Как да се направи молив маратонки етапи

Как да се направи молив маратонки етапи

По мое мнение, това е един от най-гениалните изобретения на човечеството. Удобна, винаги на мода, подходяща за всички. Ако не можете да мислите за какво да облека й характер. Просто Draw в маратонките.

Как да се направи обувки
Аз специално създадени за вас урок за това как да се направи обувки. Любимата ми е фирмата на Nike, Adidas, твърде лично, но в нашата страна е всеки Adik Гопник, и аз съм не един, аз съм художник. И не бъркайте маратонки с маратонки. Кой носи маратонки, той щеше да отиде в ада и ще бъде покрита със зелени люспи. Всички готините носят обувки:Как да се направи молив маратонки етапи

Първа стъпка. Аз не се направи мъжко тяло изцяло. Ако проявявате интерес към тази тема, вижте другите ми класове, вижте портретите. Ще има само краката:

Как да се направи обувки


Втора стъпка. Важно е да се помни, че в маратонки, както и всяка друга обувка, петата е винаги фиксиран и не променя формата си и пръстите трябва леко се огъват. При ходене, тя не играе важна роля, но спортни обувки предназначени за бягане, така че е много важно. Опитайте се да се повтаря формата на кецове.
Как да се направи обувки
Трета стъпка. Рисувам чорапи. Линиите на маратонките не са просто модели. Това е модел от серия от Air Max, т.е. чорап с дупки за охлаждане бегач крак. Да не забравяме и обувките.
Как да се направи обувки
Етап Четири. В местата, където подножието е в контакт със земята ще добави повече засенчване. Това ще създаде реалистична сянка.
Как да се направи обувки
Вижте и другите ми уроци по рисуване облекло: