Как да се свържете с отдалечен работен плот

Активиране


За да използвате дистанционното управление на функциите за компютри първия си да се активира, като обикновено е по подразбиране от съображения за сигурност той е изключен. За да направите това, в съответствие с администраторски права, щракнете с десния бутон върху "My Computer", изберете "Properties". След това изберете "Отдалечен достъп" ( "Дистанционни сесии") и отбележете "Remote Desktop".Предоставяне на достъп

Проверете защитната стена


След това трябва да се провери на защитната стена. Има сигурен Remote Desktop трябва да бъде в изключения. Ако това условие не е изпълнено, тогава нищо не се случва. Защитната стена може да се намери, като отидете в "Control Panel".

как да се свържете

трябва да се потърси преди да се свържете с потребителя, по никакъв начин и да го предупреди, че той успя да затворите всички програми и запазите документи. В противен случай те могат да бъдат загубени, тъй като при свързване на сесия на целевия компютър е завършена. След това кликнете върху "Connect" и да приеме факта, че потребителската сесия ще приключи. Парола и вход, а след това влизате в Remote Desktop.

изключване


След приключване на работата на отдалечен компютър, е необходимо да се сложи край на сесията. Недейте просто да изключите програмата за дистанционно управление, и излезете като потребител за този термин компютър е заключена. За да отключите, в този случай, ще трябва да въведете парола на администраторския акаунт.Как да се свържете вашия управление

Вземете ТВ тунер карта в компютъра си. Това устройство, което е свързано с антена или кабелна сигнал от друг приемник. Производителите на най-популярните тунери AVerMedia са здрави и наблюдателя. Свържете се с най-близкия компютър магазин и си купи карта с телевизионен тунер за вашия компютър. Също така, има устройства от този тип за лаптопи.

Задайте собствен или се отнасят до главния връзката и настройките на устройството. В резултат на това имате компютър или лаптоп ще бъде тип антена "лале" (прилича на бяло и червено кръгла форма гнездо). Ще се предлага с кабел тунер за звукова карта и диск със софтуер.

Свързване на антената в слот тунер. Също така, свържете кабела, предоставен с Вашата звукова карта. За да се свържете този изход тунер зелено и синьо вход на гърба на компютъра. Включете компютъра и поставете компактдиска със софтуера на устройството в устройството. Ще се появи прозорец autoinstaller. Натиснете бутона "Install" и отговори на въпросите на магьосника. Launch пряк тунер имуществена полза от работния плот. При първото стартиране ще бъдете подканени да настроите каналите. Съгласен съм и чакам до края на програмата.

Превърнете всяка от канала и натиснете "Запис". Можете да използвате дистанционното управление или бутон в менюто на програмата. За започване на запис в реално време. кликнете върху "Запис" или бутона "Стоп" отново, за да спрете записа.