Как да включа микрофона на лаптоп 2

Как да активирате вградения микрофон на лаптоп

Микрофон на лаптоп е необходима за различни цели, и най-често се използва за комуникация на Skype. Но преди да започнете да чатите, трябва да я включите. И след това има трудности, защото не всеки знае как да инсталирате микрофон на лаптоп, камо ли как да го включите.Как да включа микрофона на лаптоп?

Лаптопите са често не е необходимо инсталирането на това устройство, тъй като тя вече е в основната версия. Но ако притурката не работи, вероятно трябва настройка.

За всеки nouta поток диаграма може да бъде различно, защото има голямо разнообразие от модели на устройства и различни компютърни модели, чийто вид е различен. Например, ако имате нужда от повече информация за това как да включите микрофона на ASUS Най-лаптоп, можете да погледнете в дадените от производителя. Но преди да се занимава с търсене на лична информация, можете да използвате универсален начин.

Как да активирате вградения микрофон на лаптоп

Как да включа микрофона на лаптоп с Windows 7?

  1. Намери динамиката на изображението.
  2. Изберете "записващи устройства".
  3. Левият бутон на мишката, за да изберете правилния устройството микрофон.
  4. Кликнете на изображението, за да светне надпис "Enable".
  5. Иконата трябва да се появяват на проверка.


Регулиране на устройството микрофон на лаптоп Windows 8 е малко по-различно, тъй като системата е напълно различно меню.

Как да се създаде микрофон в лаптоп с Windows 7?

Ако искате да разберете как да настроите устройството микрофон в лаптопа си, можете да използвате следните указания:

  1. отворете Control Panel, чрез секцията "Старт", за да отидете на "Настройки" или "Control Panel" - различните операционни системи, са различни имена, но същността не се променя;
  2. предпочитания, или върху панела е на "Звуци и записващи устройства." Чрез този раздел можете да изключите микрофона на устройството, излагайки желаното ниво на звука. В някои операционни системи трябва да маркирате "Mic Boost", че е лесно да се регулира с помощта на мишката;
  3. също така да проверите наличността и работата на шофьорите към звуковата карта. Ако такива бъдат открити, те трябва да изтеглите или да използвате инсталационния диск на noutu.

Ако има търсене, специално за целите на определяне на устройството микрофон, вие трябва да изберете раздела "Хардуер и звук", от което отидете на раздел "Управление на аудиоустройства". Има раздел "Record", което е необходимо, за да преместите курсора и натиснете левия бутон на мишката. Прозорецът ще се чете "Микрофон", като щракнете върху които ще се активира само "Свойства".

Как да активирате вградения микрофон на лаптоп

Как се инсталира микрофон на лаптоп?

Ако няма микрофон в лаптоп, могат да бъдат закупени отделно, и да използват подробните инструкции за своята връзка.

Във всички останали случаи, включително устройство микрофон на лаптоп или да го изключите, можете чрез "Control Panel".

Как да активирате вградения микрофон на лаптоп