Как да си направим гладки мишници у дома

Как да си направим красиви подмишници

Къде и с кого не е имало една жена, тя винаги иска да изглежда перфектно, удобни за себе си. областта под мишниците върху тялото е проблем, тъй като гъстата растителност това създава усещане за занемарен, също засили миризмата на пот. Проблемът става особено значение с пристигането на горещия сезон, но за хора, които спортуват, винаги е актуална. Е, как тази област на тялото да се превърне от източник на проблеми в областта чисти и спретнати?Перфектно бръснат мишниците площ е привлекателна. Също така е хигиенично. След отстраняване на растителност предотвратява растежа на микроорганизми, които причиняват дразнене и миризмата на пот. Най-простият и най-популярният вариант за постигане плавност на мишниците е използването на самобръсначката. Той е бърз, удобен, прост. Че процедурата е наистина стане удобно, трябва предварително да пара кожата (за да вземете вана, душ), използвайте омекотител пяна или гел за бръснене. Ако няма под ръка, че е възможно да се приложи душ гел и мек сапун.

Знаейки, че кожата е чувствителна, трябва да се провежда от растеж бръснач коса, което прави кратки движения. Натиснете на машината не може да бъде много, съществува риск от нараняване. Процедурата трябва да се извършва в добра светлина, бавно, с помощта на висококачествена машина с плаваща глава. Прекарайте най-внимателно бръснене. След завършване непременно лечение на кожата антисептично получаването или регенериращ крем. Бебе на прах е подходящ и като опция. Този начин на работа с растителността в района на мишниците ще ви позволи да се насладите на гладка кожа само 3-5 дни. За съжаление. На следващо място, косата ще започне да расте отново, и манипулация е необходимо да се повтаря.Обезкосмяване крем, апарати, ленти

Durable подмишниците ще зарадва нейната точност, ако нанесете крем за епилация. Такива средства трябва да се прилагат върху мокра кожа, се оставя за известно време и специална пластмасова шпатула за отстраняване на косми. Тогава всички измити обилно с вода, обработва се с антисептик.

В дома, можете също да премахнете растителността в района на мишниците и по-дълго. За тази цел electrodepilator. Такова устройство може да се препоръча да не всички. Ако нежния пол по-нисък праг на болка и чувствителна кожа, след това се прилага, не е необходимо.

Болезнени и не всички приемлив начин да се справим с космите в зоната на подмишниците е кола маска. Специални ленти от плат, напоени с восък се прилагат към кожата за кратко време, а след това рязко дръпване отдели от тялото. Заедно с тях са отстранени и подмишниците коса. Използването на този метод ви позволява да забравите за растителност в продължение на 3 седмици, а може би и по-дълго.

Също така не е подходящ за всички дами и хардуерни методи за епилация, тъй като те са скъпи. Но тяхното предимство е, че проблемът на растежа на космите в зоната на подмишниците ще бъде забравен за дълго време. Такива методи включват лазер, електрически и фотоепилация. И това почистване манипулация има някои странични ефекти. В тази връзка е необходимо да се консултирате с професионален, а след извършване на манипулацията.

Възпаление след епилация: какво да правя?

По-голямата част от жените след процедурата, за да се отстранят растителността нов проблем възниква в горното поле - възпаление на кожата, нейното зачервяване. Мнозина се оплакват от парене, сърбеж. От подобен скръб елиминира Levomitsetinovaya мехлем, пантенол, крем хидрокортизон. Премахване на възпаление и червени петна и да помогне на отвари от билки. Можете да кандидатствате за тази серия, мента, лайка, градински чай, невен. Тези билки имат антисептични свойства. Те успокояват кожата, ускорява възстановяването на увредената кожа.

Не забравяйте, че всеки тип епилация е стрес за кожата. Поради това е необходимо да се опита няколко варианта за справяне с растителност в проблемните области и се фокусира върху това, което е най-удобно и безболезнено. Така че е необходимо да експериментирате и да направите своя избор.