Как да се постигне момичетата обичат

Е, кой е виновен, че природата ни е дал силен инстинкт на потомство?

Как един човек, в очакване на Жена

От ранна детска възраст, родителите се опитват да образоват момиче, така че тя, като възрастен, е в състояние да привлече един мъж, него и добър брак вързани. Невъзможност за привличане на човек и се омъжи за него, за да се - това са признаци на несъответствие в живота на момичето, както и индикатор за неговата непривлекателност. Ето защо, всяка жена несъзнателно да си се страхува от самотата и да се потърси непременно да се оженят. В същото време, модерни момичета не искат да бъдат много зависими, те искат свобода и се опитваме да постигнем успех в кариерата си. По този начин, момичетата присъстват два вектора - да организира личния живот с човек и държани в същото време остават достатъчно свободни. Как да се постигне реципрочност в тези сложни натури?Как един човек, в очакване на Жена

На първо място, трябва да се разбере и осъзнае, че може да се изгради една добра връзка с всяко момиче. Ако едно момиче казва, че не се интересува от една връзка - той е казал, че това е, буквално, не ме интересува. Никой не се интересува, не че не се интересува. Така че е време да се запитате: ако не го направя, тогава кой? - и да започне да действа. Как може да се ангажира и да момиче?

Има някои правила, да ги прочете, че си струва.

 • - На първо място, всички момчета са много предсказуеми. Те обикновено струва отношения с момичето, един от най-много предвидими начини ... и обикновено се държат на среща в много предвидим начин, и след срещата те правят едно от няколко неща, предсказуема, и така нататък. Ако искате да сте имали шанс, за разлика от стотици други скучни хора, промяна на стереотипите. Да нещата по различен начин, се опитват да излезе с оригиналната си линия на поведение.
 • - Не се опитвайте да доведе до взаимна любов - като че ли не искаше, бързо това няма да е точна. Момичето трябва да се даде пространство. Вие не може да се свърже с нея всеки ден, обяснение в любов след няколко дни, след като се срещна, за да я преследва, постоянно пита какво прави, и т.н. Трябва да се даде на момичето една възможност да ти липсва.
 • - Не се опитвайте да впечатли, не се извинявам за това кой сте. Какво е, това е, и ако имате един живот, не се отказвай от нея. Не се опитвайте да се подмаже и да стане приятел на момичето. Между приятели, няма шанс. Всички приятели - това е всъщност един вид приятелки.
 • - Ако смятате, че то "проверки" трудно си поведение, планове за промяна в последната минута, постоянно показват недоволство и т.н. - Спокойно. Вземете една стъпка назад в отношенията. Станете по-хладно. Да разбирам това, което не ви интересува.
 • - Отърви се от всичките си съоръжения, как да го направя - има информация в интернет. Това е трябва да се направи, защото плахост да се намесва само. Успешен човек трябва да бъде убедителен и малко, доста по-безочлив. Бъдете смели и уверени. Всяко момиче иска да види в непосредствена близост до една силна личност, за която това ще бъде като каменна стена. Дръжте се уверено и агресивно - вие ясно знаете какво искате. Целенасочено личност привлече момичета (да не се бърка с постоянство постоянство).
 • - това е невъзможно без отношения на доверие, така че не се заблуждавайте и да бъде много честен с избраната. Момичетата са много тънки чувстват лъжа, защо да не украсявам собствените си заслуги или лични качества. Рано или късно ситуацията ще стане по-ясна и по-ще се развали. Не се опитвайте да се представят като за кой сте вие ​​- бъдете себе си, не се нуждае от никакви маски и преструвки. Тя ще те обичам за това, което сте - това сте вие, а не някакъв идеал, внимателно репетирали начин.
 • - Не пощади комплименти, но не ги разпръсне просто така, и не забравяйте, че винаги трябва да бъде на мястото си. Вие ще се притъпи лаская - и вие ще загубите всички интереси. И все пак всяко хубаво момиче, когато тя комплименти и повярвайте ми, годеницата си - не е изключение. Често й напомня за това, което тя е красива, умна и талантлива. Ако се колебаете да й каже всичко това на глас, опитайте се да я Понякога изпращаме SMS с възхищавах признание. Можете да бъдете сигурни, че неговият положителен отговор ще бъде осъществено. В същото време, избягвайте изтъркани, клиширани фрази, и се стремим да излезе с някои ярки, индивидуално избрани думи на приятелката си.
 • - Опитайте се да има положителен облик на живота, не говорим за проблеми и недостатъци, както и за красотата, любовта и високи чувства. Отнася се за много неща, с чувство за хумор. Вие трябва да бъдете в състояние да вдигне настроението на вашия любим, когато това е необходимо. Тя ще оценят това е парите си. Ако все пак нещо не е наред, признавам го. Необходимо е също така да се разберат и оценят на самокритичен героизъм.
 • - Бъдете малко романтичен, макар че е трудно. Но ако се вечеря на свещи, цветя и неочаквани неща от този род - тя ще донесе мега-плюс връзката ви. И още нещо, момичетата - голям фен на раздава съвети, така че по всеки въпрос от Съвета. Тя ще се чувстват важни и тя ще донесе резултати. И през цялото време, нека да се разбере, че избраникът е много загрижен за вас, и е много скъп за вас. За едно момиче, това е много хубаво чувство - да се чувствате, че имате някой се грижи за теб и привлича.
 • - Не е необходимо да се купуват и носят модни дрехи и обувки, само за да бъде чист и подреден, но в същото време да се облича с вкус, разбиране, че е точно за вас, и че - не.
 • - Един от най-големите и най-честите грешки на момчетата на които тепърва започват да се грижи за любимия си момиче - желание да се движи възможно най-бързо, за да интимни отношения. Това е погрешно отношение. Момичета, за съжаление, много, много не толкова луд секс, отколкото момчета. Най-важното - не бързайте с развитието на отношенията, оставете вашия любим да свикне с вас като човек, който е част от живота й, което е най-подходящия момент да се опре на и се притече на помощ.
 • - Не забравяйте, че ролята на материалните условия на един човек и неговата добра изглежда прекален. Това определено е плюс за човек, но това не е възможно, за да спечели всяко момиче без никакво затруднение. Първо на всички момичета интересуват от положителните черти на вашата личност и снизхождение към своите слабости и недостатъци, способността да се прощава. Най-важното е, че това, което може да се привличат и задържат следващата красивото момиче - това е способността да се общува, така че е лесно и забавно да бъда с теб. За да направите това, което трябва да се опитаме да разберем не само нея, но и характера му. Можете да сте сигурни, знам всичките му плюсове и минуси. И се бори с изо-аута на всички сили. Бъдете готови за това, че трябва да се промени до голяма степен своя характер. Но си струва.
 • - Ако имате супер-сериозна връзка, а след това се опита за едно момиче, изглежда, за да видите нейния вътрешен свят и да разбере как всичко това е точно за вас, защото имате страна до страна за извършване на огромно количество време, а за да не съжалявате по-късно безполезни по цял ден, седмица, и година, трябва в самото начало, за да разберат дали заболяването няма да дойде, защото на несъответствията в основно разбиране на живота. Ако имате късмет и момичето, за цялата си красота е и собственик на остър ум, но в същото време все още има такива черти на характера като автономия, гъвкави, скромност и доброта на душата, тогава може само да поздравя.


