Какво да говоря с една жена, когато среща, на първа среща, и при контакт по телефона

Съответно, ние трябва практика, теория, която всъщност е написал тази статия.
След като прочетете ще бъде тема на разговор с момичето.

Интересни теми за разговор с едно момиче

Какво да кажа момиче • спорт
 • филм
 • пътуване
 • дрехи
 • време
 • мечтая
 • постиженията
 • цели
 • Най-добър за рождения ден
 • Личните отношения
 • за хобито
 • книги
 • секс
 • за любовта
 • Какви видове момчета ви харесва
 • животни

Как да говорим с момичета

Вашият комуникация не трябва да бъде изградена като монолог, било то внезапно познат или първа среща. Често момчета правят грешка, те говорят само за това, което е добре, с когото работи, прави това, което той обича. Сладко момиче отговаря, но когато става въпрос за това въпросът в ступор и не разбират кой си. Какво правите? Защо се приближих? Заинтересованите?
Тя е такава каша в главата ми, варени каша, добре, а след това, че като дете майка ни подготвени. И мозъкът й просто не може да си позволи да даде номер на непознат.

Какво да кажа момиче
Не се zadrotom. Научете се да общувате с момичетата

Но когато се изгради един добър диалог, а след това можете да вземе номера и да си запиша час, а след това да ми повярва ... след 10-15 минути е вече, така че ще се направи на мозъка и забавляват женски поданиците си, че тук вече ще се изправи с темата - как да бъде добър събеседник.

В един момент, вие най-много проблеми в комуникацията?

Въвеждане на 75%, 12 гласа

Какво да кажа за едно момиче

при среща

На първото заседание, а когато среща ние трябва да се съсредоточи върху опознаване на лицето, което ще рече по такива теми, като: кого работите, какво правиш в свободното си време, хобита и т.н.
Това се прави, за да се запознаят с момичето, за да й каже за себе си (в диалога), а след това, няма да има разбиране - това е необходимо, за да се срещне с нея или не. Ако е така, да вземе предвид броя и напред.
Добре дошли интриги и разследване - защо? Защото момичета обичат мистерии, тайни, интриги, и мисля, че не само момичетата, както и всичко това любов. Всичко това заедно допринася vyzvonil момиче.
Един пример за добро момиче, когато се интересувам.

Какво да кажа момиче
Ето ме интересува момичето, която наскоро се срещна в метрото.

на разходка

Почти няма различни, специфични разговори от първата среща и темите не са необходими. Освен, че вече трябва да добавите лични теми, като например: първата любов, най-съвършеният човек, най-необичайни пол.

На първата дата

Сбогом - това е много добра, ако имате среща тази вечер с момиче, тя казва, че всичко, което се оказва най-ви е вероятно да се държат дати и в края на вечерта, за да преминете към вас или към нея и се отпуснете.
Тук ще напиша отделна статия на тема - как да се извърши добро интервю и да е у дома си.
Ако все още сте скочиха, че е така да се каже, и как не трябва да обижда момичето, а след това ние направихме специално за вас социална. Изследване сред момичетата. Оказа се, те мислят за секс по-често, отколкото сме ние, момчета!

Сбогом - това е такова въже и вашата задача е да привлече към себе си въжето и да спечели. Фактът, че тя дойде на срещата заяви, че се интересува от диалог, а вие го знаете, и, надявам се.


Така например, на дата, можете да поканите момиче в играта, по-долу ще опиша една от игрите, които ще ви позволят да научите повече момиче.
Game - в началото и края. Долната линия е, че чрез предлагане на играта в този въпрос и отговорът ни хвърля монета и след това, този, който печели този и задава въпроси. Вие сте завладява, взе и попита за първата любов, за втори път той взе и вече е спечелил попита за първи пол и така на разстояние и да отидем. Между другото това е чисто случайно открих за себе си, когато се проведе среща.
Защо казвам, че става дума за секс е важно, защото всяко момиче, всяка абсолютно един или друг начин да го затворите, и гени от тях не могат да избягат, но според някои причини, това не мога да ви кажа за него. Когато седнете там и разкажа за това, което обичате да носите чорапи, или за това, че в новия AMG 6.5 Gelendvagen мотора по-стръмен от 5/5 не е интересно.
Много по-интересно би било да се комуникира по лични теми, интимни теми и кога ще се случи между вас, тя вижда в теб не е само един човек, който трябва да знаете, и човекът, който знае какво той се срещна с момичето. Това е, знаете ли как да се говори за интимни теми, действа!

