Как да се изработи и монтира мебелите у дома (много текст и снимка!)

П. С. И накрая, за да се потвърди, че това е възможно за всеки, тук е моят 26letnyaya доволен от еризипел, една година по-късно получава наградите за кухнята)))

Как да се съберат на мебелите си

Успокой се, неадекватни) хайде, кажи ми истории, които е невъзможно да го скрие в килера и затворени повече от веднъж слушах. Той има отделна система за подаване на въздух, отделен вход и изход. Това не е Съветския гейзер. Плюс това има газов анализатор, така че всичко е под контрол. И вие добре.


П. С. в килера да запазя моите инструменти и т.н., аз гледам надолу към него редовно, почти всеки ден, включително проверка на кръвното налягане и така нататък. Наред с другите неща, кабинетът дава много добра допълнителна изолация на шума. А по темата за безопасността имам клин в част Разбирам емоциите си)), но не са толкова много зло

Газов котел за отопление на апартаменти и загряване на вода. Отделни въздушни доставки, входящи и изходящи потоци са разделени, така че можете да затворите (съвременните технологии позволяват да се направи това, за разлика от съветските газови колоните). Вътре в корпуса има газов анализатор, който работи дори и на изпаряване на строителство пяна и изпаряване, за да заредите батерията. Въглеродният диоксид и метан, естествено, той признава също. Газови работници и проверка на комините идват няколко пъти в годината, в която живеем с тази кухня за почти две години, не е имало проблеми.Благодарим Ви за помощ)
1) Кабинетът не е в здраво закрепен на стената, където задната страна по цялата височина 5 см отива слот. Като се има предвид горната окачен шкаф - остава празнина в цялата височина на хладилника (което, между другото, се намира в същите 5 см от стената, може да се види във втората снимка по пощата).
2) газ-анализатор се намира в шкафа с котела към тавана. Както написах за Иванов, той работи при затворена врата на кабинета е дори пари от строителната пяна и изпаряване, за да заредите батерията. Въглеродният диоксид и метан, естествено, той признава също. И по този начин започва да издава звукови сигнали, сърцераздирателен, е автоматично изцяло блокира притока на газ в апартамента. За да се възобнови доставките на газ може да бъде само физическо въздействие върху клапата ръчно. Backup сензора е извън входната врата, над вратата. Той също така е сърцераздирателен и скърца като парене червени, предупреждавайки всички podzd.
3) за почти две години, нормално полет.
4) пожарогасител в коридора, извън възможни места на пожар, но в обсега. В непосредствена близост до електрическото табло, което прекъсва електричеството, когато е необходимо.
Това е нещо подобно.
П. С. Всички въпроси за здравето и безопасността в дома Държа на лична параноична контрол, не вярвайки, идващи чичовци (Gasman проверка на няколко пъти годишно), включително електричеството и газа.
И ако обичате, следващия път, когато искате някой до смърт, се гарантира съгласуваност на кутийката, и се оказва, че

Как да се съберат на мебелите си