Как да се срещнете мъжа на мечтите си

Мъжът на мечтите ни - кой е той? За някои - тя е руса, със сини очи, за други - брюнетка с кафяви ... гледа мечти на човека може да бъде всеки. Основното нещо - неговият характер, неговото начин на живот, поведение zhenschinoy.Tipazh, така да се каже. Да, има отделен вид - мъж на моите мечти.Какво сте направили за мечтите си

Дали това е нова тенденция на модата, новата "чип" на двадесет и първи век, или това е просто ново име за принц? Но както и да е, човек има мечта и реалния образ може да се намира в моя живот почти всяка жена, за разлика от принца.

И така, какво трябва да се направи, за да се срещне с мъжа на мечтите си?

Психолозите знаят много тайни, които помагат да донесе тази дългоочаквана среща. Ето някои от тях:

- Определяне на това, което трябва човек

Решете за себе си какви качества в партньор за вас най-важното, това, което не възнамерявате да се толерира и който може да се договаря. Ако не се получи, за да опише своята идеална, акции лист в три колони. Качи се на всички е известно, че сте от качеството на реда и да реши в коя част на листа достига всеки един от тях. Постоянно като се има предвид приблизителното описание на идеалния човек, тъй като водачът държи удобно пътна карта. В този случай, не се спирам на това - да бъде готов да коригира списъка в зависимост от случая.

- Отърви се от стереотипите

В един момент осъзнаваш, че "красивите и богатите" не означава непременно "добър, нежен и заслужаващ доверие." Може би човекът, който ще ви накара да се истински щастливи, по-скоро като един скромен учен от гладиатор. Научете се да се съди за човека, не от неговия външен вид, но от неговите действия. Направете списък на всички външни белези, които могат да ви накарат да се каже просто "не". Опитайте се да го във въображението да нарисува този портрет. Сега си представете, че този човек е просто да ви спаси от под колелата на едно такси и даде един милион червени рози. За да се практикува, докато не успее да види, дори и в най-непривлекателна човекът на рицаря.- Не се отказвай от помощ

Когато става въпрос за други, не набляга на тяхната независимост и самодостатъчност. Не се преструвам, че не е нужно на никого. Споделете с приятелите си, вашето намерение да се намери подходящ кандидат. Помолете ги да изглеждат в техния кръг от познати, които, според тях, може ли да си отиват. Нека да подредите шанс среща и поканените гости.

- се отклонява от маршрута

Какво сте направили за мечтите си
Смятате ли се вози всеки ден по същите улици, за да работят, да се пресаждат в метрото или разходка в същия магазин? Променете ежедневието си, изберете нов начин на работа, след като е ходил на няколко спирки, или да отидете на пазар в центъра на града. Направете това редовно, като на всеки две седмици. На първо място, това е просто и ефективно средство за защита за скука. И на второ място, кой знае, може би мъжът на мечтите си за две години вече язди на паралелната улица.

- На живо, с удоволствие

Когато сте доволни от живота и отворени за нови преживявания, тя незабавно се предава на други хора. Погрижете се за нещата, които не са направили в продължение на години, например, за да кацне на прозореца на минзухари или изберете от града да събира бреза сок. Правете това, което отдавна мечтали - купи камера и се чувствам като репортер, се запишете за индийски танци курс или фламенко. Можете да отидете още по-далеч и да опитате нещо екстремно - парапланеризъм или рафтинг по бързеите бушуват. Адреналинът се събуди жаждата за живот, което прави всяка жена привлекателна.

- да се признае, мъже

Не се ограничава само до чисто интереси и хобита на жените. За да стане достатъчно атрактивни, за да знаят всички модни тенденции за сезона и козметични тенденции. Ние трябва да бъдем в състояние да играе в своята област. За да направите това, да разберете кой е най-обещаващ футболист и какво е новото в автомобилната индустрия. Виж спортни новини и отиде в залата, се запишете за компютърен курс, или да отнеме няколко шофьорски курсове. Не е задължително да стане мажоретка или програмист - дори и няколко думи за "мъжки" език да предизвика интереса му. И вие ще бъдете в състояние да разберат по-добре, отколкото да живеят хора.

- излизам

- Знаеш ли - вие заслужавате най-доброто

Животът е твърде кратък, за да прекарват времето да мисля за това, което минава късмет. Вие заслужавате най-доброто: най-добрите отношения, най-интересното диалог, най-приятно забавление! Изхвърлете старите неща, които не поддържат скучен разговор Окачен лоши филми просто поради факта, че мързеливи, за да излезете от стаята. Измивайте живота си на всички "втори курс." След това има място за много, много. Щастието идва на щастлив живот и. Ето защо, да се научат да се насладите на живота си и да живеят техните успехи и постижения, вижте своите предимства. Само като станете щастлив без мъж, сте готови да се срещнем с Него!

Ако наистина искате да се срещнете мъжа на мечтите си в най-близко бъдеще. - Това се чака в обучението "Човек на моите мечти"

Включете се сега - утре места може да не са достатъчни.

За подробности и регистрация повикване. 8 (906) 227-1700 или 985-45-17

Нека сбъдната мечта!