Как да се направи лък върху ноктите

Лъковете: какви са те

Маникюр с красиви панделки не винаги изглежда като дете. Можете да опитате скромен интериор, като попълните само върховете на ноктите. Друг вариант - да се направи голям стилизиран лък върху целия нокът, украсили така два или три пръста. Дъги могат да бъдат допълнени от грах, цветя, пайети и други възможности за декорация.Начертайте стилни лъкове

Опитайте един прост, но ефективен вариант в черно и бяло. Това е оригиналната версия на френски маникюр, който е подходящ не само за страната, но и за ежедневието. Преди да се пристъпи към декора, направете маникюр. Изравнете дължината на ноктите, полирайте повърхността им, отстранете кутикулата и разменяйте. Защитно покритие основна плоча и да изсъхне.

Покрийте лак за нокти в пастелни розово или светло кремав цвят. Оставете да изсъхне емайл. След това приложете хартията до ръба на съветите за отстраняване на нокти за френски маникюр, така че те не ограничава свободния край на линията. Запълнете го с гъста бяла боя и внимателно отлепете върховете. Отново се изсушава покритието.

На тежка хартия или пластмаса палитра капково черен лак. Потапя в него тънка четка и направи линия по границата на бял ръб. Side направи малък стилизиран лък. В средата на всеки лък, прикрепете малките бели кристали. Покрийте маникюр печат дебел слой и сушене ефект. За да използвате плътен модел емайли, които не показват през време на един слой отлагания.

Ако черно-бяла класика чувствате скучни, опитайте по-ярка версия. Като база, да вземе светло тюркоазено емайл. Този маникюр идеално ще се слее с леки летни рокли.

Nakraste тюркоаз лак за нокти в два слоя. Сухото покритие. Потопете четката в гъста черна емайл. Започнете да рисувате върху нокътя на палеца. Прекарайте две тирета, така че да се получи кръстче в центъра на плочата. Дублиране на линията, така че те да станат по-ярка. След това свържете краищата от двете страни на дъги за нокти - в крайна сметка с голям лък.Потопете четката в черна боя, и започват да се поставят точки на контура на носа, да ги поставите една до друга. Същите точки харчат повече за един чифт на линии от центъра към краищата на лък. Подредете възел, поставяйки в центъра на много точки в кръг. Друг вариант - да прилага до центъра на малък стикер цвете или кристал. По този начин трябва да се украсяват с два пръста на всяка ръка. Да не забравяме и защитно покритие с блясък - това ще даде маникюр съвършенство.

Предварително се изострят молив. Направете скица на главата и торса във формата на квадрат. Начертайте оформление крос-мъдър, той ще ви позволи по-лесна навигация до мястото, където трябва да се намира разполага принцеса лицето. Предварително марка очертанията на дъската, тя ще ви спаси от изготвянето на ненужни подробности.

Уточнете главата си, добавете ред на коса и корона. Начертайте веждите и очите на тези елементи зависи от изразяването на принцеса партия. Начертайте мигли, носа и устните. Начертайте линията на шията, раменете и ръцете. Направете скица на ръцете, маркирайте мястото на нокътя. По-точно Draw торса. Опитайте се да запазите цялостното пропорционалността и хармония.

Сега трябва да завърши на дрехите. Добави модели, хем ръб може да се почиства с различен плат. Обърнете внимание на ръкавите, те могат да бъдат както в краткосрочен и дългосрочен. Можете да се направи красив нос и ръкавици. Edge пелерини често гарнирани с кожа. За да цифра е по-красив, добавя да се облича бижута.

Начертайте декорации. То може да бъде пръстени, брошки, обеци, гривни, висулки, верижки, колиета и др. Не правете короната е твърде голям, това е по-подходящо да кралицата или императрица, не принцесата. Fine марка линия на ръба на големи и ясно видими камъни.

Добавяне на данни за образа на принцесата, например, направи носа или шал. Обърнете внимание на обувките. Обувки трябва да са елегантни и красиви. Принцеса може да държите в ръка всеки обект: бутилка парфюм, кошница, чанта, пръчка, чадър, вентилатор и др.

Сега трябва да се нарисува картина. Направете принцеса преобразяване. Gems картина ярки цветове. Самата рокля може да бъде както светли и пастелни нюанси. Добави сенки и акценти за да направите изображението по-правдоподобен. Косата трябва да свети.