Както заченеш 100% - всички методи за увеличаване на женската фертилност и вероятността от забременяване

Ефективните методи за подобряване на плодородието на жените за зачеване - Какво да направя, ако не можете да се забременее?

Какво трябва да направя, за да зачене
Деца - дар от небето. И понякога, този подарък трябва да чакат много дълго време. Един не излиза без контрацепция на всички, тъй като "дори и от проект за всеки случай", а други, макар че не са предотвратени, но всичко не може да го доведе до желания резултат. Това означава, че до 2 червени фишове.Какво е плодородието, и дали тя може да увеличи шансовете за бременност?

Подготовка за зачеване - как да планират зачеването на детето?

Терминът "плодородието" в науката се нарича способността на жените да "плодовитост" (фертилитет).

За подобряване на плодородието, че много бъдещи майки, които не получиха бременна, но ето как го, тази способност да се увеличи - много малко хора разбират.

Така че на първо място, трябва да се подготвят за зачеването.

Завършвам контрацепция!

Дори ако вече са спрели да пият таблетки и извади спирала, има шансове, че ефектът от контрацептиви още не е приключило. И периода, необходимостта жените да забременеят, когато се прилага може значително да се промени.

 • Ако използвате хормонални контрацептиви, това означава, че вие ​​(или по-скоро, си репродуктивната функция) се нуждае от време да се адаптира. Период, който ще трябва да се коригира на естествените нива на хормони, може да бъде доста дълъг.
 • Спирала. Разбира се, той трябва да бъде отстранен, преди да започна да се опитва да роди. Но дори и след отстраняването му трябва да отиде на гинеколог, за да се уверите, че имате никакви проблеми след това с помощта на (някои от които могат да повлияят върху репродуктивната функция).
 • Презервативи. Всичко е просто. Те просто премахнете от любовта си живот. се изисква време за адаптация.

Дни на овулация - изчислят с точност

Най-ясно ще знаете за онези дни, когато тялото е най-голяма готовност да забременеят, толкова по-големи шансове за победа.

Как да следите на тези дни?

Какво трябва да направя, за да зачене

Малко за интимната страна на нещата

 • Vital активност на сперматозоидите в маточните тръби / - не повече от една седмица. Като има предвид, термин яйце живот - около един ден. За да се удари е просто "мишена" трябва да започне редовен сексуален живот по-рано - преди овулацията.
 • Колкото по-често по-добре. Да, нали знаете. Е, поне през ден. Още повече, че, тъй като, въпреки жизнеността на сперматозоидите, още по-работливи са най-младият от тях.
 • Не лубриканти, спермициди, различни химични дразнители. Те няма да ви помогне в зачеването.
 • Отпуснете се и просто да се забавляват. Колкото по-силни сте обсебени от идеята за целта, толкова по-трудно ще бъде да се постигне резултат. Колкото по-забавно, място на шийката на матката е по-лесно да се сперматозоиди.
 • Не бързайте да скочи от леглото след секс. Най-малко 15 минути след полов акт се представят в "легнало" положение, за да се увеличат шансовете за зачеване точно 2 пъти.

Каква е следващата стъпка?

И тогава ние сме в очакване на резултатите, и да направим тестове за възможно бременност.

 • Една седмица по-късно (приблизително + \ -. 3 дни) веднага след зачеването, кървене може да настъпи имплантиране (ранно концепция и подпише кратка продължителност на 1 до 48 часа).
 • Basal температура остава повишена в продължение на 2 седмици след овулацията.

Всички методи за увеличаване на женския фертилитет - какво да правите, ако не може да забременее?

Редки двойки, които са започнали на концепцията на планове, е възможно да се постигне резултати с първия опит. Статистически, това отнема около 2 години за 95-year-% от двойките. Така че няма нужда от паника и да се разстрои, депресия, ако няма резултат.

И това е, което трябва да направите, така че това увеличение на раждаемостта. И ние ще ви покажем - как.

Планиране на бременност чрез използване на медицината

И защо не? Няма да е излишно. Дори ако репродуктивната функция на проблема ви липсват, а има и други, които е по-добре да разберете (ако има такива) и излекувани да няма какво да ви спре да заченат.

Какво трябва да направя, за да зачене

Гинекологът ще проведе пълно разследване, предписва тестове и премахване на ...