В контакт

Какво да кажа момиче
Ти трябва да забравят за него ... сега, ще се научат да пишат.

Тъй като много хора feykovye създаване на профили (фалшив - това е, когато човек дава погрешна представа за собствената си). Те пишат някои глупости, като - свекърва си не е необходимо? Или по време на излитане всичките си достойнство. Да, това се случи, може да се надяваме не са. Тя вече е седнал в гърлото от момичетата, както и, когато пишете по шаблон.
- Ей, ти си сладък.
- Здравейте, вие сте красива.
- Ей, да се запознаете?

Какво да кажа момиче
VKontakte лесно се броят на момичето след това шансовете си за диалог отива до нула ...
Как да не се стигне до това?
Има упражнения, наречена Ам-гъл
Тук той не може да бъде напълно разглобен, но това е най-важното. Можете да влезе в профила на момичето, изберете снимка, където е ли и пиша за това, което ви харесва в тази снимка.

Какво да кажа момиче
На тази страница можете да реагира по някакъв начин да се Клип На разположение

Здравейте, вие сте тук, така сладко, + слънцето завършва цялата рамка. И каква кола? Това означава, че ние приемаме малките неща и да говори конкретно по тази тема. Ако не се чука в банята за тази машина, не пиша добре, пиша за това, което се придържат.
Момичетата обикновено 100-120 снимка и с това не трябва да е проблем.
Тази комуникация е много готино, защото тя не може да не е, тя не знае кога и за какво ще се говори. Опитайте.

Какво да кажа момиче
Разредени разговори вицове

Това, което не може да се каже на момичето

За секс е по-добре да се говори внимателно, има специални начини, например с монета игра.

Какво момичета обичат да говорят?

Това индивидуално. Едно подобно на миналата разговори, а другият обича да говори по темата за екологията. Но, в първия и втория случай, трябва да поговорим с нея. Как да говорим с нея? Вие седите в колата и се пъхна ключа, след като централата, тоест, да направите нещата да се случват. С момиче, нека започнем просто банални теми говорят и преминаващи по тези теми, които ви интересуват. След 10-15 минути, не може да го спре. Дерзайте.
Как да говорим с момичета по време на партита? В страни най-добре е да се говори за свободните нишки. Можете да започнете разговор с въпроса "каква музика се играе? За дълго време тук? Харесва ли ви в клуба? "
Как да говорим с една жена, че тя е паднала в любовта? Тя е много проста, да се говори и да се държи като Ромео. Сериозно, защо имате нужда от него? Ако искате връзката, както и че тя те обича, а след това той да започне да обича, и тя ще те обичам.
Нека поговорим малко за комплиментите.

Какво да кажа момиче
Generator комплименти за момичета. Обърнете внимание

За да платите комплименти добре, но често момчетата престараване. Например, едно момиче не харесва краката си, защото те са малки. И човекът казва, че тя е най-готините краката. Или много дълги крака. Е, това не е съгласна?
Така че, си задайте този въпрос, че това момиче най-много ми харесва, ако устните, устните, за да направи комплимент, ако това е, което тя носи, добре, да ми каже за това.

Малък живот хакване ми читателю, специално за вас. Казват и правят комплимент индивидуалния момичето.

Тази тема е много обширна, в блога ще бъде изпълнен с ново съдържание на регулярна основа и както по-рано, пише статии по темата ще бъдат:

 • Как да прекарат довиждане и да е в апартамента.
 • Гърло в мрежата и др.

Действия, които сте прочели, вие знаете какво да правите.
Желая ти късмет!