Как за лечение на мехури след изгаряне

Как да се отървем от блистерите

Ако на място се появяват мехури изгаряне, това показва сериозни кожни наранявания. В никакъв случай не отваряйте блистери, тъй като те защитават изгореното от инфекция. Научете какво да не правим, когато мехури и как да се отнасяме към тях.Как да се отървем от блистерите
Burn - един от най-често срещаните битови травми. Често на мястото на изгаряне мехури, които се изисква специално лечение и грижи. В някои случаи, след блистер от горенето може да се зарази, които само задълбочават проблема. Правилно даде първа помощ за изгаряния, като правило, ви позволява да се избегнат такива проблеми.какво да не правим

След мехури от изгаряне - не е нищо друго освен защитна реакция на организма. По този начин, забавяне разпространението на блистер горят дълбоко в тъканите и предпазва раната от присъединяването инфекция. В тази връзка, лекарите в никакъв случай не се препоръчва да пробие блистерите в случай на изгаряния, както и, те нарани само себе си.

Поставете лезии не е нужно да намажете мазнини кремове и мехлеми или масло. Това образува филм, което влошава топлообмена и насърчава изгарянето.

Обикновено, блистерите съдържат прозрачна течност, която може евентуално да придобие мътен жълт оттенък. При тежки изгаряния 2 градуса в блистери могат да образуват гноен течност, което значително намалява общото състояние на жертвата. В този случай трябва незабавно да се консултирате с вашия лекар.

Kolodchenko
Егор Василиевич