 • Синдром на поликистозни яйчници (обърнете внимание, -. Засяга овулация като цяло).
 • Захарен диабет (виж -. Неговото присъствие може да повлияе на полезността на развитието на плода).
 • Ендометриозата (забележка -. Това заболяване, в допълнение към основната неудобството, също засяга много плодородието).
 • Заболявания на щитовидната жлеза / рак (забележка -. Може значително да се променят хормоналния баланс, в допълнение, контролът на болестта е необходимо и след зачеването).
 • Инфекция / заболявания на урогениталната система, малки органи / таза.

Здраве - преди всичко

 • Са с наднормено тегло? Започнете да намалите теглото си. Това ще подобри шансовете си за зачеване.
 • Не злоупотребявайте с диетата - не прекалявайте в стремежа да отслабнете. Твърде бърза загуба на тегло се променя menstr / цикъл и намалява фертилитета.


Погрижете се за получаване на витамини

Те трябва да започне да се вземат много преди бременността. Например, фолиева киселина. Също така е необходимо са калций и желязо.

Яжте право!

Какво трябва да направя, за да зачене

За здравето на партньора

За него също трябва да се притеснявате.

 • Трансфер съпруга комплекс витамин с селен в състава.
 • Промени продукти от тях с витамини Е и С.
 • Забраната за пушене, алкохол, захар и кафе (или поне да се ограничи) в навечерието на зачеването. Никотинът значително намалява мобилността на дори и най-пъргав сперматозоиди и промени структурата молфол / сперматозоиди.
 • Без алкохол! Той намалява фертилитета при жените с 60%, а ако пиете от стъклениците. Какво можем да кажем за голямата чиния или част от почивка.
 • Цигари забранени. Никотинът може да наруши процеса на имплантиране ( "свързване") на ембриона в матката.
 • Вместо кафе - кисело мляко, сокове, домашно приготвена лимонада, зелен чай, плодови напитки и др.

Концепция не е съвместим с алкохол и цигари!

Какво трябва да направя, за да зачене

Ние не се фокусира върху резултата

Ако вашата интимна връзка ще продължи само под флага на зачеването готовност, а след това постепенно ще противоречи възникнали между Вас. Причината е проста - близостта на спирките да ви донесе удоволствие.

Ето защо, мечтаят за зачеване, не се превърне в робот! Просто се насладете един на друг, се наслаждават на секса, а по-скоро се вози навсякъде по пътуването.

Спокойно и не изпадайте в паника!

Депресия и стрес, повишаване на адреналина и кортизола водят до намаляване на плодовитостта. И да увеличи риска от спонтанен аборт, както и нивата на пролактина, в резултат на яйце имплантиране трудно.

Обичайният ми е задължително

На първо място, липсата на сън води до безплодие. На второ място, спокоен сън увеличава шансовете си за спечелване. Защо?

Защото възниква производството на хормона лептин по време на сън, и колкото по-висока е тя, толкова по-близо сте до целта (според статистиката, по-голямата част от безплодни жени - ниско ниво на хормона).

Намалява нивото на физическа активност

Прекалено тежка и интензивна спорт е по-добре да се замени светлина и умерени упражнения.

Какво трябва да направя, за да зачене

Когато трябва да отидеш на лекар, и това, което се изисква проверка?

Няма нужда да тичам на лекар след първия неуспешен опит! Да определи краен срок. след което е наистина необходимо посещение на специалист.

Но някой наистина трябва да видите специалист, това е здрави двойки, при условие, че ...

 1. И двамата са на 35 години, те имат полови най-малко 2 пъти седмично в продължение на повече от 12 месеца.
 2. Двете от тях в продължение на повече от 35 години, те редовно правят секс (повече от 2 пъти седмично) за повече от 6 месеца.
 3. Двете от тях - повече от 40 години.
 4. Или е "спонтанен аборт" в историята.

Също така, за да бъде ...

 • Обсъдете с Вашия лекар - те могат да повлияят храни от менюто, или лекарства, които са принудени да се вземат по отношение на процеса на зачеването.
 • За да се изследва за полово предавани болести.
 • Бъдете сигурни, за да получите пълен преглед от гинеколог.
 • Тестван за качество / количество на сперматозоидите (бъдещият папа), кръвен тест за хормони и се подложи на ултразвук.
 • Направете ултразвук на таза, анализи на хормони, лапароскопия и хистеросалпингография - бременната жена.

