всеки от нас живее известно идея, една мечта, да ги изразят. Говорете за тяхната безпристрастност, интереси, това, което правят.
  Не резултатът е важен, или неговото признаване. Какво ви интересува и това, което казвате, винаги ще бъде интересно момиче.
  Какво да кажа момиче

Тайните истории

Знайте, че историите не са идеални. Не казвайте нито дума по дума. Не е нужно да си спомня текста. Само не забравяйте, картината пред очите ми. да го опиша.

Да, можете да направите едно незабравимо първа среща с гадже, но идеално равна, тя никога няма да бъде. И не е нужно тя да бъде съвършен, защото е много скучно.

Не забравяйте, че на първа среща, винаги може да се говори изравнени, дори и ако в началото да започнете да не е съвсем сигурен. Всички тези неща, а тя не му се даде много по-важно.

А истински интерес към момичето

Това означава, че вие ​​не зададем въпроса момиче, просто защото тя трябва да бъде. Това означава, че ако една жена ви докосва, а ти са привлечени към нея. Вие сами по естествен ниво я познават и се интересуват от нея.

 • Интересна тема за разговор с едно момиче - това е тя.
  Разпознаване на нейния вътрешен свят.
 • Интересува се от нея, за да видите дали това отговаря на вашите стандарти.
  Всеки човек трябва да има лични граници на това, което ви отведе в друг човек, и че - не.
 • Изследване на момичето. това, което тя харесва в този живот.
  Защото се чудите защо тя е с мен и защо го е избрал. Искам да знам повече за нея свят вътре.

Не се притеснявайте, само тялото си. искрен интерес към нея. Не забравяйте, че тези съвети за първата дата с момиче. След това ще бъде интересно за нея. Ще бъде различен от повечето мъже. Кой друг, не е наистина се интересуват от една жена, ако сте?

Тук се разкрие истината за това, което наистина привлича един мъж и една жена, един до друг.

Какво да кажа момиче
Как да прекарат първата си среща с момиче, как да се държат правилно, защо цветята не се нуждаят, и как не трябва да се превърне в спонсор.

Пълното описание. Затова е безполезно да се опита да угоди на едно момиче, откъде знаеш, че ти харесва.

Как да общуваме с момичето и какви думи да се каже, същността на привличане - да се отървете от всички проблеми.

Известни мъже грешки

 1. Какво да кажа момиче
  Не се опитвайте да намерите фалшиви интереси, за да се угоди на едно момиче. Това е основна грешка в първата си дата при мъжете.
  Например, тя харесва котки, и човек - не. Но за да й угоди, той се съгласява да го и казва, че обича котки. Една жена след това вижда и усеща. Така че, човек се настройва перспективата си за нея и става по-ниска, отколкото при жените. Otsyudau тя изчезва привлечени към вас.
 2. Не се вземат или неговите интереси наричат ​​стил!
  За да намерите общ интерес, не е необходимо да се коригира и пренебрегва тяхната рамка живот.

Не са един Отчаянието в него - това отблъсква

Ако имате лични граници и лични стандарти, е във връзка с вас, ако не ви харесва нещо, за да се покаже и да изразят, че не го приема.

Вие няма да прекарват времето си с нея, защото тя е красива, а тя е с хладно задника. Въпреки факта, че тя е красива, за да научите коя е тя в действителност.

Не е нужно в нейния външен вид, ainteresueshsya си вътрешен свят. Можете да оставите, ако не ви харесва си вътрешен свят. Не забравяйте, че тези правила първа среща.

Какво докосва всички хора, когато общувате

Можете да го използвате в различни ситуации: да задържи вниманието на едно момиче на първа среща или ефективен бизнес среща.

Можете да говорите с отделния човек поотделно - просто, като погледнете в очите му. След това преминете към другата.

Искате ли да се даде на всеки човек и цялата стая е нещо отделно. Въпреки, че говорите с една жена, или с пълна зала. Без значение какво ще каже.

Най-важното нещо във всичко това - това е страст. Тя стои зад думите си и това е едно и също нещо, което докосва всички хора.

Важно е да се разбере неща:

 1. Когато правиш нещо, не отидеш до крайния резултат, и се наслаждавайте на процеса. Тези емоции, които се придържат, можете да получите в този процес. Тези две точки са началото и края, като че ли изключва. След като този процес е важно.
 2. Мислиш, мислиш, не би ли било хубаво да отидете на среща с момиче - не е забавно. И когато трябва да общуват с нея - в този момент, а животът и удоволствие. Дори ако имате съмнения и мисля, че не е - тя все още е така! В момента, в момента е - тук е просто живот! Не по-рано, а не след!