Как един човек, в очакване на Жена

Така че, въпросът за "как да правя любов?" Бърза рецепта, супер-бърз метод не. Любовта идва тихо, тя няма да се нареди ... Но побързайте знанията и прилагането на всички тези прости, но ефективни правила позволяват да спечели сърцето на избрания от Вас един. Вашето момиче ще ви отговорим в замяна и ще ви даде много прекрасни емоции и преживявания, които се наричат ​​с общото дума - любов. Уанг просто трябва нещо да се стремим да се държи по следния начин: да обичаш, но не губи самочувствие, да изглежда красива, да има принципи и да бъде в състояние да прости грешките и недостатъците на другите хора. За съжаление, ситуацията е такава, че човек не избира спътник, а само себе си предлага като опция с всички налични средства, както и на различните варианти. В случай на хора, както в природата: ако жената не иска мъжко, мъжки, няма да я изнасили, сякаш не искаше. Така че съдбата на човек - право да се прилага. Е, след като успеете, уважават и ценят избора, защото тя е толкова красива, и всички момичета са толкова красиви, можете да бъдете сигурни, че вашият избор - най-подходящия! Не се обезкуражавайте, ако нещата не се оказват прави. Вече знаете как да се постигне реципрочност на момичето, и това е най-важното нещо. Взаимоотношения рядко се разболяват да се изгради и лесен за незабавно продължат своите ненатрапчиви опити да се доближи. И вземете връзката време, което търсеше дълго време много по-сериозни такива, които започнаха в седмицата.

Максим Dalnitsky, психолог-практик

Надежда рейтинг: -4

Най-важното нещо е да не се съмнявам), добре, все пак, не се задават въпроси, които предполагат, че отговорът е тип "не", може ли да те целуна? отговор