Необходимо диагностика и лечение на безплодие, за да зачене 100 процента - по какъв начин да бъде?

Ние считаме, че всички варианти и да използвате всички функции.

По предварителна заявка, обсъдете със своя съпруг - колко далеч сте готови да отидете, колко пари и време за харчене.

Бъдете сигурни, за да намерите високо качество на експерт (за справка, препоръки от приятели и така нататък.). Дори и той ще трябва да отиде в друг град - резултатът си заслужава!

Каква е следващата стъпка?

 • Пише на лекар.
 • Не спирайте на първия лекар и първа клиника - тя търси клиника и Вашият лекар може да имате доверие и се доверявам инча
 • Съставяне на списък на важни въпроси, включително и емисионната стойност, гледната точка на лечение, шансовете за успех, и така нататък.

Съвременните технологии са се увеличили значително шансовете на жените бременността. В продължение на много reshivshiesya на тази процедура, майките са щастливи децата си и не съжалявам за нищо.

Същността на IVF: вашия яйце "намали" с сперма съпруга или съпругата си в медицински / лаборатория и след успешно оплождане го трансплантират да ви в утробата. Освен това, всички развити като това на нормална бременност.

Най-ниски шансове за успех дори и в тази процедура:

 • При използване на замразени ембриони.
 • В нераждалите жени в присъствието на ендометриоза.

Така че друг метод: вътрематочна инсеминация. То се извършва, например, ниска активност на сперматозоиди (когато те просто "няма власт", за да стигнат до местоназначението). В този случай, една жена прилага пречистен и обработен с "материал" бъдеще папа директно в шийката на матката, като се използва спринцовка с катетър.

Що се отнася до ефективността на процедурата, експертите смятат, че в 20-40%.

Какво трябва да направя, за да зачене

Colady.ru сайт предупреждава: цялата информация се дава само за ориентиране и не представлява съвет от лекар. Не забравяйте да се консултирате с вашия лекар!

А защо не и да приеме? Ако не се получи нищо, а след това можем да вземем, е малка бебе на къщата. Аз мисля за това. Дори когато вече отглежда своето 2. Но аз ги има и двете "изстреляни" дори обмислят контрацепция, а дори и да се създадат такива "червени дни в календара.")) За повече от две. Това е иронията. Но приятелите все още не могат да получат - въпреки че много добре се опитайте. Те го пътя си искат. Син. Но ако условията не са същите (те имат нервна ситуация там), или друга причина ... Това е жалко тях. Необходимо е да ги хвърлят към статията - нека прочете. Може би те не знаят.

Трябва да се ядат алкални храни. Той създава специален баланс, което е необходимо, за да ембриона в матката е закачен. Плодове почти всички зеленчуци, месо и млечни, зърнени храни и т.н., и не пийте преди и след хранене. - Един час и час. И не забравяйте да риба и сурови ядки! И диво зеле (тя простагландин ефект, хормонът, необходими за зачеване). Въпреки това, ако в същото време пиете вино за вечеря и пуши като комин, не можете да чакате нещо ефект.

Всъщност, често е проблем на мъжкия фертилитет. В допълнение, плодородие мама и татко могат да plyusovat. И веднага се вдигне, както по време на годината. В същото време! От силата и режима на деня - за настроение, редовен секс, забавление и отхвърлянето на всички вредни. И не се притеснявайте - ще има на вашата улица "две ленти")).

Аз не забременеят. Според мнения реших да отида в клиниката на професор AM Feskova. След преглед, лекарят диагноза "поликистозни яйчници". Като разгледа: наблюдава на няколко американски като зрели фоликули. В моя случай, космените яйчни не узряват и не са скъсани, както трябва да бъде нормално. Т.е. да забременеете, че е необходимо да се стимулира овулацията, и това, което правим. Ако не се забременее по естествен път, ще се подготвят за ин витро.

Причини за безплодие могат да бъдат много, така че да се разбере по-добре лечение в специализирана клиника. Мога да препоръчам IVF клиника Altravita - приятели забременяват след два опита, въпреки че имаше много, които са били лекувани.